Allmänt

FIN VIDEO

Åh min fanblogg gör så himla fina videos. Och detta är ju Darios favorit-låt också? ♥ Har nästan glömt bort att alla dessa bilder finns, så fina- tycker ni inte? 🙂

18 svar till “FIN VIDEO

 1. Emma skriver:

  Jäkligt snyggt gjort. Henne kan du vara stolt över!

 2. Hon är superduktig, fanbloggtjejen ♥ Och du och Dario är makalöst snygga ihop!

  Stor kram!

  /Tjockisen

 3. helene skriver:

  Det är helt otroligt vad det finns människor som ser upp till dig och lägger ner sin själ i att göra en sån här fin video, blir nästan lite rörd. Önskar att det fanns människor som skulle göra detsamma för mig.

 4. Sara skriver:

  Kan du lägga upp bilder på när du ridit dina tidigare ponnysar när du var yngre? Och berätta lite hur dom var och hur länge du hade dom osv och hur det kändes att sälja dom. 🙂

 5. skulle jättegärna göra en sån video på dig men man kan inte ladda hem videos på videofy och du använder ju det, så det är synd 🙁

 6. Linda skriver:

  Blev gråtmild av videon, vet inte vad det är som gör att du fängslar mig så mkt, älskar båda dina bloggar, du verkar vara en underbar underbar tjej med stort hjärta och fötterna på jorden, och dina hästar är OTROLIGT vackra precis som du 🙂 Tack för att delar med dig av ditt liv! Det betyder mycket för mig,har ett antal psykiska diagnoser som gjort att jag förlorat det mesta men när jag läser om dina fina hästar etc så hjälper det mig att fokusera på att få tillbaka mitt liv som det var innan jag blev sjuk, tack för att du finns, Kram

 7. Olivia Blank ♥ skriver:

  Jätte fin video, du & dario passar så bra ihop 😉 <3

 8. Anna skriver:

  Awe vad fint! Sådan utveckling! <3

 9. Celine skriver:

  Så fin!

  Skulle vara underbart kul att få komma och fota er någon gång *framtidsdröm*!

 10. Tyras fanblogg! skriver:

  Åh tack finaste! ♥ Blir nästan tårögd av att bara se kommentarerna, att du har länkat o allt ♥ Tusen kramar! Love u – min bästa förebild ♥

 11. gemini skriver:

  Tittade på häst annonser o denna video dyker upp o ser att det är ju min fina dotter som gjort videon.M

 12. Line skriver:

  Härlig känsla i den! Om jag ändå vore så duktig och ens förstod hur man kunde klippa ihop lite schyssta videos, nu när jag för en gångs skull har lite samlat material på lillskiten.

  Hoppas på att kunna få ännu mer och ännu bättre av pållen som ska bli min nya stjärna, när min lilla får ge samma glädje till andra, som han har gjort till mig.

 13. malin skriver:

  Ååhhh vad fin video på er, riktigt snyggt gjort. Jag bara log och fick lite rysningar genom hela filmen. Tyra du verkar vara en helt fantastisk och stark tjej som är en bra förebild. Du och Dario passar verkligen ihop och jag hoppas att du kommer hitta ett bra stall åt dina hästar. Hästar är det bästa som finns.

  Kram / Malin

 14. Emma skriver:

  En av de finaste jag sett!

 15. Kristin skriver:

  Hej Tyra!
  Jag tycker du & Dario har utvecklats så enormt på den tiden du haft honom, jag menar, kolla på dessa bilderna:
  http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2011/12/h2.jpg , http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2011/12/h4.jpg , http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2011/12/hopp21-660×369.jpg
  Och kolla nu: http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2012/04/t5.jpg , http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2012/05/IMG_5483.jpg , http://uploads.unitedinfluencers.se/uploads/sites/30/2012/05/p2.jpg .
  Det är så sjukt roligt att titta tillbaks i bloggen & se vad ni har utvecklats på dessa 6 månader 🙂
  Och kolla filmerna, då: http://www.videofy.me/tyras/343464 Och nu:
  http://www.videofy.me/tyras/448692 .
  Ni är så himla duktiga du & Dario! 🙂
  Kram

 16. Anna skriver:

  Sitter och gråter som en liten bebis, så himla fint! En eloge till den som gjort videon! Blir också så himla glad för din skull, Tyra, att du hittade tillbaka till hästarna och att du har modet att kämpa för det du vill ha 🙂 You go girl! Ha det fint!

 17. Julia we skriver:

  Hej Tyra! Det är min halvfodervärdshästs svans som syns i bakgrunden på banan. 🙂

 18. Tova skriver:

  Gud vilken fin video! Va stolt den som gjort videon måste ha lagt ned mycket tid på den! riktigt fint gjort! 🙂
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »