Allmänt

Snygg hopp-stil

Fick en MASSOR av bilder av er när jag frågade om en snygg hoppteknik. Som sagt så är det svårt att hitta någon som hoppar jättesnyggt (man kan ju som sagt vara sjukt duktig bara det att det inte ser så fint ut haha:) Här kommer en tjej som har en grymt snygg teknik och grymt snygg häst- eller hur? 😀

Sofia Kumpumöki heter tjejen på bilderna 🙂

Ps. Tycker ni det är kul med såna här saker i bloggen?

 

27 svar till “Snygg hopp-stil

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Åhh jag älskar vita hästar! Vill bara sätta på dom ett par mega vingar och flyga iväg 😀

 2. sofia skriver:

  Hoppstilen ser så avslappnad ut! Skitsnygg!
  Och ja, du måste göra mer sånthär 😀

 3. melinda eriksson skriver:

  ååhhh dom e så fina <3

 4. caroline skriver:

  kumpumäki. läste hennes blogg när hon hade en. SJUKT DUKTIG TJEJ! 🙂

 5. Therese skriver:

  Hej Tyra!
  Jag vill bara säga tack, tack för att du dagligen inspirerar mig.
  Ända sedan du startade den här bloggen så har jag följt din och Darios resa(som förövrigt har sett väldigt bra ut, lite till och sedan kommer ni vara perfekta) och ja, jag har hittat inspiration och vilja genom att kolla på dina bilder, och genom att läsa allt du skriver så har jag faktiskt lärt mig mer. Du är en suverän ryttare och du och Dario kommer bli oslagbara.

  Jag har själv en medryttarhäst som är en riktigt bra hopphäst, och som sagt, genom att ha läst bloggen så har jag lärt mig mer och utvecklat. jag älskar när du publicerar inlägg som det här. Keep up the god work, och tack för att du är så underbar.
  Kram!

 6. Josefine skriver:

  JAAA!

 7. elin skriver:

  jaaaa det tycker vi 😀 haha! Hur går det förresten med alla hästgårdar du var och tittade på? Du var väl och tittade på samma gård två gånger? Har inte sett något mer om det sen 🙂

 8. Annika skriver:

  Fina bilder 🙂

 9. Anja skriver:

  ja jättekul att se 🙂

 10. BILDERNA FUNKAR INTE??? Jag dör Tyra..har en MacBookPro och sedan 2 veckor funkar dina bilder inte längre?? 🙁 Jag vill ju också se fina hästbilder :((

 11. Elin skriver:

  japp, det är kul att läsa 😉

 12. Amanda skriver:

  Så fint!

  Jag borde skicka in den fulaste hoppbilden någonsin.. Ska testa o se om du laddar upp den haha 😀 Dressyrryttare, i dressyrsadel på en 11 årig dressyrhäst bara hoppat någon enstaka gång i sitt liv 🙂

 13. Amanda skriver:

  Hej, jag vet inte om det är min dator det är fel på eller något. Men som MAJAs-life in london sa så fungerar inte bilderna. 🙁 Vissa går och se, t.ex på dig och Dario men dessa gick inte att se. 🙁 Synd men anar att det kan vara apples datorer? 😉

  Kram, du är bäst!

 14. Ni var lika, trodde de var du innan jag började läsa texten 🙂

  Imorgon ska Ghost och jag tävla KM, förra året kom vi 3:a på 63% nu är målet att ha ökat minst 2%. På lördag ska vi även tävla vår första lokala tävling på 3år! Första gången sedan uppklassningen till ridhäst och jag har blivit senior!!!

 15. Anna skriver:

  För mig fungerar inte heller bilderna. Har också en macbook pro. Som Amanda sa så funkar bilderna på tex dig och dario, men aldrig några (som jag gissar att de är) ”googlade” bilder. Alltså bilder du har tagit själv funkar, andra inte.

  Jag som är så sugen på att se hur du kapar våra världsryttare 😉

 16. Anna skriver:

  Har en fråga då jag är i fundeingarna på att köpa häst och funderar på en snygging på 180 cm i mankhöjd, min fråga är: ryms dom i en vanlig transport? Får Dario/ annan häst på 180cm+ plats i en hästtranport som vi vanliga svenssons har?

 17. Lina skriver:

  Ibland förstår jag inte att folk har tid att sitta och leta fel på andras häst och ridning. Oavsett om det ser skit fullt ut både på bild och film är det väl ändå inverkan på hästen. Tex om man har en trög häst kanske man får rida lite fullt för att få igång hästen. Bara man inte är dum och skadar hästen. Och jag tror inte Dario blir skadad om Tyra skulle va lite före i språnget eller liknande, right?!

 18. Sofie skriver:

  Ja väldigt kul! mer sånt, alla bilder på hästar är bra bildet. Oh när man får lite outfit med är de ju superkul också!

 19. Lisa skriver:

  Jag har också en mac, en macbook air och jag kan inte heller se bilderna 🙁 Kunde inte se dem i inlägget om stjärnornas hoppstilar heller… Kan det vara svårt för oss med macdatorer att se bilderna som några andra skrev? Har inte du också en mac Tyra? Tycker du är jätteduktig med Dario 🙂

 20. Cissi skriver:

  Vill bara säga att sen några veckor tillbaka syns inte vissa bilder i dina inlägg när jag går in från Safari, men fungerar utmärkt med chrome. Kanske något några tekniker skulle kunna kolla på?

  Jättebra blogg! Saknar verkligen att rida när jag läser den..

 21. Linnéa skriver:

  Kan inte se vissa av dina bilder 🙁 de här bilderna gick inte heller att se.
  Kanske är något med apple eller så? För är inne på safari.

  Kram och tack för en skitbra blogg!! 😀

 22. Caroline skriver:

  Jaa, mer sånt här! Det är kul att se andra som är duktiga också, och det måste ju vara värsta ego-boosten att få visa upp sig i din stora blogg. Kanske det kan vända stämningen lite, så att man peppar och berömmer varandra istället för att klaga och klanka ner.

  Jag skulle också vilja läsa mer om utrustning; bra och dåliga grejer, hur mycket tid behöver man lägga på att ta hand om sina saker, hur ser det ut i er sadelkammare (överbelamrad med prylar?), tips på bra produkter för att ”stajla” sin häst inför tävling etc. Alltså mer om livet runt omkring och inte bara ridningen och tävlingar/träningar.

 23. Emma skriver:

  Har också mac book pro och som flera andra skrivit funkar inte bilderna 🙁 jätte tråkigt 🙁
  Dina bilder syns, men inte till detta inlägg och inte t.ex dom du la upp på kändis ryttarna. Annars en underbar blogg! Kram

 24. Tess skriver:

  Någon som har fin stil över hinder måste vara junioren Danai Doverholt. Den tjejen rider fantastiskt trevligt !

 25. Elin skriver:

  Läser din blogg flera gånger om dagen , men nu på senaste tiden så kan jag inte se vissa bilder , vilket är väldigt tråkigt då jag gärna vill se dem, jag kollar oftast din blogg från mobilen (iPhone), kanske kan vara nått med Apple som krånglar? Du har en helt fantastisk blogg och jag inspereras så sjukt mycket av dig, både som person och till häst , fortsätt med det du gör för du gör det grymt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »