Allmänt

Meningen med bloggen…

..ibland undrar jag varför jag håller på med 2 stora bloggar för det är så himla mycket jobb. Så fick jag denna kommentar idag:

”Alltså jag vill bara säga TACK Tyra! Du har fått mig att inse vad de e som fattas i mitt liv. Och självklart e de hästar och ridning! Jag har sen jag kan minnas alltid ridit, haft häst och efter han alltid en sköt häst. Jag är i dag 26 år och har nog inte ridit på dom senaste 10åren men nu jävlar, så fort sommaren e slut och hästarna e hemma igen från betet. Så ska jag börja rida, och som jag längtar! Jag älskar din blogg och önskar dig all lycka med dina två pågar! Kram”

Ni anar inte hur många kommentarer jag får om tjejer som tagit upp sin ridning igen tack vare min blogg. Tack för era fina kommentarer, och att ni berättar för mig att jag ger er något. Guld värt!

16 svar till “Meningen med bloggen…

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Du är en av dom bloggarna som verkligen är duktig på att uppdatera! Jag älskar denna bloggen otroligt mycket och man har verkligen fått lära känna dig på ett helt annat sätt.

 2. Bella skriver:

  Du Tyra, betyder så otroligt mycket för mig i min ridning och allt med hästarna, innan du skaffade denna blogg så småläste jag din ”vanliga” blogg sådär en gång i veckan, men när jag såg att du skaffade denna, så [email protected] började jag läsa! Tycker du är en sjukt stark tjej som har föttarna på jorden o du är allmänt cool!

 3. Emelie skriver:

  Tyra du är en stor inspiration även för oss som inte rider! Att satsa på sina drömmar! 🙂

 4. David skriver:

  På lokal nivå får du rida i en jacka (typ klubbjacka eller liknande) eller långärmad tröja! I TR står bara att man ska ha ridbyxor så du får ha vilken färg du vill på dom (gäller endast hoppning)! Hoppas det går bra och lycka till! 😀

 5. Ninni skriver:

  Hej Tyra!

  Din blogg betyder väldigt mycket för mig. Jag är en 19 årig tjej som har ridit nästan hela livet. Nu när man börjar bli lite äldre är det svårare att hinna med både jobb, plugg och hästarna. Många gånger har jag börjat tvivla på om jag ska fortsätta lägga ner all den tiden på hästarna eftersom jag oftast får säga nej till att följa med vännerna ut på stan eller att resa. Men varje gång jag läser din blogg blir jag så sjukt motiverad och kommer då alltid ihåg varför jag lägger ner all den tiden på hästarna- För att det finns ingenting mer underbart! 😀

  Så tack Tyra för att du varje dag motiverar mig! 😀

  Kram Ninni

 6. Martina J skriver:

  Jag kan väl skriva det här jag med. När du började blogga på Darios.se så blev jag också så sugen på att börja rida igen. Har man en gång varit en riktig hästtjej som jämt varit i stallet så är man det för all framtid.

  Många kramar till dig och dina två snyggingar!

 7. Frida med Gadden skriver:

  Jag har inte följt dig så himla länge men gud vad bra du är Tyra! Så himla fantastisk!!

 8. Moa skriver:

  Jag har så länge jag minns hållit på med hästar, senast förra vintern när jag var medryttare till världens finaste nordsvensk.
  Sen jag gjorde min knäoperation i januari, så får jag ju inte göra särskilt mycket i hästväg (är dock stammis på gymmet.. haha)
  Men när jag läser bloggen så blir det i alla fall lite ”substitut” eller vad man nu kan kalla det. Det får mig att inse hur mycket jag älskar hästarna och att jag inte klarar mig utan dem i mitt liv.
  Så fort jag är ”friskförklarad” ska jag försöka ta upp ridningen igen! Tack för en bra blogg Tyra 🙂
  Kram kram!

 9. Helena skriver:

  Jag behöver och vill också ge dig ett stort Tack! Just för att du är den du är, nu känner ju jag inte dig men man får ändå en ”bild” och en liten känsla av att man känner dig när man läser din blogg Tyra. Men som sagt att du är den du är, som jag ser dig en helt underbar, jordnära person som brinner för hästintresset. Nu har mitt häst intresse kommit tillbaka igen, har precis köpt mig en fin häst. Jag går in på din blogg varenda dag flera gånger om dagen just för att jag VILL följa DIG! Se hur du utvecklas och jag får så himla mycket inspration och motivation av dig! Tyra jag skulle bli väldigt ledsen om du slutade blogga. Du är en riktig förebild som jag ser upp till!
  Keep up the good work girl, du kommer komma långt!

 10. ellinor skriver:

  Jag skulle också så otroligt gärna börja rida igen men jag kan inte för jag är allergisk. Och det finns ingenting mer jag vill göra än att rida men jag är så allergisk så det finns inte. Och jag brukar rida då och då hos mina kompisar men den ena har nu flyttat till australien och den andra bor 50 mil bort i min hemstad växjö. Så istället, så stalkar jag denna blogg för att iaf få lite hästkänsla. Men det finns verkligen inget mer jag vill göra än att rida.

 11. Sanne skriver:

  Hästar har varit mitt största intresse så länge jag kan minnas, men jag slutade rida när jag började gymnasiet.
  5 år senare blev längtan efter hästarna för stor och jag packade resväskan och åkte till Irland där jag jobbade på en fälttävlans gård i 1 år. Då hade jag inte suttit på en häst på många år och jag blev förvånad över hur lätt det var ( minus träningsvärken förstås, aj!!)

  Nu är det 3 år sedan jag åkte hem från Irland och hästarna är ännu en gång frånvarande i mitt liv. Men jag längtar varje dag efter att köpa en alldeles egen häst.
  Måste bara läsa klart min utbildning, och sen så!

  Följer din blogg tills dess, det är så kul att se att du mår bättre tack vare hästarna Tyra! Sluta aldrig blogga! Och stort lycka till imorgon!

 12. Sanne skriver:

  Och en sak till, en gång hästtjej = ALLTID hästtjej!

 13. Jeanette skriver:

  TÄnkte bara säga att jag älskar den här bloggen, sen jag slutade rida för ett år sedan för att flytta hemifrån och plugga har den här bloggen fått ge mig min dagliga lilla hästdos 🙂

 14. Cissi skriver:

  Haha Tyra, om du bara visste. Jag la ned hästar och ridning när jag började gymnasiet för ungefär 4 år sedan, eftersom jag trodde att jag inte skulle orka med. Varje gång jag känner mig lite låg, går jag in på din blogg, blir inspirerad och lycklig, och hamnar i sluändan alltid på hastnet.com. Haha, börjar se ett mönster. Tack för en underbar blogg med underbara människor och djur. Kramar

 15. Elinor skriver:

  din blogg är jätte bra 🙂

 16. Therese skriver:

  Jag menade vart enda ord! Har till och med skrivit om de i min blogg (längre bak i bloggen).. Du e och kommer alltid förbli min favorit bloggare! Ha en fortsatt trevlig söndag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »