För exakt ett år sedan så smällde det för mig, min kropp kraschade totalt. Det mest intressanta av att gå tillbaka ett år i tiden, är att se allt jag gjorde denna månad, trots att jag mådde extremt dåligt. Hur orkade jag hålla uppe allt? Mitt bland allt detta blev min mormor jättesjuk och gick bort i slutet av Maj… Bland alla inlägg där jag förklarade hur jag mådde så gjorde jag en hel del saker. Jag kan än idag inte förstå att jag orkade som sagt- jag trodde att jag tog det lugnt…. Fick mig en liten tankeställare när jag gjorde detta inlägg, kan jag meddela…

Jag var på ett bröllop. En av mina äldsta vänner, Malin gifte sig:

Jag åkte runt på föreläsningar runt om i Sverige:

På scen i Malmö:

Med mig på föreläsningar hade jag Andreas Wijk som öppnade upp med skönsång. Här…fotar han…något?

Plåtades för Nellys sportmärke:

Skrev kontrakt på lokal i Norrköping för att öppna Norrköpings-butiken:

Vi grillade på luncherna i Stockholm:

Myste i Tessinparken:

Var på ett fint event som Katrin anordnat. Bingo var där:

Jag tog med min älskade systerdotter på eventet:

Jag rensade mina skåp och lät personalen plocka vad de ville:

En dagens outfit i Malmö:

Jag hade friidrottstävling med syskon och Tommy. Jag sträckte lårmuskeln i första grenen. Anna hjälpte mig till akuten och jag fick åka rullstol! :

Föreläsning i Sollentuna:

Jag och John lät våra bilar komma in på spa. Fixade, tvättade och bytte däck:

Vi plåtade snygga Paow:

Jag köpte en klänning som jag fick sova i (!!!) för att jag inte fick ned dragkedjan på ryggen:

Plåtade dagens outfit i härligt solljus:

Vi plåtade nytt omslag till en ny vampyr-film. (haha nej men visst skulle det passa in?;)

Gick långa promenader med Evelina, runt Djurgården:

Anställde min vän, Beata, som inköpare till Style by Tyra:

Var på premiären av Gröna Lund, fick fina skriverier efteråt, blev så glad :D

Hittade en massa fågelungar utanför kontoret som jag kände stort ansvar för. Kollade till dom varenda dag:

Åkte en sväng till Marbella:

…med världens härligaste tjejgäng. En resa jag alltid kommer att minnas. En av de bästa i mitt liv <3

Vi plåtade n y bikini-kollektion till Style by Tyra:

Jag åkte till norrköping och träffade mitt underbara tjejgäng:

Vi plåtade härliga bilder i våra ny-printade Sbt-kläder:

MITT i allt det här så blev min mormor jättesjuk. Hon gick bort i Maj för ett år sedan. Här är jag, innan begravning i mormors tröja. En tröja som jag aldrig kommer att tvätta, för det luktar fortfarande mormor. Begravningen var något av det jobbigaste jag varit med om. Det var en oerhört tung period, och tiden har gått så himla fort. Tänker ofta på min mormor och får en stor klump i magen och får gråten i halsen. Saknar henne.

28 kommentarer

 • Postat av: Malin

  Jösses det är ungefär lika mycket som en människa gör på ett år! Skönt att saker har vänt för dig!

 • Postat av: lovisa

  Åh vilka härliga bilder! Jag beklagar det med din mormor, men utöver det vekar det som att du hade en jättebra månad!

 • Postat av: Emma - Foto

  Du är så sjukt stark Tyra! Du anar inte vilken stor förebild du är för många! Speciellt mig! Ögonen fylldes av tårar när jag såg det sista! Kram!

 • Postat av: Veronique

  Måste bara säga att det var väldigt duktigt av dig att du orkade med såpass mycket under den tiden. Men kanske du hade hämtat dig snabbare om du hade tagit det lugnare? Det är snart två år sedan jag kraschade och fick panikångest. Det var fan den vidrigaste tiden i mitt liv! Jag insåg att man har inget om man inte har hälsan. Jag lärde mig att sätta mig själv först, låter egositiskt men det är det inte! Mår inte jag bra kan jag inte ta hand om någon annan heller. Och jag är sjuksköterska liksom :P

  Aja, fortsätt må bra och lycka till med allt

 • Postat av: Nilla

  Du är stark Tyra och en otroligt grym person! Inspirerar mycket! Ta hand om dig!

 • Postat av: Mimmi

  Du är såå snygg Tyra :)

 • Postat av: Emelie Thorén

  Hänt en massa ju!!

  Tyra du är verkligen bra förebild <3

 • Postat av: Tyras Fanblogg!

  Åh :( Så hemskt när nån går bort :(
  Tkr du har vart sjukt stark Tyra! <3

 • Läs om vad som komma skall, för er icketroende.

 • Postat av: Johanna

  spika i ett spik på väggen och häng upp din mormors tröja på en galge så att du alltid ser den? :)

 • Postat av: Caro

  Vilken snygg klänning du hade på bröllopet. Var har du hittat den? :)

 • Postat av: Carro

  Vilken otroligt snygg klänning du hade på bröllopet. Var har du hittat den? :)

 • Postat av: AnnaAwesome

  Det är 14 år sedan min mamma gick bort, och jag saknar henne varje dag. Men nu kan jag tänka på henne och le, och minnas de goda tiderna! Det blir bättre. Du är stark! Kram

 • Postat av: Linda

  Usch blir tårögd när jag läser om din mormor. För jag älskar verkligen min mormor och står henne väldigt nära, är mormors lilla flicka, usch bara tanken..

 • Postat av: Helene

  Gillar klänningen du hade på bröllopet. :)

 • Postat av: Sussi

  Kram!

 • Postat av: E M+M+A

  Gud vad fina bilder!! Beklagara sorgen, usch vet inte hur jag ska överleva när min farmor dör :(

 • Postat av: Ina

  Vad gulligt (eller vad man nu kan använda för ord utan att det skall låta dumt) att du aldrig kommer tvätta bort din mormors doft! Tänk om jag kunde tänkt den tanken när min farfar gick bort. Att spara en skjorta från honom..
  <3

 • Postat av: Elin

  TYRA!!!
  Den blåa klänningen du fick sova i pga av dragkedjan, kan jag få köpa den? (A)
  Shit vad fin!!!
  elinhaag_@hotmail.com

 • Postat av: Ines

  Undra hur länge jag har följt din blogg.. Det här känns som igår, o det har alltså gått ett helt år ?!? :S skumt! Trodde inte jag var sån böoggnörd:S haha!

 • Postat av: Annie

  <3

 • Postat av: A

  Hej Tyra!
  Min mormor gick bort för två veckor sedan och det är begravning på torsdag. Fattar inte hur jag ska palla det här. Den där klumpen du pratar om, ja den finns där, så mycket! Livet suger verkligen och just nu känns det som att jag aldrig kommer bli glad igen. Går inte en timme utan att jag tänkte på henne. Känns så sjukt overkligt… Kan inte förstå att jag aldrig kommer få träffa henne igen….

 • Postat av: gabrielle

  hej!
  Jag blev kär i klänningen som du fick sova i :)
  Vart är den köpt? Hade velat ha, den var ju assnygg!!!

  kram

 • Postat av: ellinor

  Hej Tyra!
  Den lila och den blå klänningen! var hittar man dem? Skulle kunna döda för den lila . Skulle verkligen uppskatta ett mail eller ett inlägg i bloggen om var jag hittar denna gudomliga skapelse!
  mvh

 • Postat av: Emelie

  Du är så stark, Tyra! Vilken förebild!!!
  Samtidigt ville jag bara hålla om dig när jag läst texten vid sista bilden.

 • Postat av: Louise

  oj vad otroligt mycket du gjorde , kan förstå om du plötsligt kraschade

 • Du gör så mycket så man blir helt förvirrad O.O

 • Postat av: Jackii

  Var hade du köpt den där blå klänningen du sov i? :p den var juu sjuukt SNYGG!!

Kommentera här

MINA VIDEOS