Allmänt

JOY KLT tävlar i FALSTERBO

Joppes helsyster har kvalat till Falsterbo och kommer att hoppa där- så himla kul! De ser tydligen exakt likadana ut! När jag sökte på Joy KLT var jag tvungen att gå in på bloggen för att kolla om Joe hetter Joe eller Joy, helt sjukt, fick totalt blackout. Vet inte ens vad min häst heter, hahaha… Jag måste bara få reda på när hon startar, vilken dag och tid. Vet någon var man kan ta reda på det?

Superkul verkligen! Planen var att Joe KLT (min häst) också skulle kvala, men det var lite väl sent påkommet när Marcus Westergren tävlade honom. Himla synd, hade varit kul att se sin egna häst där. Men ioförsig så tävlar jag honom gärna själv nu när jag äger honom, börjar om på grundnivå, och sedan kan vi tävla i Falsterbo om några år istället- han och jag ♥ (hehe man måste våga satsa för att vinna och komma långt 😉

Här är alltså Joe Joy KLT. De är verkligen lika 🙂

16 svar till “JOY KLT tävlar i FALSTERBO

 1. Sätilaryttaren skriver:

  läskigt lika! Undrar hur bra fantasi uppfödarna har på namn 😉

 2. kickan skriver:

  hej Tyra!

  Vill du se hela programmet så kan du gå in på falsterbohorseshow.se. Annars ligger startlistorna för 5,6 och 7 års championaten uppe på equipes hemsida.

  Hoppas du hittar det :).

  Ha det bra.
  Kram

 3. Gabriella skriver:

  Joy ska inte gå Falsterbo pga skada.

 4. Heléne skriver:

  Hej! Kul att du uppmärksammat att Joy skulle tävla i Falsterbo. Tyvärr kommer hon inte göra det då jag ( joys ryttarinna) tyckte att hon kändes lite ofräsch i flera veckan. Åkte till vet och det visade sig vara som jag befarade, hon var inte helt 100

 5. Heléne skriver:

  Förra veckan ska det ju stå 🙂

 6. Sanna skriver:

  Du hittar startlistor-resultat-live resultat mm till de flesta tävlingar på equipe.nu 🙂
  Grattis till allt! Du förtjänar medgång och lycka så fruktansvärt hårt som du har jobbat.
  Kram!

 7. Johanna skriver:

  Om du går in på http://www.equipe.com/sv och klickar dig fram till tävlingar, vidare till Falsterbos tävlingar så kan du nog hitta henne där bland startlistorna. Alla startlistor har kanske inte kommit upp än. Annars kan du söka på hennes namn där så kommer de starter upp som hon ska göra/har gjort.

 8. Jannika skriver:

  Hej Tyra!

  Älskar båda dina bloggar, men då jag är en hästtjej sedan födseln (idag 22 år) så bokstavligen älskar jag denna blogg 🙂

  Jag vet att du har funderat kring de här med om du ska ha kvar darios.se eller byta nu när ju har Joe också. Hur som helst lade jag märke till att du inte ändrat i bloggbeskrivningen att du har två hästar. Du vet du har skrivit ”Välkommen till min hästblogg 🙂
  Jag, som vanligtvis driver Tyras.se som är en av Sveriges största bloggar…..”. Eftersom att Joe är en lika stor del i bloggen som Dario är just nu så tycker jag att det är värt att nämnas 😀 nu har du två helt fantastiska hästar och jag hoppas att det går otroligt bra för er alla tre. Kämpa på, du är en sån fin människa! Glöm aldrig det 🙂

  Stor kram <3

 9. Ellinor skriver:

  på equipe.com läggs alla startlistor och resultat ut 🙂
  Gå in på fliken tävlingar och sök tävling eller ekipage.

  Länk: http://online.equipe.com/sv/starts?utf8=%E2%9C%93&qc=starts&q=Joy+KLT

 10. Emma skriver:

  Hej Tyra!!!! Joy är verkligen en sjukt fin häst! Men måste tyvärr säga med stor sorg att joy inte kommer starta fbo,, hon sparas till OS 2016 ist 😉 Stort lycka till med dina hästar och ha det toppen i fbo! Btw, blondinen med brun tröja är jag haha!!!

 11. Nyfiken som jag är undrar jag vem det är som kör runt i en enorm, rosa bil med texten STYLE by TYRA på i Stockholm? Sett den till och från, och blir lika nyfiken varje gång om det är du som gömmer dig i den, eller om det är någon typ av firmabil? Lite coolt tycker jag det är iaf! 😀

 12. Fanbloggen!! skriver:

  Varför skriver du inte med om Joe i din ”info” ? :/
  Ska inte han få vara med eller vad? 🙁 Och föresten, ska du byta bloggnamn till nått annat än Darios.se nu när Joe är här också ? 🙂 Undrar bara, kram på dig finaste! <3
  Älskar dina bloggar, <3

 13. Lovisa skriver:

  Det är alltid något speciellt med HELsyskonen till ens egen häst. Har själv träffat min häst helbror och oj va lika de va! Verkligen mitt sto i hingstform!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »