Allmänt

MARION ZETA

Ps. TACK för alla supertips, tar dom verkligen till mig och ska utvärdera Joes och Darios träning framöver ♥

Hej, när Emelie tävlade i Rimbo så tävlade även en tjej som heter Alma Ranebo. Jag har läst hennes blogg och jag vet att Niclas (min tränare)  tränar henne, och jag tycker (att hon är sjukt duktig såklart) och att henne häst Marion Zeta är så otroligt fin! Vilket scoop och vilket hopp den hästen har!

Läs Almas blogg här 🙂

7 svar till “MARION ZETA

 1. Karin skriver:

  Hon som är uppfödare till MZ känner jag, det är min gamla husmor i Skåne! 😀

 2. ja, det där var en fin häst allt !

 3. nice !

  love
  ReanLandman
  Holland

 4. Marina Björkman/Team AMY HB skriver:

  Hej! Kul att du gilla Marion Zeta :)), har lite syskon till salu om intresse finns? :), Unga iofs, en 1-åring e. Cabachon ”Main Question” samt ett föl e. Cabachon ”Main Chili”. MKT Fina hästar med Casall La Silla som farfar :). Stostammen är prestationssäker med flertalet Svårklass hästar och en broder som vunnit flera GP och Gått WC i Geneve 2010 med två plac 🙂

 5. sofia skriver:

  Marion Zeta köpte de då Malin Baryard sagt nej till hästen pga tidsbrist, då det är en sjukt bra häst! 🙂

 6. Marina Björkman/Team AMY HB skriver:

  Fel…Vi som uppfödare ägde Marion Zeta ihop med Baryard Invest och vi bestämde oss tillsammans för att sälja henne eftersom Malin reste och var borta så mycket. Marion Zeta var då i det läget inte mogen för att följa med och tävla internationellt samt behövde tävla lite mer här hemma och skolas dagligen och få mera tävlingsrutin vilket Malin i dagsläget inte kunde ge henne pga tävlingar med ”Räven” och Tornesch :). Mvh uppfödare/Ägare Team AMY HB/Marina Björkman

 7. Ellinor skriver:

  Hej Tyra!
  Kan du göra flera såna filmer när du frågar niclas lite frågor om olika övningar och tips?
  Det var annorlunda och intressant! 😀 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »