Allmänt

Vardagsskor från Hööks…

Hej, jag måste säga att jag läst igenom era kommentarer och sitter helt svettig och knallröd i ansiktet, haha. Vad mycket fint och vilken respons jag fått- TACK! Det kommer jag leva väldigt länge på, och ni påminde mig just om varför jag gör detta, haha. Tävlingen avslutas om någon dag, och jag länkar självklart vinnaren (eller vem det nu blir) i ett inlägg.

I ALLA mina tävlingar på tyras.se så ägnar jag aldrig ett helt inlägg åt att gratta en vinnare, när det står att tävlingen är avslutad så är tävlingen avslutad och vinnaren är kontaktad. Tydligen så blir man misstrodd här av vissa om man gör så, men för att förtydliga så är vinnarna kontaktade och har fått sina pikétröjor från förra tävlingen. Bara det att jag inte vill ägna ett helt inlägg för att berätta att tävlingen är avslutad. För mig är tävlingar ingen stor grej, mest ett stort plus för mina läsare och därför hoppas jag på att inte blir misstrodd. På tyras.se får jag betalt för alla tävlingar och har företag som skickar ut alla vinster. Här gör jag det för att det är kul att uppmuntra ♥

Jo, tänkte bara tipsa om en sak. Jag har läääänga länge letat perfekta snygga vardagsskor men aldrig hittat dom. Nu har jag det! På Hökks för några hundringar. Var även där idag pga att Dario tappat en sko, så jag köpte en låtsas-hov för typ 2000 spänn, haha… Sjukt onödigt men vill inte riskera något eftersom inte hovslagaren kan förens om 2 dagar. Och då såg jag att dessa skor var nedsatta och kostade typ 300 spänn?

HEJ FYND! Snygga va?

13 svar till “Vardagsskor från Hööks…

 1. Frida Anderson skriver:

  Socialstyrelsen varnar!
  Socialstyrelsen tillkännagav nyligen en upptäckt av en potentiellt farlig substans i hästars tagel. Substansen Amobacter Equui har kunnat kopplas till följande symptom hos främst kvinnor:
  * Minskat intresse för att laga mat, städa och hushållsarbete i allmänhet. 
  * Minskat intresse för att bära make up, vackra kläder och högklackat.
  * Bristande intresse för att spendera pengar på t ex hemmet och bilreparationer före det att ”älsklingen har ny utrustning såsom skydd, sadel, täcke och grimma samt förnödenheter som hö, kraftfoder och diverse tillskott.”
  Amobacter Equui leder ofta till att infekterade personer tillbringar många timmar hemifrån och vidare till utmattning vilket kan leda till minskad fysisk kontakt med andra människor, i synnerhet äkta män/makar.
  Amobacter Equui är starkt beroendeframkallande och jakten på ytterligare objekt med tagel kan leda till ett flocktänkande likt chipsreklamen  ”du kan inte bara ha en”. 
  Observera! Om du kommer i kontakt med kvinnor infekterade av denna substans, var förberedd på att prata om hästar i timmar.
  Socialstyrelsen varnar: Hästar är dyra, beroendeframkallande och kan påverka kvinnors goda omdöme.

  🙂 haha

 2. Ulrika skriver:

  Riktigt snygga skor!

 3. Lina skriver:

  Vad heter skon på hemsidan? 🙂

 4. Sofia skriver:

  Snygga skor! På tal om tappskor, ett tips är att gå en kurs i hur man slår på en tappsko själv! Man spar pengar och slipper ställa in träning osv. pga en fjuttig tappsko 🙂

 5. Ellen skriver:

  sånna har ja me tror jag:D

 6. Helena skriver:

  Hej!

  Kul o läsa om dina fina hästar!
  Vill visa dig den här duktiga tjejen, tycker hon gör ett fantastiskt jobba med sina hästar 🙂
  In o kika på bilderna, http://www.norahkohle.se/
  Kram

 7. stock skriver:

  Hej en liten grej jag tänkte på med hela den här kommentar-grejen om din ridning osv osv. Vet du vad som skulle varit roligt? Om de som säger sig vara ”experter” skicka in videos på sig själva när de rider (helst hoppar) och visar deras hand och säte för och efter hinder. Se hur de skulle må av kommentarer (inte från dig utan från oss läsare) om deras ridstil. Dels också för att se vilka olika nivåer dina läsare ligger på! Skulle vara skit roligt! Typ en film eller två i veckan.

 8. Erika skriver:

  SNYGGA! ;D

 9. Caroline skriver:

  Assnyggt. Har själv köpt mina vardagsskor på hästaffärer:)

  pss! uppe till höger där det man kan klicka sig in på Tyras.se, har et ”r” missats i ordet entreprenör:)

  kram

 10. Kicki skriver:

  Haha har också ett par av dom till vardags :p

 11. Sara skriver:

  Då måste ja va jävligt häftig när jag rider:D

 12. Katarina skriver:

  Bra mycket bättre fynd än det du gjorde när du mockade 😛

 13. Ami skriver:

  Dom är skitsnygga, och jag tycker att dom är superbekväma! Jag använder dom både när jag rider och till vardags. Dom är lätta och tvätta av också. Enda nackdelen var att det tog ett tag att gå in dom. men det gick bra med en hel del plåster 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »