Allmänt

OM 1,5 VECKA FLYTTAR JAG TILL EN EGEN HÄSTGÅRD

YEEEES DET ÄR SANT! Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta! Direkt när jag kommer hem från semestern så flyttar jag in på världens finaste hästgård! Jag flyttar dit själv med mina hästar, OCH jag kommer att driva stall med inackorderingar! Jag är så glad och lycklig så att det spritter i hela kroppen! Detta är verkligen drömstället för människa och häst!

Jag kommer att berätta mer om gården i ett annat inlägg, för det händer mycket spännande på denna gård, bland annat så finns det Active Stable här, men det kommer jag som sagt skriva mer om i ett annat inlägg.

Denna gård är en sådan dröm- det är verkligen superlyx här! Och eftersom jag har 21 boxplatser så kommer jag att hyra ut ca 18 stycken platser. Ett kodord på denna gård är ”FRIZON”. Här ska det vara glada miner, alla ska trivas bra och må bra och det ska vara kul att åka till stallet- alltså ingen prestige! Jag vill personligen träffa alla intressenter för detta stall 🙂 Jag kommer inte ha några krav på att det ska vara tävlingshästar, alla olika nivåer är välkomna hit!

Jag ger er en liten runda och berättar vad som är häftigt med denna gård nedanför tillsammans med bilderna. Vill tillägga att Wiggeby Gård ligger ca 30 minuter från Stockholm innerstad (har åkt och mätt ca 10 ggr nu, haha). Sedan går ett pendeltåg från t-centralen som tar 20 minuter, och det stannar ca 5 minuter gångväg från gården:)

Är du intresserad av att stå uppstallad i detta stall? Vi hyr ut platser från och med 1 September 2012. Visa intresse genom att maila till [email protected] och berätta om dig och din häst. Märk mailet med ”Stallplats”:)

AAAH JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!! Det här mår jag så bra av, min dröm är förverkligad och jag känner att hela mitt liv vänder på alla sätt och vis ♥

 

Måste börja med att visa altanen från MITT hus, med utsikt över hagar och utebana 😀

Stort ridhus, superbra underlag med fibrer:

Stall 1. Det här är häftigt! All fodring på detta ställe sker via datorer. Istället för att hästen ska få mat 3 ggr om dagen, så kan man välja att maten delas upp jämt under dygnet när hästen står i boxen. Detta gör att hästarna är sysselsatta, maten kommer i små impulser så att hästen har tid att tugga igenom noggrant. (Bra förhinder till foderstrupsförstoppning som hästar kan få) Det är också väldigt bra för hästens matsmältning.

I detta stall finns det även solarium och spolspilta

Såhär ser foderstationen ut vid varje box:

Stall 2. (För det är 2 stall, ett stort stall och ett mindre. I detta mindre är det helt nybyggt, såhär ser det ut:

Det häftiga med detta stall är att alla boxar har egna små paddockar som hästen kan gå ut i, när de inte står i hagen. Boxarna är 14 kvadrat och paddocken är hela 24 kvadrat:

Såhär ser det ut utanför. Hästarna kan vara sociala med sina ”grannar” och hela tiden gå ut och se vad som händer på gården 🙂 Detta stall här även pentry-del och toalett:)

Och..det finns stooora härliga hagar:

Fler hagar, med olika underlag, här gräs:)

330 svar till “OM 1,5 VECKA FLYTTAR JAG TILL EN EGEN HÄSTGÅRD

 1. Sara skriver:

  Vad glad jag blir för din skull Tyra! 😀

 2. Karin skriver:

  WOW Tyra!!! Så häftigt. Lycka till detta kommer bli toppen! <3

 3. Sandra skriver:

  Ser helt underbart ut, grattis :):)

 4. Sanna skriver:

  Åååååh Tyra!!!! Så oerhört glad för din skull, tror att detta kommer bli perfekt!!
  Wow! Grattis!!!

 5. Mandas skriver:

  Härligt! Smart det det med små hagar utanför 🙂

 6. Emmaklofsten skriver:

  Gud va kul för dig Tyra! Önskar dig all lycka till och självklart kommer jag följa ditt liv på gården 🙂 det här var du verkligen värd! Kram

 7. AnnSofie skriver:

  Men gud vilken rolig nyhet! Stort grattis får man ju säga då!!!! 🙂 Gläds med dig. Vilket fantastiskt ställe, synd att man bor i Göteborg 😉 Önskar dig all lycka i världen och hoppas att allt kommer gå super för dig på din nya gård. Du är så otroligt häftig och inspirerande. Inget är omöjligt. Keep it up! Kram

 8. lina skriver:

  Wow vilket drömstall!

 9. Petra skriver:

  ojj shit vad kul för dig! och den där gården ser helt sjukt fin och lyxig ut, grattis 😀

 10. Daniella skriver:

  åh vad kul, Wiggeby är så fint! Jag hade min häst där förut 🙂 Lycka till!

 11. felicia skriver:

  OMG grattis som fan Tyra!!! Ser helt fantastiskt ut! Kram

 12. anna skriver:

  åhh vad kul Tyra, grattis!!!!♥♥♥

 13. Monica skriver:

  Stort grattis Tyra! Vilken fantastiskt fin gård.

  Hälsningar Monica på Horsemeup.se

 14. Ellen :) skriver:

  Gud vad kul och häftigt Tyra!! 😀 Ser superfräsht ut ju!! 😀 Gud vad avis man blev synd att man inte har egen häst nu asså hade lätt stallat upp den hos dig ingen tvekan men kan tänka mig att det är rätt dyrt men det verkar vara värt det! När jag köper häst ska den stå där det kan jag säga iallafall!! 😀 Är så himla glad för din skull shit vad häftigt!! 😀 haha kommer ihåg en av mina vildaste drömmar var just att ha exakt som du har med boxarna och en liten padock och en sån där grej som delar ut foder 🙂 men hur långt bort ligger det från Haninge/Handen?? 🙂

 15. Tessie skriver:

  Åh vad underbart och roligt för dig. Jag blir så glad när jag läser det här. Du kommer må så bra nu. Skönt att du hittat tillbaks till dig själv.
  Och jag LOVAR att det blir bättre med åldern/åren.

  Kram på dig tjajen =)
  /Tessie <3

 16. sanna skriver:

  Ser superhärligt ut! 🙂 Grattis!!

 17. Åh vad fint ! Hinner inte lusläsa allt nu så jag ber om ursäkt om svaret står i texten, men ligger det söder om stockholm eller norr ? 🙂 I Huddinge, Söder om stockholm, står vi nu med vår häst men vårt stall ska rivas för de ska bygga skola. De har byggt ett nytt stall en bit bort på vägen men priset har tredubblats (mer än tredubblats egentligen) och hagarna blir troligtvis små rasthagar vilket inte funkar för vår … speciella häst hehe 😉 I alla fall, vi håller på och kollar runt på stall nu ifall det skiter sig med nya stallet, för det gamla måste vi snart flytta ifrån. Vi är en familj (mamma, pappa och dotter) som rider western, hoppning och dressyr, på samma häst 😛 Jättetacksam för svar !

 18. Frida skriver:

  Grattis!

 19. Emma skriver:

  Ojojoj vad det ser underbart ut!!!!!!! Jag skulle mer än gärna äga en liknande gård, Hornen växer i pannan haha. Gud så underbart, och STORTSTORT Grattis 😀 du förtjänar detta!!!!!

 20. Johanna skriver:

  Fy vad härligt!!! Grattis Tyra!! 😀

 21. Charlotte skriver:

  Så underbart!!! Stort grattis till dig! Nu blir jag ännu mer pepp på att köpa häst. Ska kolla två i helgen!

 22. amanda skriver:

  OMG va fiiiiint! Synd att nt jag bor i sthlm för då hade jag utan tvekan skickat ansökan om boxplats! Jag önskar dig all lycka till tyra och jag vet att det kommer bli ett underbart stall ned dig som stallchef! Dessutom så är jag säker på att alla verkligen kommer att vilja åka till stallet varje dag för du är en sån himla underbar människa och du kommer att göra stället till ett underbart andningsrum från ens stressiga vardag. You go Girl!

 23. sara skriver:

  Gud så underbart, stort grattis till dig!!!! Önskar dig all lycka med detta!

 24. Songül skriver:

  lyx!! lycka till 🙂

 25. Agnes skriver:

  Oj oj oj, vilken drömgård!! Lycka till med allt! 🙂

 26. Anna skriver:

  Grattis Tyra! Gu’ va’ kul! 🙂 Hoppas detta kommer bli toppen för Dig o hästarna och Du kommer må bättre igen. Va rädd om Dig nu-hälsan först! Varma lycka till kramar/ Anna

 27. Mathilda skriver:

  Gud vad kul Tyra! Jag anade att det var det som var den stor ”bomben” 😀 Det kommer bli super för dig och hästarna! 😉 /Kram!

 28. Emma skriver:

  Åhh, vad roligt! Stort grattis, ser ut att vara ett riktigt paradis. 🙂

 29. Malin skriver:

  Åh gud vad fint och lyxigt! Vilken dröm! Hoppas du kommer trivas! 😀

  Kram Malin

 30. anna skriver:

  Åh Grattis Tyra, jättefint och det ska bli SÅÅ spännade att se bilder från ditt hus osv. All lycka önskar jag dig!

 31. Emmy skriver:

  WOW stort stort GRATTIS de ser helt fantastiskt ut!! Vilken dröm 🙂 Kram

 32. Annelie skriver:

  Fiber är awesome att rida på. Man får en extra stuts bara av den:)

 33. Alexandra skriver:

  jäklar va underbart!!! ååå jag är så avis på dig nu!!! 🙂

 34. Sofie skriver:

  OMG!! Stort GRATTIS!! Vad kul! Sitter på sommarjobbet och när jag läste rubriken till ditt inlägg så lyste jag upp i ett stort leende! Är så glad för din skull 🙂

  Har ridit förut och blir så sugen på att ta upp ridningen igen efter att ha blivit inspirerad av dig, men som student har jag inte riktigt råd känner jag just nu. 🙁

  Hoppas du, Dario och Joe kommer trivas 🙂

  Kram Sofie, örebro

 35. Elvira skriver:

  Måste bara kommentera och säga Go tyra!! Måste vara underbart att få förverkliga sin dröm. Hoppas jag också kan göra det i din ålder. Jag tror du kommer greja stallet jätte fint . Du är ambitiös och driven, tummarna upp för det. Så struta i alla pessimistiska kommentarer. De är bara avundsjuka (liksom jag 😉 Men jag ser istället upp till dig). GoGo!!!

 36. Å skriver:

  hahaha gud var kul 🙂 lycka till, kommer att bli super:)

 37. Vilket underbart stall/gård du har hittat. Ser ut som du kommer kunna ha det hur grymt som helst där. Stort grattis till både dig och hästarna!

 38. Hanna skriver:

  Men gud vad härligt!! Jag har varit på Wiggeby och det är riktigt fint. Vad avis jg är haha. Och Active Stable-systemet är ju bara underbart, man önskar att fler kunde börja tänka i nya banor så det blir så naturligt som möjligt för hästen 🙂

 39. sara skriver:

  GUD VAD KUL!!!!!!
  satan så avundsjuk man vart dock

 40. My Jansson skriver:

  Stort grattis 😀 verkar vara en fantastisk gård!!! Så återigen stort GRATTIS och lycka till 😀

 41. Emma skriver:

  Oj! Gud vad fint 🙂

 42. therese skriver:

  Va kul Tyra 😀 Super fint hoppas du kommer trivas kanon 🙂 kram

 43. Nattis skriver:

  Herrregud vilken lyx!!! Stooort grattis till dig Tyra. Det har du verkligen gjort dig förtjänt av 🙂

 44. Alexandra skriver:

  Jättegrattis, vilken dröm!

 45. Annie skriver:

  Grattis Tyra! Jag är så glad för din skull

 46. Elin skriver:

  Vilken prisklass kommer det ligga på? 🙂

 47. Hille skriver:

  Nej fy tusan så häftigt! ;D Skulle verkligen vara en dröm och äga allt det där! Hoppas det blir jätte bra för dig/er och hästarna! Ska bli kul och följa livet på din gård nu 😉

 48. Kajsa skriver:

  Men WOW!!!! Va häftigt!! Så glad för din skull Tyra, det här förtjänar du verkligen 😀 Stort grattis!! (säger man så en i sånna här sammanhang?!? ;))

 49. Nathalie skriver:

  WOW! Verkligen fin gård. Grattis 🙂

 50. Malin Nyman skriver:

  Wow… Det är verkligen allt jag kan säga… wow. SÅ SJUKT JÄVLA AVUNDSJUK!! 😀

 51. Lotta skriver:

  Jag blir tårögd, för jag förstår hur mycket du måste älska detta. Underbar nyhet och tusen grattis till dig 🙂

 52. Anna skriver:

  WOW! grymt imponerad och inte minst avundsjuk! Hade jag bott i sthlm eller närheten hade jag kunnat lägga hela min månadslön för att få stå här, ser så jäkla underbart ut! 🙂 hoppas du kommer trivas, känns dock svårt att inte göra de, kramar! 🙂

 53. sara skriver:

  Fy fan vad grymt! hade jag bott i sthlm och haft häst hade jag flyttat till dig på en gång:) Hoppas allt går bra, att du kommer trivas och att du hittar grymma inackorderingar!

 54. Celine skriver:

  Det är så fint där 😀 vi på djurgymnasiet som går hästprofil brukar åka dit på studiebesök 😀

 55. Julia skriver:

  ååh! är så glad för din skull!! får nog komma förbi och hälsa på nästa gång jag är i sverige. ser värkligen super fint ut!

 56. Sofia skriver:

  Grattis Tyra! Gud vad kul för dig, det är du värd! Lycka till med allt och jag ser fram emot att läsa om ditt nya liv som hästgårdsägare 🙂

 57. Linda skriver:

  Oj oj oj Tyra!!!Vilken lyx!Det här förtjänar du till 100%.Jag är så avundsjuk!!:-)Kram

 58. Sanne skriver:

  Grattis Tyra! Vilket mysigt ställe!

 59. withemilia skriver:

  Detta är ju helt sjukt coolt! Grattis till dej!
  Om jag hade egen häst så skulle jag mer än gärna ha den hos dej, men har man inte egen så går det ju inte direkt, haha 😀 Men grattis, ska bli kul att följa utvecklingen 🙂

 60. Mikaela skriver:

  Ett ord: WOW!!!!! Är så avundsjuk på dig, shit va coolt! 😀

 61. Nathalie skriver:

  Stort grattis!!!

 62. Linn skriver:

  GUuUUUUd vad fint och grattis till dig Tyra, så kul. Ska bli otroligt kul att följa din upplevelse med DIN egna gård. Fyfän vad awesome

 63. julia skriver:

  ÅH FYFAN VAD GLAD JAG ÄR FÖR DIN SKULL TYRA!!!!!!!! :D:D:D <3

 64. Josefin skriver:

  Grattis Tyra. Jag är oerhört glad för din skull. Du verkar överlycklig över detta. Och jag önskar dig allt gott med ditt nya hem. Bra jobbat, du förtjänare detta! Du inspirerar även mig till att gå efter det jag drömmer om. Massa kramar från Josefin

 65. stina skriver:

  WOW! Låter verkligen helt fantastiskt! Nästan som i en film, ska bli riktigt roligt att följa dig i från ditt drömställe (Och mitt ;))

 66. Emelie skriver:

  Oh herregud vilket underbart ställe du hittat! Grattis 🙂 Får jag följa med även om jag inte har häst längre? 😉

 67. Julia skriver:

  Ååhh! Så fint! Är så glad för din skull! Hoppas allt kommer gå bra och att du kommer trivas! 😀
  Kramar

 68. Pernilla skriver:

  Ser ju helt underbart ut! Va kul! 😀

 69. JolineSteen skriver:

  Åh vad fint det såg ut!
  Vad glad jag blir att höra hur bra du mår nu! <3

 70. malin skriver:

  Åh, fan va glad jag blir för din skull, Tyra! Det ser helt underbart och nej, jag e inte det minsta avundsjuk! Härligt tjejen!

 71. Maja skriver:

  Gud så fint Tyra, kommer bli kanonbra! Ser fram emot att läsa om det 🙂

 72. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!!!!!!!!!!! Äntligen!! Jag hoppades verkligen att det var det här du skulle berätta ♥♥♥ Så jävla glad för din skull!

  /Tjockisen

 73. Karoline skriver:

  Välkommen till Rosersberg!

 74. Olivia Govik skriver:

  Åh vad roligt, vilken drömgård du har hittat!! Wow!! Allt ser otroligt snyggt och fräscht ut, tror inte hästarna kan bo så mycket finare 🙂

 75. Malin skriver:

  Jag känner inte dig men kan inte ens med ord beskriva hur glad jag är för din skull! jag tror det här är precis vad du behöver! 😀 Gratulerar!!

 76. K skriver:

  Gud så fint Tyra, grattis! Detta kommer göra susen för dig och ditt välmående. Hoppas att allting går som smort och att du kan flytta dit med dina två älsklingar snarast möjligt! Önskar dig all lycka i framtiden! kram

 77. Angelica skriver:

  Gud så jävla underbart Tyra ! Blir bara så lycklig och glad då jag läser detta inlägg ! Du är verkligen värd det ! Du är min inspiration ! Åh jag blir så glad!! 😀 Har aldrig lyckats följa någons blogg till 100% tidigare men din är enormt unik och förbannat bra! All lycka till dig och hästarna ! Bara underbart!

 78. Johanna skriver:

  Kommer det finnas tränare där?? Men gud va roligt!!! grattttis <3 <3 du är så värd detta och tycker du har helt rätt med "frizon" för det behövs kan jag säga!! 🙂

 79. Alice Nordin skriver:

  haha vad roligt att min hästs namnskylt fick vara med på ett hörn! 😉 Välkommen till Wiggeby!

 80. Jasse skriver:

  Åh! Lyxigt, så vill jag också ha! 🙂 smart med minipaddok och allt. 

 81. Sätilaryttaren skriver:

  åh vad roligt! GRATTIS det är du verkligen värd! 🙂

 82. Agnes skriver:

  ÅÅÅ va fint!! Älskar detdär med hagen utanför boxen. Gud va mysigt!!

 83. Isabelle skriver:

  Gud så fint!! Hade jag inte haft egen fin gård hade jag lätt velat stå hos dig 🙂 Super fint! Grattis till ett riktigt härligt ställe 🙂

 84. maria skriver:

  Men gud vad kul!!!!! Vet precis vad det är för ställe, GRATTIS DET ÄR DU VÄL VÄRD!!!

 85. Linda skriver:

  kommer blit grymt Tyra, du som är en sådan driven och duktig människa kommer klara detta galant. Är verkligen uppriktigt glad för din skull!
  Du måste berätta mer snart, spricker av nyfikenhet:)!
  Kram

 86. Emma skriver:

  Gud vad härligt!!! Grattis!! 🙂

 87. Herregud Tyra! Fy vilken lyx du komemr ha det! Åh, om jag hade en häst skulle jag lätt mailat! Eller tar du emot hundar med? DÅ är jag intresserad! Haha!

  Stort lycka till och superkul att det går så bra för dig! Vill nog knappt veta vad detta himmelrike kostade dig! (Men de kommer ge dig en hel del också!)

  Kram kram

 88. Men OJ! 😮 Hur kommer det här sig? 🙂 Just Wiggeby är ju verkligen uppbyggd med kärlek och omtanke så känns ju konstigt att de bara skulle släppa allt. Har du köpt gården, eller är det mer att du arrenderar? 🙂
  Kram!

 89. Madelene S skriver:

  Vad roligt! Det såg verkligen jättefint och mysigt ut. Ett riktigt hästparadis! Stort grattis 🙂

 90. Amanda skriver:

  Shit vad kul! 😀 Grattis!

 91. Jannice skriver:

  Vilken fantastisk gård du köpt! Jag är inte typen som normalt kommenterar en blogg men jag vill bara säga att jag tycker att det är så tråkigt när många avundsjuka måste komma med negativa kommentarer hela tiden. Speciellt när du så generöst delar med dig av ditt liv på ett så icke arrogant sätt. Som du skrivit tidigare, vi tjejer borde stötta varandra i både framgång och motgång. Om det sticker i ögonen på vissa borde de ta en titt på vad som är fel i deras eget liv istället för att klanka ner på ditt. Du är en fantastisk inspiration och förebild till oerhört många (oavsett om du tar en bild utan hjälm, folk måste ha intelligens nog att tänka själva). Anyway, all lycka till dig!

 92. Once Upon A Time skriver:

  Men gud, värsta drömstället ju 😀 GRATTIS Tyra :DDDDD Hade varit överlycklig om jag kunnat köpa det där stället!

 93. Ida skriver:

  FY FAN VAD KUL!!! GRATTIS!!!Allt ser så jävla fint ut!!!!!!

 94. Johanna skriver:

  Oh My Fucking God! Detta va nog de coolaste stallet jag har sett! Synd att man inte bor i stockholm, el har häst, el råd för den delen heller, hahaha!!

 95. Siri skriver:

  Woow, gud vad kul! Ser fram emot massa mer bilder 😀

 96. Jennifer Kautto skriver:

  FYYYYYYYYYYYYYYYYY VAD COOOOOOOLT!!!!!!!! LYCKA TILL MED ALLT!!!

 97. Stinha skriver:

  Grattis! 🙂

 98. Julia skriver:

  Måste bara få säga att fyfan vad du är cool!

 99. Anni Oveson skriver:

  MEN GUD! jag blir alldeles pirrig av att se bilderna, det spritter t o m i min mage 😀 GRATTIS!!! är så glad för din skull! Förstår att du är lycklig, och jag är helt klart GALET avundsjuk! Måste vara alla hästmänniskors dröm att få bo sådär. Lycka till! är säker på att du kommer göra något riktigt bra utav det här 😀 Och Dario & Joe kommer bo som kungar 😀

 100. Evelyn skriver:

  Gud va kul, hoppas du och hästarna trivs! 🙂
  Kram <3

 101. Kim skriver:

  WOW! De hästarna kommer få det bra. Grattis!

 102. Stort grattis, där bör både du och dina hästar trivas !:D

 103. anna skriver:

  Fan vad häftigt, grattis ((:
  Det här är du värd!

 104. Sara skriver:

  OJ VAD HÄRLIGT! Jag drömmer om samma framtid och ännu känns inget omöjligt. Om jag hade egen häst och bodde i närheten skulle jag utan tvekan vilja ha den uppstallad på din gård. Det kommer utan tvekan att bli helt underbart! Stoort lycka till med allt! 😀

 105. Tina skriver:

  Fy F-n Tyra, va härligt… Sååååå glad för din skull. Du måste va lyckligast på denna jord. Det e du verkligen värd. Hade så gärna velat ha häst hos dig, men jag får la stå kvar på Nellys retur lager o vika kläder.. Kram och jätte grattis till denna super gården.

 106. Rebecca skriver:

  WOW vilken dröm!

 107. becca skriver:

  Tycker du är såååå himla inspirerande Tyra!!! Så himla coolt att bara uppfylla sina drömmar sådär! tack för det nu fick mig att vilja ta tag i mina drömmar också
  Stor pusss:D

 108. Frida skriver:

  åååh så kul!! va glad jag är för din skull! 🙂

 109. Malin skriver:

  Heeelt fantastiskt verkar det! Jag känner en stor inre lycka för din skull! *och en knutta avund ;-)*
  Vilken dröm, vilken grej! Hoppas du kommer trivas där ute som en prinsessa i ett slott!
  KRAM

 110. Frida med Gadden skriver:

  HERREGUD VILKEN GÅRD! Synd att den inte ligger i Göteborg 🙁

 111. maja skriver:

  Gud vad haerligt tyra! Grattis och lycka till!!!! Kram

 112. Johanna skriver:

  Helt fantastiskt, vilket häftigt stall!! Grattis, vilken härlig nyhet! Vill gärna se mer bilder 🙂 Ska Dario och Joe stå i det stora eller det lilla stallet? 😀 Åh är så glad för din skull, lycka till med allt!

 113. Jossan skriver:

  Åh! Grattis Tyra! Fy vad kul för dig! 🙂 Du är så duktig, stark och omtyckt! Verkligen GRATTIS! 🙂 En riktigt fin hästgård. Joe och Dario kommer garanterat trivas där. 🙂

 114. Cissi skriver:

  Hej!
  Har aldrig kommenterat förut, men kände att det var dags nu. Ser hur mysigt ut som helst och det verkar verkligen superkul att kunna bo sådär, men ändå bo så pass nära stan. Är det i Rosersberg gården ligger? Bor själv i Märsta 🙂 Och man blev ju inte liiite sugen på att skaffa häst nu och flytta dit den. Verkar jättehärligt! Började rida när jag var 4 år men slutade när jag var 16. Idag är jag 21 och jag saknar ridningen väldigt mycket. Det är underbart att rida. Vore jättekul att se din gård och hälsa på hästarna, men det är ju klart att man inte kan ha folk som springer omkring där heller 🙂

  Lycka till på gården!

 115. Challe skriver:

  Kan inte jag få flytta in i en hage? har ingen häst eller så men jag kan vandra runt på fyra ben om du vill……..

  Nej men det ser skit häftigt ut. Lycka till! Hoppas inga surpuppor flyttar in och klagar på hur alla rider 😉

 116. Sofie skriver:

  Vad kul att du ska samarbeta med Jörgen. Jag stog på wiggeby mina sex första år i stockholm och stortrivdes. Men har du verkligen köpt huset? För i tidigare perioder har han hyrt ut det, men jag har aldrig förstått det som att han vill sälja det?

  Nåväl, hoppas att det blir jättebra för er alla, och du har rätt i att foderautomater är helt oslagbart!

 117. Hanna skriver:

  GRATTIS TYRA! 😀 Så himla roligt att se någon uppfylla sin dröm. Gården är jättefin och jag tror att stämningen kommer bli toppen i ditt stall. Jag skulle hemskt gärna ha mina hästar där om det blir aktuellt med en Stockholms-flytt (inte omöjligt då sambon pluggar på Handelshögskolan). 🙂

 118. Carolin skriver:

  Vilken fantastisk gård! Grattis! Suveränt med en egen liten hage utanför boxen!
  Hoppas att du får bra hästägare för man vet ju själv efter alla år som ” privatryttare” att det finns bra ägare men oxå väldigt många som är lite sämre.
  Rak kommunikation och tydliga regler sen kommer allt bli toppen tror jag! 🙂

  Grattis igen!!

 119. therese :) skriver:

  Gud vad najs! 😀

 120. snällasnälla tyra kan vi inte byta liv?? detta är ju rena drömmen! Är såååå avundsjuk på dig 🙂 hade jag bott i stockholm hade jag flyttat ut min häst till dig omedelbart!

 121. Marika skriver:

  Grattis Tyra! Verkligen jättekul, är inte alls avundsjuk….

 122. matilda skriver:

  Vad fint! Grattis!

 123. Annika skriver:

  Får jag också flytta in? Hehe 🙂

 124. Maria skriver:

  Gud vad underbart! Nästan så jag vill flytta hem till sthlm igen för att stå i det stallet 😛

 125. Vilket ställe! Grattis!

 126. Tove skriver:

  Nä, fyfan vilket underbart ställe och vad kul för dig! Genuint glad för din skull, verkar heeelt fantastiskt, grattis och lycka till! 🙂

 127. Klara skriver:

  Omg, herregud vad fint! Hade jag haft en häst skulle jag utan tvekan höra av mig! Grattis Tyra! 😀

 128. Louise skriver:

  Guuuuuud vad fint 😀 och kul för dig Tyra! Du är verkligen värd det här efter allt slit :D<3
  Synd att jag inte bor i Stockholm och har häst, annars skulle jag verkligen vilja vara där! Du verkar så himla underbar så bara det skulle ju vara kul 😀
  Ja, hoppas ni kommer trivas på detta underbara ställe 😉 kram 🙂

 129. Malva skriver:

  Vem flyttar ifrån ett ställe som detta?! UNDERBART!
  Fy vad roligt! Lycka till!

 130. jennie skriver:

  GRATTIS!! 😀 gud vad roligt för dig!

 131. Lina skriver:

  Såååååååå fint!
  Fyfasen vad härligt för dig GRATTIS!

 132. Emma skriver:

  Fy fan Så jävla vackert! Kommer få din själ och dina hästar att må så jävla bra! Gud så härlig inställning du har till de, stallsnobbar som sätter sig själva på pedistal är de värsta jag vet! Hade jag inte bott så långt ifrån hade jag lätt flyttat dit! 😀

 133. Rebecca skriver:

  Gud vad roligt för dig Tyra! Kommer bli en nystart i ditt liv 🙂

 134. Sara skriver:

  Otroligt roligt att höra och stort grattis! Det är inspirerande att höra när en positiv och ödmjuk människa som dig lyckas med något riktigt stort! Underbart.

  Kram!

 135. sofia skriver:

  Oh shit, du lever mitt drömliv nu!! Vilket otroligt stall! Är så glad för din skull! Gaaah, längtar efter att få följa dig och dina fina hästar i detta stall! LYCKA TILL TYRA! <3

 136. art by Lisa Lans skriver:

  Men gud så kul! Och fint! Såå avundsjuk man blir nu=)

 137. Hanna skriver:

  fasen va tufft Tyra!!
  jag önskar dig all lycka till, och är mer än övertygad om att du kommer klara detta galant, kick ass girl!

 138. jonna skriver:

  Åh, fan vad skoj tyra! 😀 riktigt fin gård, du kommer säkert trivas som fisken i vattnet 😀

 139. Maria skriver:

  Ååh vad häftigt!! Stort lycka tilll på din blivande hästgård!
  Hälsningar Maria

 140. Johanna skriver:

  Gud vad kul för dig Tyra! Man blir såååå avundsjuk!!!!

 141. Hanna skriver:

  Gud vad glad jag blev för din skull, stort grattis!

 142. Jennie Ohlson skriver:

  Kan inte titta, denna gården uppfyller ALLA mina krav! Jag är bara 13 år och har redan planerat hur min gård ska se ut och din ser nästan exakt ut som min drömgård!! :””O

 143. Elin skriver:

  Så otroligt fint Tyra! Är verkligen glad för din skull, du är värd all lycka i livet!

 144. Emilia skriver:

  WOW vilken gård!

  Grattis 🙂

 145. Johanna skriver:

  Så det var därför Jörgen sa att du hade vart där och ätit bullar när vi frågade xD och där är ju Pommery!:D
  Kommer det bli dyra priser på boxarna eller helt ok priser?:)

 146. Natasha skriver:

  JAG ÄR SÅ GLAD FÖR DIG tYRA! Min idol <3

 147. Fanny ♥ skriver:

  Ååh så fint Tyra! Detta är du såå värd!!

 148. Ellen skriver:

  Guuuud va häftigt!!! 😀 du kommer fixa det där jättebra!! 😀 så glad för din skull!! 🙂 <3

 149. Disa skriver:

  Herregud va fint!!! Vad bra det finns egna hagar till varje box!! Om jag hade en häst skulle ditt stall vara det perfekta stallet!!

 150. Tess i Dubai skriver:

  Wow, wow och åter wow! Vilket drömställe! Nu önskar man att man bodde i Sverige och kunde ha en häst där. Grattis! Förstår att det pirrar, vilken dröm och det har du verkligen förtjänat!kram

 151. Emilia skriver:

  åhh,gud va fint! jag är verkligen glad för din skull, du förtjänar verkligen detta för du har arbetat hårt och ambitiöst med dina hästar, och de som säger något annat är bara avundsjuka. hoppas du får det toppen på den nya gården 🙂

 152. Vilket härligt ställe du skaffat Tyra!! Lycka till!!

 153. Matilda skriver:

  Oj vad härligt, nog dags för mig att flytta till stockholm haha, vilket fint stall!! :))

 154. Linn skriver:

  ÅH GRATTIS!! hur fint som helst!!!

 155. Isabelle skriver:

  GUUUD vad fint! Förstår att du är överlycklig!

 156. Sara skriver:

  Fyfasen vad häftigt! 🙂 ska bli askul att följa ju! Synd att det inte ligger utanför Göteborg bara, haha 😉

 157. emelie skriver:

  Du behöver ingen stallpersonal då eller? Kan tänka mig att flytta till sthlm för att jobba i ditt stall, jag är så oändligt trött på mitt liv nu. Behöver mer häst i vardagen.

 158. Wilma skriver:

  Guud så fint stall!!
  Min drömgård!

 159. jenny skriver:

  härligt! En sak som jag undrar är hur du har råd med allt detta?
  Har du tagit ett lån eller har du tjänat ihop de via dina bloggar och ditt varumärke? 🙂

 160. Emilia :) skriver:

  Men gud så kul för dig & dina hästar !:) grattis verkligen , lycka till i framtiden också tror det behövs 🙂

 161. Victoria skriver:

  Men Tyra vilken DRÖM gård!! GRATTIS!!! 😀

 162. Jenny skriver:

  Vad flott! Är så avundsjuk 🙂

 163. jonna skriver:

  åh herregud, drömstallet ju!!! 😀

 164. Evelina skriver:

  Men herregud vad fantastiskt Tyra! Så himla fint och grattis för dina framgångar 🙂 Detta är du värd! Riktigt fint Tyra, verkligen. Kul att se att drömmar kan slå i uppfyllelse bara man vill 🙂

  Mvh Evelina

 165. Veronica skriver:

  Grattis! Gud va skönt! Det ser kanonfint ut. Lycka till det kommer bli awesome!!!:)

 166. Emelie skriver:

  Shit, vad fint… Där skulle jag vilja bo och ha häst. Grattis till att du har hittat din gård ;))

 167. Cissi skriver:

  Oj vad fint! 😀 GRATTIS TYRA!

  //

  Har startat en BLOGGDESIGN AUKTION på bloggen! Kika in om du är sugen på en ny design 😀 http://cississaga.blogg.se/2012/july/bloggdesign-auktion.html =) MVH Cissi

 168. Stina skriver:

  du hat verkligen gjort ett riktigt bra köp, Tyra!
  snacka om att du lever livet nu. älskar verkligen att ’vem som helst’ har chans att få sin häst uppstallad på din fina gård.
  Herrejesus vad jag gärna skulle vilja ha häst nu. Det är gårdar som din som gör så att hästar får ha det riktigt bra!

 169. NoraB skriver:

  Du och hästarna kommer trivas super, super härlig gård 🙂

 170. Victoria skriver:

  Gud vad kul! Grattis 😀 Jag har tränat för Bruno Degreef där, riktigt trevlig anläggning, 10 min från mig nästan 🙂
  Då kanske jag har en stallplats för min unghäst i framtiden 😉

 171. alexandra skriver:

  med guuuuuuuuuud fyfan vilket ställe!! Gud så kul det ska bli att följa dig nu :DDD

 172. Louisa skriver:

  GRATTIS TYRA!! <3

  Hoppas på allt nu & lycka till tjejen <3

  (ps. Jag har konstigt ip – nmr eftersom jag är utomlands)

 173. Annie skriver:

  Grattis Tyra!

  Hade jag haft en häst och bott i Stockholm hade jag absolut velat att den skulle stå i ditt blivande stall, det ser jätte fräscht och fint ut! 🙂

 174. Rebecca skriver:

  Vad jätteroligt att höra Tyra! Längtar själv efter en egen hästgård i framtiden, för det är ju trots allt mitt största intresse så jag SKA ha en. Hoppas att du kommer att trivas, men det tror jag inte är några problem.

  /Rebecca

 175. L skriver:

  Åh stort grattis !!!

  Hade det varit närmre eller söder om Sthlm hade jag gärna bokat en plats 🙂

  Stort lycka till

 176. Josefine skriver:

  Fasen vad kul!
  Jag är superglad för din skull, och såklart mycket avis! 😀

 177. Alexandra skriver:

  Hade jag inte bott i skåne hade jag inte tvekat en sekund med att sätta min häst där 😀

 178. matilda skriver:

  OMFG!! Drömmgården ju, åååh vad avundsjuk jag är! Gaah underbart!
  Snäääällla Tyra, fixa en bloggträff för oss hästbloggare så man får se huset på riktigt (aaa

 179. Isabell skriver:

  Fan vad coolt!!! 😀

 180. Josefine skriver:

  Vart ligger gården? Och vad kommer det kosta att stå uppstallad? 🙂

  Otroligt glad för dig! Gud vad kul med egen gård, min STORA dröm!

 181. Maja skriver:

  Ojojoj! Nu måste man ju nästan flytta till Stockholm för där skulle jag väldigt gärna ha min framtida häst! Vilken grej asså! Grattis! 😀

 182. Hanna skriver:

  Herregud vilket lyxställe! Underbart vackert. Älskar att hästarna kan gå ut i det lilla stallet. Är en aning avundssjuk men jag är så glad för din skull, att du har hittat det PERFEKTA stället! Det uppfyller nog de flesta kriterier man kan ha, både som husägare och hästägare!

 183. moa skriver:

  gud vilken härlig gård! 😀 grattis till dig Tyra! du kommer leva ett underbart liv där 😀 jag önskar dig all lycka till med gården och det ska bli spännande att få följa dig om hur det går med gården osv! <3

 184. Ser ut som en riktig drömgård, HUR FIN SOM HELST!!!!!! :):):)):)) vad kul!!

 185. Daniela skriver:

  WOOOW, UNDERBART! :DDDD jag kommer dit och slänger ut dig och flyttar in istället, hehe…

 186. Linnea skriver:

  Gud så roligt! Grattis! Hade jag haft häst hade jag lätt flyttat den dit 😀

 187. Elisabeth skriver:

  Gud vad kul! Det ser verkligen jättehärligt ut och det lyser igenom i hela inlägget hur glad du är! 😀 Så fint! Det kommer nog att bli alldeles, alldeles, underbart här för dig!

  KRAM!

 188. Hanna skriver:

  Åh herregud vilken fin gård. Blir rätt så avundsjuk 🙂 förstå hur mycket hästarna kommer trivas där. och eget ridhus… 🙂 som en dröm 🙂 GRATTIS!

 189. Molly J skriver:

  Låter riktigt härligt och det är ju drömmen för många hästälskare! 🙂

  Efter sommaren om mamma och pappa fortfarande är hästintresserade skulle det inte vara så dumt 😉

 190. Malin skriver:

  Gud vad fint! 😀

 191. D skriver:

  Åh vilken lycka!!! Alla hästtjejers dröm! Du är en helt enastående och fantasik människa, en otrolig förebild!
  Du kommer säkert få massa ”avundsjuka” kommentarer. Men skaka bara av dej, det här är du så VÄRD!
  Kan du inte berätta mer om gården, mer info. Har själv häst och detta lät ju så intressant. Kommer du ta ut tränare regelbundet, hur länge går hästarna ute, kommer det gå att köpa till sej full inackordering? Jag har stått i närheten tidigare och ridit förbi ditt stall 🙂

  all världens lycka till (och med) dej!

 192. Ellinor skriver:

  WOW!
  Herregud Tyra. Om jag hade bott i Stockholm, skulle min häst velat stå här 😉 Sjukt fin gård, verkar ju ha allt! Dario & Joe kommer trivas! 😀

 193. Aimie skriver:

  Är det din egna gård som du hyr ut boxar till folk? 🙂

 194. Nicole skriver:

  Det ät exakt det där stället man drömmer om, för mig med.
  Men stort grattis till dig Tyra och ett lycka till på vägen också 🙂
  Kram

 195. elsa skriver:

  Jättefint! 🙂
  Bara staketen som behöver rustas upp, haha. Ni kommer nog stortrivas! GRATTIS!

 196. Evelina skriver:

  det ser verkligen ut som ett dröm ställe, är inte ett dugg avundsjuk 😉

 197. A skriver:

  Men HERREGUD! Vilket underbart ställe.. hade jag bott närmare stockholm hade jag inte tvekat en sekund att hyra in mig där. Jösses.. Det där med padocken utanför boxen var ju genialiskt =) Är inte alls jättesuperavis på dig nu.. Lycka till med allt, det är du värd! =)

 198. Emma skriver:

  Oj va fint dina hästar kommer att få det! 😀
  Kanon fint stall och kanon med dom hagarna utanför boxarna! 🙂

 199. Emma skriver:

  Oj va fint dina hästar kommer att få det!
  Kanon fint stall och kanon med dom hagarna utanför boxarna!

  Skrev in min förra bloggen på första kommentaren! :/

 200. Hannah skriver:

  Så himla vackert och fint! Vad underbart för dig och hästarna och alla som får stallplats hos dig:-) önskar dig all lycka och framgång fina Tyra! Ha en underbar semester nu och njut av familj och vänner, och god mat och dryck!! Kramar Hannah

 201. Anna skriver:

  Grattis Tyra!!
  Hoppas allt funkar! Om jag inte bodde i åkersberga skulle jag lätt velat ha min häst i ditt stall, det ser helt underbart ut!
  Många lyckokramar på dig 🙂 🙂 🙂

 202. Klara skriver:

  Måste erkänna att jag är grymt avundsjuk 😮 Hur har du fått så mycket pengar? Är det genom bloggen eller vadå? Själv kämpar både jag och min familj varje dag med att kunna ha råd med min ponny och att kunna stå inackorderad… Du ska verkligen vara stolt för att du har lyckats få det så bra, karma, slit o jobb eller bara tur – whatever, så har du förtjänat det.

  Du lever min dröm, jag önskar dig all lycka <3

 203. Jannike skriver:

  jag har aldrig varit såhär avundsjuk i hela mitt liv!!! gud vilket underbart ställe! vilken dröm!

 204. Hej, skriver:

  Hej Tyra, gården verkar underbar!!

  Jag själv är bara 16 år men när jag läser din blogg märker jag mer och mer att det är min dröm att flytta ut på en hästgård och ha hästar.
  Jag har hållt på med tennis i hela mitt liv pga att min pappa och syskon alltid hållt på med det. Men min mamma tog efter ett långt uppehåll igång ridningen igen och vi har nu två hästar. Jag började rida i 10års åldern och har väldigt ”lätt” för det. Jag har lärt mig fort och alla ridlärare jag haft ser min potential, tennisen är jag medelmåttig på och har alltid varit men ridningen känner jag mig riktigt bra på för en gångs skull. Men problemet är att tennisen tar upp så mycket tid, och jag hinner bara rida på helgerna, innerst inne hade jag velat rida mycket mer men vågar inte säga något till min tennisfamilj, min mamma hade stöttat mig men min pappa hade varit besviken om jag slutat spela tennis, jag vet det, och jag vill inte göra honom besviken. Jag har extremt höga krav på mig själv och vill ha MVG i alla ämnen och sen är jag stressad hela tiden. Jag läste innan många bloggar, men det ledde till att jag började vikthetsa, jag är väldigt smal men av nån anledning har jag börjat få ätstörningsbeteende och vill träna hela tiden. Jag mår så dåligt psykiskt och kan aldrig koppla av, men när jag läser din blogg och om hur du har skaffat gård och har hästar blir jag så inspirerad. Jag önskar att jag också kunde leva så,jag borde tänka mer på mig själv och jag vet att jag hade mått så mycket bättre om jag levt mer med ridningen, vet inte varför jag skriver detta men ville bara få ut det och en dag kanske jag slutar spela och hittar min glädje i livet..
  Du är en jättestor inspirationskälla för mig och sluta aldrig blogga!!!

 205. Tess skriver:

  Grattis! Men vad ska det där stället ha kostat?? 10 miljoner minst..

 206. Mikaela skriver:

  Jag kan ärligt säga att jag att avundsjuk! Men på ett sätt att jag känner att sådär vill jag också kunna ha det.. Det är så galet inspirerande och en dag ska jag bo i min dröm. Du är så jävla fantastisk!

 207. elin skriver:

  fyfan vad underbart tyra!
  all lycka till dig och hästarna i framtiden! <3

 208. Använd hjälm skriver:

  Stort grattis! Det är ju verkligen en drömgård du har köpt! Hoppas att allt går enligt planerna för dig! Kram!

 209. julia skriver:

  Hej tyra jag ska kanske köpa en häst när jag fyller år (18 december) jag bor i stockholm och jag och min pappa ska skaffa häst om det är billig stallplats.Du får gärna berätta hur mycket det kommer och kosta och sånt.Det är inte säkert men pappa har sagt om jag hittar nått billigt så kanske :).
  Kram Julia

 210. Elvira skriver:

  DEN DÄR GÅRDEN ÄR JU HELT GALEN! GRATTIS! Är ju inte liteee avundsjuk på dig nu, fy vad roligt för dig!!!

 211. Filippa skriver:

  Jävlar vad häftigt!

  Grymt kul att kunna skapa sin egen stämning i stallet.
  Kunna säga Nej Tack till alla duktiga förstå sig på hästfolk.

  Ha ha häftigt! Har häst (Tango du minns honom säkert:) Skulle lätt ha honom i ditt stall:)

  Kram och Lycka Till!

 212. Johanna skriver:

  Gladrysningar i hela kroppen! Lycka, grattis!

 213. Angelica skriver:

  Så jäkla UNDERBART!! Jag är ju inte alls avundsjuk nu ;P

 214. Sara skriver:

  Fantastiskt! Vilken gård! Står uppstallad i Österhaninge så tyvärr är det för långt hemifrån, annars hade jag nog tagit mig en funderare 😉 LYCKA TILL! Super kul Tyra!!

 215. Så underbart!!!!! Helt sinnes vad euforisk du måste vara haha

 216. Stina skriver:

  Vad roligt Tyra! Jag var där för någon månad sen och kikade på stallplats 🙂 det är verkligen ett drömställe och jag vet att du, Dario och Joe kommer trivas så himla bra! Grattis! Kram Stina

 217. Gud vad härligt! 😀 Jag är så glad att du har hittat en gård som du dessutom ska flytta till så snart! 😀 Hoppas att du visar oss mer av själva gården (huset) sen också! 🙂 Kram!

 218. ida skriver:

  Åhh vilken härlig gård! Stort Grattis Tyra!:D

 219. Sandra skriver:

  Grattis Tyra! Gården verkar passa dig perfekt och i dagsläget verkar det vara något som du behöver just nu. För att inte vara direkt intresserad av hästar (har ridit som yngre men aldrig fastnat för det) måste jag ändå säga att det är väldigt kul att läsa den här bloggen bara för att det är DU som skriver den! Du skriver lätt, intressant och det är faktiskt kul att läsa om ditt liv, dina tankar/känslor och vad du gör. När man tänker efter så är det rätt konstigt, hur man kan finna en annans liv intressant – men du lyckas. Och du gör det genom att vara ärlig. Du har lyckats på många sätt genom att bara vara dig själv och låtit människor få ta dig som du är. Grattis till det, för det är faktiskt inte alla som har gjort det! Jag hoppas du får njuta i ditt nya hem och det ska bli kul att få följa dig! 🙂

 220. Jennica skriver:

  Grattis Tyra ! 🙂

 221. Linn skriver:

  Wow, vilken drömgård! Blir riktigt avundsjuk! 🙂

 222. Johanna skriver:

  Grattis Tyra! Det här är du verkligen värd och måste säga, gud vilket fint stall! Är så avis på dig exakt sådär vill jag bo! 😀

 223. Ingrid skriver:

  Hur mycket kommer det kosta? 😉 Verkar väldigt fint!!

 224. Sara skriver:

  Säger bara WOOOOOOOOOOOOOOOOW vilken underbart fin gård!!!

  Helt galet vad fin, skulle göra vad som helst för att få bo där! Värsta moderna sakerna och det var ju jättehäftigt med de där små ”paddock/hagarna” ut från boxarna 😮

  Gud vad avis jag blir, men glad för din skull :D:D

 225. magda skriver:

  Stort Grattis Tyra!!

  Jag kommer säkert höra av mig då jag flyttar tillbaka till Sverige, en drömgård är det du har

 226. Kira skriver:

  Jag vill som dotter i en famij som äger ett 20-hästars stall påminna dig om att allt int går enligt planerna alla gånger, och att ALLTID HA ÖGONEN ÖPPNA.
  Hästhållning är en konst, och jag tror och hoppas att du kommer att lyckas med det.

 227. linda skriver:

  Åhh, superfint!! 🙂
  Säg till om du behöver folk som jobbar hos dig på gården! 😉
  är arbetssökande, o skulle tycka de skulle vara jättekul o jobba för dig o ta hand om gården, klippa gräs, in och utsläpp o massa mer 🙂

 228. Bell skriver:

  Gud va roligt! 🙂

 229. Isabella skriver:

  FY vad avundsjuk jag blev nu!!!
  Helt STÖRT fint!!!!
  Grattis!!!!

 230. linnéa skriver:

  men GUD vad fint stall!! blir helt till mig haha. du är såå värd detta tyra!
  kram på dig 😀

 231. Rebecca skriver:

  Gud vad kul för dig!! Ser ut att vara en dröm att bo på! Hoppas du kommer ha det bra där!! 🙂

 232. becka skriver:

  ÅH GUD VAD FINT!!!! Ser helt underbart ut!! Min dröm är att bo på en SÅN gård när jag blir äldre! ÅH vad fint!

  Så himla kul Tyra, glad för din skull!! 😀

 233. Elin skriver:

  Wow, stort grattis!
  Jag var själv och kollade på stallplats där för ett år sedan och det är ett riktigt fint ställe! Önskar dig all lycka i framtiden med ditt stall och välkommen till landet 😀

 234. Emelie skriver:

  ÅH vad roligt för dig Tyra!!! Stoooooort grattis, vad roligt att få en dröm uppfylld. DU är en inspiration för mig på många sätt. kram

 235. Patricia skriver:

  Tyra jag vill bara krama dig!

 236. Malin skriver:

  Åhhh vad jag blir glad för din skull! Det ser så himla bra ut! Lycka till med allt finaste du<3

 237. Hanna skriver:

  Grattis Tyra!! Vilken himla fin gård!!!

 238. Julia skriver:

  ÅH gud vilket dröm ställe med allt!! vilken dröm för alla och mest för hästarna!! helt sinnes!! önska jag kunde flytta min polle dit!!

 239. Åsa skriver:

  Hej! Grattis! Väntade på att det skiulle säljas. vi stod i hans stall för typ kanske 10 år sedan minst…Men flyttade därifrån av olika anledninger. Precis då han skaffade höapparaterna faktiskt, de är verkligen super! Kan rekommendera att rida runt i slottsparken lite i smyg – superfin ridstigar när man tar sig över järnvägen!(å andra sidan var det under min galan ponnyperiod – då redan man ju överallt haha).

  Men grattis igen!! Man kanske får se lite Pay&Jumps där någon gång? 😉

 240. Dixi Wonderland skriver:

  Gud jag dör! Finns knappt ord över hur sjukt glad jag är för din skull! Stället låter helt jävla underbart och väldigt lyxigt det med att hästarna kan få gå ut om dom vill samt de med maten. Dom som har sina hästar där kommer ha de hur underbart som helst 😀

 241. Fanny skriver:

  Grattis Tyra!!!
  Jag är inte den bästa på att kommentera, men har länge velat säga hur stor förebild du är. Det är så många som ser upp till dig!
  Jag älskar dina bloggar, för du är ärlig och så anti alla hej-jag-är-perfekt-bloggar. Du visar dom verkligen att en blogg kan vara bäst men samtidigt utan lögner.
  Jag blir driven av att läsa dina bloggar och känner att jag klarar allt bara jag vill! Du har ju gjort det menar jag. Det är så fantastiskt att du fått så många människor att se ljuset i livet med ridningen och liknande.

  Du som rider storhäst kan ändå inspirera mig som islandsryttare till 100. Du vill det bästa för dina medmänniskor och hästar, och kommer med din gård göra så många glada. Du förtjänar varenda millimeter av din nya gård, och du förtjänar främst all lycka.

  Tack för dina bloggar, du är toppen! Lycka till med allt!!!

 242. Alex skriver:

  Tyra,detta är ju för perfekt för att vara sant…Du är värd denna underbara gård och är säker på att du kommer att bli lyckligare än nånsin!
  Med din kapacitet kommer du att bygga upp en fantastisk hästgård med bara fina människor i din stil,inget snob och falskheter där inte.
  Är verkligen glad för dig!!

 243. moa skriver:

  men shiiit va kul!!!! Grattis, det ser helt underbart ut!
  Det första som for igenom skallen på mej var hur rik man måste vara för att ha sin häst där? =)

 244. Elin skriver:

  GRATTIS GRATTIS!!! Gud vad härligt det ser ut! Drömmen!!!
  Lycka till och ser verkligen fram emot att följa dig på din nya gård!
  GRATTIS igen!!’ wiho, you go Tyra!!

 245. Nicolett skriver:

  Herregud vilket lyxigt och fint ställe! Allt en häst & ryttare kan önska sig! 😀

 246. Pillan skriver:

  GRATTIS 😀 Ser otroligt fint ut!! Man är ju inte alls avis, inte alls 😉

 247. Malin skriver:

  GRATTIS TYRA!! Vilken härlig gård till en hel härlig tjej!! Vilken DRÖM !! 😀 Så himla rolig, grattis grattis grattis härliga Tyra!
  Kram på dig, You rock

 248. Anno skriver:

  Sjukt avis, grattis!

 249. Ida skriver:

  Oooohhhhh grattis!!!!!!!!!!!!!!! SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD ÄR JAG FÖR DIN SKULL!!!!!! Du är så värd detta!

 250. Lovisa skriver:

  Grattis Tyra !!! 🙂 När jag gått ut skolan och flyttar från denna lilla hålan i småland hoppas jag verkligen att det finns en stallplats hos dig ! Kram !

 251. Helene skriver:

  Grattis!! Följ din dröm. Det har jag gjort och kommer precis in efter ha lagat staket då vår ena häst har fått för sig att gräset alltid är grönare på andra sidan och trots att jag just har stått upp till knäna i brännässlor kan jag inte tänka mig ett annat liv!! Är så sjukt nöjd med mina 6 hästar och en på G i magen på fölstoet 🙂
  Good luck girl!

 252. Frida skriver:

  guud vad grymt!!! Så GLAD för din skull!!!

 253. Stort, stort grattis! Säkert det största och bästa köpet du kommer att göra i livet. Gud så mycket roligt som ligger framför dig. Du har tagit dig dit själv, till drömmen. Grattis!!

 254. Elin skriver:

  HERREGUD GRATTIS! Fyyyfaaan va fin gård! Där kommer du verkligen att trivas. Avundsjukan är total!!! Hoppas vi får se massa mer bilder, även på huset du ska bo i.
  DETTA ÄR DU VÄRD! Det är Nu det vänder och motgångarna blir till framgångar

 255. Botti skriver:

  Grattis! Asså shiiit, vad underbart, vilket drömställe! Lycka till med hästarna och gården! Kram

 256. Erikaaasss skriver:

  åhhhh va kul! skulle man inte bo allt för långt bort så skulle jag mer än gärna stalla in min häst hos dig!

 257. cornelia skriver:

  WOW!!!! Kan inte säga något annat än WOW! Det är ju rena DRÖMMEN!!! Skulle inte vara fel att ha ett sånt ställe 😀 Detta förtjänar du verkligen!

 258. Martina skriver:

  hjälp va roligt! ååå! Du lever min dröm! Vilka möjligheter för dig nu när du vill satsa på tävling! Solarium liksom!??! Hyr du ut det till folk också? ^^

 259. Amanda skriver:

  Nä fyy! Vad avundsjuk jag blev nu! Grattis grattis grattis!! Sååå kul! 😀

 260. Erica skriver:

  WOW… NU…BLEV…JAG…HELT…STUM! Vilken gård du har hittat! Nu blev jag sugen på att flytta till stockholm så att jag kan stå i ditt stall 😉

 261. emmapemma skriver:

  åh grattis tyra! eller a, grattis kanske man inte säger när det är du själv som har gjort detta möjligt… Men grymt kul! Vilket ställe! 😀 ska bli sjukt kul att följa dig och hästarna på nya stället 😀

 262. Sandra skriver:

  Grattis Tyra! Så himla kul 😀 Kramar <3

 263. Therese skriver:

  FY FAN vad skoj för dig Tyra!! Om jag bara hade bott nära så hade jag så gärna velat ha min häst som jag hoppas på att skaffa i framtiden hos dig! Oh så kul.. De e så härligt att se att man verkligen kan uppfylla sina drömmar! Du verkligen inspirera!! All lycka till de nya huset och stallet!! De e du värd! Jag kan ju iaf drömma om att kanske en gång i livet får komma och kolla in stallet iaf!! Nä som sagt LYCKA till mer allt!! KRAM Therese

 264. Fannie :) skriver:

  Åh du lever min dröm! Hade mer är gärna köpt häst nu, flyttat upp till stockholm och ställt den i ditt stall! Så glad för din skull, super kul! Fantastisk kul att läsa din blogg! Trogen läsare 😉 kramisar

 265. Jenny skriver:

  Åh va roligt att du har hittat din gård! Ser superfint ut! Stort lycka till! 🙂

 266. Rebecca skriver:

  Gud vad roligt! Bor ju i Umeå men om jag hade bott i stockholmsområdet så hade jag lätt haft min häst hos dig! Verkar vara en superfin gård det där. Kommer säkert förbi när jag har vägarna förbi!

 267. Kata skriver:

  Nääää vad fint! Vad mysigt det ser ut. måste man vara häst för att få hyra stallplats? :S har en etta på 29 kvm utan balkong.. så jag tar gärna en av dina boxar med paddock! ;D

 268. Frida skriver:

  Åhh gud vad kul Tyra! Så himla fin gård, jag är så glad för din skull! 😀 skulle verkligen vilja stalla upp min häst i ditt paradis men jag bor tyvärr i södra sverige 🙁 men som sagt, jag är jätteglad för din skull, det här är du värd! 😀

 269. Omfg grattis!!!! Gud så kul! 😀 drömmen alltså!<3

 270. Emelie skriver:

  Vad roligt för dig!!
  Du borde starta ett samarbete med Linn från ”dressyrmupparna”, som är duktig på att hantera unghästar. Vilket team ni skulle vara ihop!

 271. Alexandra skriver:

  Detta var du verkligen värd, stort GRATTIS 🙂
  Gården ser verkligen ut som en dröm och det ska bli så kul att få följa dig därifrån 🙂
  Njut av din semester nu, den är du också väl värd 🙂

  Kram

 272. amanda skriver:

  Gud vad vackert !!! Grattis Tyra!! där kommer ni att få det underbart!!!!!!!!!!!! 😀

 273. Petra H skriver:

  Men gud vilken drömgård!! Sitter här med hakan i knä efter att läst och tittat på bilderna! Stort GRATTIS, det här kommer bli så jäkla BRA!

 274. Nina skriver:

  Stort grattis tjejen!!!

 275. Nora skriver:

  Jag måste säga grattis och jag som trogen läsare i flera år är så glad för din skull! Gården ser fantastisk ut och det måste vara en häftig känsla att faktiskt ha ett RIDHUS på sin egna gård! Stort grattis och kom ihåg att njuta ! 🙂

 276. Emilia skriver:

  Åh vad kul, grattis! 🙂

 277. Ida skriver:

  Grattis Tyra!! Fy sjutton vad roligt!
  Låter (och ser ut) som en riktig drömgård. Just nu är jag nog lika grön av avund som Hulken (men inte på ett missunnsamt sätt, du har kämpat hårt och är väl värd det här!).
  Hade jag bott i stockholm och haft häst så hade jag definitivt velat stå hos dig, du har en så jäkla bra inställning att det lär bli en riktig drömplats!

 278. Vanessa skriver:

  Åh vad jag önskar att jag hade en häst nu och bodde i närheten, det hade varit en dröm att bo på det där stallet! Förstår att det är en dröm som går i uppfyllelse, jag hade också velat ha allt detta. Wow. Så roligt för dig 🙂

 279. Emma skriver:

  Jätte fint! Stort GRATTIS TYRA!

 280. Bonnie skriver:

  WOW vilket ställe! Superkul för dig! 😀

 281. jonna skriver:

  Av ren nyfikenhet undrar jag hur mycket det kostar att ha hästen inackoderad hos dig i månaden? Med tanke på hur fint det är och nära Sthlm! Skulle lätt vilja ha min häst hos dig men bor i lite fel län 😉 Grattis till gården!!!

 282. maja skriver:

  FIFAAAAAAAAAAAN VAD KUL TYRA!!!! Ååååh blir så jävla imponerad!!!

 283. Elina skriver:

  Åh fy vad roligt för dig Tyra! Du är fan min förebild, du satsar allt på det här och det är så himla häftigt att du köper en hästgård! All lycka till i framtiden till dig! Så coolt 🙂

 284. Esther skriver:

  Super fint! 😀

 285. Viktoria skriver:

  Stoooooort grattis, detta var både du och dina hästar värda!
  Active Stable är ju dessutom helt fantastiskt!
  LYCKA TILL!

 286. Ida-Maria skriver:

  Åh, gud vad kul för dig Tyra! Och det verkar vara en underbar gård du hittat 🙂 hoppas verkligen du kommer trivas! Och Njut or dentligt av semestern nu, ser med spänning fram emot allt som kommer hända! Många kramar!

 287. Lina Andersson skriver:

  ÅÅÅÅÅÅH SHIT VAD KUL FÖR DIG!! Jag blir typ helt lyrisk för det du gör är min stora dröm, att en gång få köpa en egen hästgård och driva företag. Helt underbart. Nu får jag uppleva det genom dig tills jag själv får möjlighet att göra det. Jag är verkligen glad för din skull! Tänk vilka möjligheter alltså!

  Det skulle verkligen vara skitkul att som läsare få följa med i allt du gör angående gården osv. Det skulle vara kul att liksom lära sig vad som krävs och behövs för att man ska kunna göra det du gör. Och så skulle det vara kul att se hur du förändrar, om du till exempel ska göra om i huset, före och efter bilder osv 😀

  Vad har du tänkt i framtiden? 🙂 Ska du anordna tävlingar där tex?

  Är som sagt väldigt glad för din skull, det lär ju bli underbart 😀 även om det är mycket jobb.

  Kram Lina

 288. josefine skriver:

  gud vad jag blir avensjuk!=)

 289. Nina skriver:

  grattis!!

 290. Fred skriver:

  Vilken myssig gård du har köpt ifrån en icke häst kille men som gillar alla typer av djur.

 291. Sara skriver:

  Åh vad kuuul!! Ser verkligen superfint ut! 🙂

 292. victoria skriver:

  men åh vad roligt för dig!!, och för oss som läsare såklart! 🙂 ska bli ännu mer spännande å följa dig nu.

 293. Sandra Nensén skriver:

  UHH VA AVIS JAG ÄR NU!! 😉
  Gud så härligt!!

 294. Isa skriver:

  Ooooj vad häftigt!!
  Ser så sjuuukt fint ut! grattis! Hur mycket kommer det kosta att ha sin häst uppstallad där?

 295. sofie skriver:

  Massa grattis!! ser verkligen ut som drömgården och livet!:D Kul för dig! 🙂 Lycka till med allt!

 296. Patricia skriver:

  Guuuuuud va roligt 😀

 297. Camilla skriver:

  Blir så otroligt glad för din skull Tyra, lycka till med allt !

 298. Danniela skriver:

  Herregud vad arg jag blir!!!! JAG VILL OCKSÅ!
  Åh jag blir helt skakig i hela kroppen för din skull, du verkligen lever min dröm, på alla plan.
  Du är såå värd det där, verkligen! OH MY GOD! Du ska vara så glad som har det där, ( jag vet redan att du är det, men ändå) & Tyra, på riktigt nu. Du är en så stor inspirationskälla för så många, & tack för att du orkar hålla allt uppe, för vi som läser uppskattar det verkligen, (trots allt så är mobbing grunden till avundsjuka, bara att man inte kan hantera den).
  You’re the best, puss på dig <3

 299. Emma skriver:

  Wow Tyra! Gud vad roligt! Så glad för din skull! <3

 300. alexandra skriver:

  Nämen va coolt! Är nog lite avis nu men iaf jätteglad för din skull!! 😀

 301. Felicia skriver:

  Åh vad roligt för dig Tyra! Hade jag inte bott i en helt annan stad hade jag velat ha min häst där! 🙂

 302. Emilia skriver:

  Men du hyr väl bara huset + ett stall? Läste det och jag vet inte om det är sant! Verkar grymt bra där men en sådan här gård lär ju gå för 20 miljoner…. Är inte bitter, jag undrar bara 🙂

 303. jelena skriver:

  drömgård gånger 100!, jättefint 😀

 304. Isabelle skriver:

  Emila, tror den där gården skulle gå på mer en 20 miljoner att köpa. Närmare 30 om inte mer. Vi har en gård som är stor men ändå betydligt mindre en den där. 10 boxar + 10 stora hagar stor utebana, ridhus. Stor hus med pool osv och vårat går på över 15 mille om vi skulle sälja.

  Men såg också att någon skrivit att hon hyrt 🙂

 305. ida skriver:

  oj herregud vad fint 😀 men vart inte det jätte dyrt ?? bara undrar 🙂

 306. caroline skriver:

  så himla kul!!! 😀 blev verkligen jätteglad när jag läste detta inlägg om att du skaffat hästgård. Förstår verkligen att det va en dröm för dig och nu är den sann. Åh blir så glad för din skull! Tänk o få ha sin häst på denna gård, känns hur lyxigt som helst. Ska bli ännu roligare att följa dig och din blogg nu!! Denna bloggen går jag in på flera gånger om dagen, lätt en av mina favoritbloggar! :)KRAM

 307. Alexandra skriver:

  Åh vad roligt! GRATTIS! SÅ AVIS! Låter som en dröm! Måste kostat på en hel del? Vore ändå intressant vad man får lägga cirka i pris för att få det du har köpt? 🙂 Min dröm är nämligen också att få äga en gård. 🙂

  KRAAAAAM

 308. FIA skriver:

  Shit vad härligt det ser ut! Min häst hade älskat fodermaskinerna, han älskar alla saker som andra hästar tycker är läskigt. Han hade förmodligen tryckt upp nosen i maskinen och velat ”kolla lite”… ^^

  GRATTIS!!!

  // FIA – TEAM EQUIPE
  http://www.teamequipe.blogg.se
  Jag ser förbannad ut – hur ser du ut? ^^
  http://teamequipe.blogg.se/2012/july/mitt-lilla-face-och-jag.html

 309. Emma skriver:

  Fantastiskt! Stort grattis! =)

 310. Hedda skriver:

  Hej Tyra! Jag är en av de som har skickat ett mail till dig. Jag hoppas verkligen att jag får en plats! Just nu så ser det ut som att min hyrhäst kommer att få stå på en ridskola och jag kommer få rida den kanske 3 ggr i veckan själv, annars kommer hon få lektioner. Jag hoppas verkligen att det är ett billigt pris och att jag får en plats. Det skulle betyda SÅ mycket för mig! Just nu är min högsta dröm att få en plats på ditt stall och jag önskar verkligen att den blir sann! Jag må kanske va 12 år men jag tar stort ansvar i stallet och jag hoppas verkligen att jag skulle kunna få stå i ditt stall! Skulle bli helt överlycklig! 😀 hoppas att min önskan går i uppfyllelse 🙂
  Kram 🙂

 311. Jenny skriver:

  Ser helt fantastiskt ut! Så himla glad för din skull!!

 312. Jossan skriver:

  Vad händer med dom som redan står uppstallade på box eftersom du har 18 lediga platser?

 313. Stina skriver:

  Jag har inte hängt med, men har du köpt gården eller hyr du av Jörgen?

  Kommer befintliga hyresgäster att få stå kvar eller måste dom ”söka” boxplats hos dig? (Och nej, jag står inte på gården).

 314. Emily skriver:

  herregud vilken dröm!!! mitt fantasi stall 🙂 bara att gratulera!:D

 315. maria skriver:

  WOW vilken gård!! blir lite rörd och tårögd över att någon bygger så fina grejer och lägger ner massor med pengar för så fina stall till hästarna :”’) aldrig sett nåt liknande med paddockarna utanför boxarna, gud vilken cool idé!!

 316. SUPER fin gård som du har köpt Tyra, GRATTIS 😀

 317. Tilda skriver:

  Herregud vilken underbart stall! Helt perfekt ju :’)
  Jag älskade det med boxarna, att de kan gå ut när det vill och hälsa på sina kompisar. DET kallar jag att bry sig om hästarna! 😀
  Grattis Tyra 🙂

 318. Hanna skriver:

  Sluta vad avis jag blir! Så himla roligt för dig!! 😀

 319. Anna O skriver:

  Riktigt fräckt 😀 Så skulle man gärna bo 😀

 320. Lovisa skriver:

  Såååå sjukt snyggt!!! Du kommer VERKLIGEN trivas där tror jag! Du har typ uppfyllt en av mina största drömmar… Hästgård ska jag också bo på nån gång i livet! LYCKA TILL! 😀

 321. H skriver:

  Haha vilken chock jag fick nu! Har varit där ett par gånger och bor i lilla rosers 🙂 hoppas du kommer trivas 😀

 322. Fanny skriver:

  Då får jag väl passa på att säga hej till min granne 🙂 (nästan iaf, min häst står på Norrsunda på andra sidan motorvägen).
  Kanske blir det några intressanta träningar man kan komma över på?

 323. emmy bergh skriver:

  jäklar va fint!!!!! 🙂

 324. Malin skriver:

  Åh va roligt Tyra! Jag är ingen hästtjej alls och brukar mest läsa din andra blogg, men när jag såg det här blev jag så otroligt glad för din skull. Hoppas att detta blir vändningen för dig och att du börjar må så där bra som du förtjänar att göra! Lycka till med allt, kram på dig!

 325. Bella skriver:

  Åh dra mig baklänges vilket underbart ställe! Riiiktig avundsjuk. Synd att jag inte bor i sthlm, då hade jag utan tvekan varit intresserad av stallplatser. Ha det så bra! Riktigt fina hästar har du också Tyra! Önskar dig all lycka 🙂

  Kram !

  // Bella

 326. Alexandra skriver:

  Vilken drömgård.. AVIS!

 327. Ami skriver:

  Underbart! RENA DRÖMMEN!

 328. Jag vill tipsa dig om företaget Häst i Form Gotland, bland annat driver vi ett hästhotell, en av tjänsterna är om man ska resa bort och vill att sin häst ska få ett lyft i styrka och rörlighet ställer man den i vattenträningen eller om man känner att den behöver vila ut ansträngda leder. Den får equiterapi, magnettäcke,laser, akupunktur, massage, streching och ett schema som är utarbetat just till individen. Transport till Gotland sker tryggt och smidigt via Wikströms stora hästlastbil. Filmer på vattenträning finns på youtube.
  Jag har stått med mina hästar på wiggebys för ca 7 år sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »