Allmänt

KAN INTE BESTÄMMA MIG!!!

HEJ! Nu har ni en väldigt fundersam Tyra här på tråden- jag kan nämligen inte bestämma mig! När jag kom hit så hade jag egentligen bestämt mig för skimmeln. Men föll så hårt för den bruna så jag ville ändå testa bägge igen. Och idag så fick jag in känslan och rytmen så mycket mer med den bruna. Sist var det tvärtom, då fick jag in rytm och allt med skimmeln. Och jag är så KLUVEN!

Jag ska provrida skimmlen imorgon en sista gång, men jag känner mig helt tom! Kom fel på hinder och tabbade mig och blev vrålnervös när jag skulle rida skimmlen, alltså verkligen jättenervös och bara klantade mig och red jättedåligt! Därför känns det extra svårt nu när det gick så bra med den bruna… ÅH HJÄLP MIG!

Här får ni lite bilder på hästarna:) Hoppbilder kommer ;P

124 svar till “KAN INTE BESTÄMMA MIG!!!

 1. F skriver:

  Jag tycker den bruna är ”to-dye-for”, men gå efter din magkänsla, det är alltid bäst! Vad du än bestämmer dig för så tror jag det blir jättebra, stort lycka till. Puss 😀

 2. Fanny skriver:

  Mitt tips är att singla slant. För när myntet snurrar i luften kommer man på sig själv med att hoppas att det ska landa åt ett visst håll.

 3. Emelie skriver:

  Ush vilket dilemma, men jag vet ett enkelt sätt att lösa det på! Köp båda! 🙂

 4. Bell skriver:

  Vilken utstrålning den bruna har!

 5. Hej Tyra! :)<3
  Står båda hästarna i samma stall? :D<3

 6. Josefine skriver:

  Den bruna har ju bara så vackert huvud! Men utsidan spelar ingen roll. är du kluven imorgon med, ta och vänta lite och provrid dom om en vecka igen! Gör inget förhastat köp! lycka till

 7. Lou skriver:

  Tycker helt klart den bruna! Otroligt fin och ser ut att passa dig bra! 🙂

 8. Karin skriver:

  Tycker att båda var jättefina, men att döma av dessa bilder tycker jag att du ska satsa på skimmeln :):)

 9. Johanna skriver:

  Den bruna e så snygg..:)

 10. Johanna skriver:

  Den bruna är ju vansinnigt mycket finare, men man kan ju inte bara gå på det yttre 😛

 11. Tove skriver:

  Båda är verkligen jättefina och det är du som ska välja, men jag hade absolut tagit den bruna <3

 12. EMS skriver:

  Den bruna är ju supersnygg, verkligen alltså! Rent utstrålningsmässigt slår brunisen skimmeln med hästlängder!

 13. Isabelle skriver:

  Jag tycker den bruna, den var verkligen jätte fin! kram på dig!

 14. carmen skriver:

  Du har ju redan en skimmel ta den fina bruna! 🙂

 15. sofia skriver:

  den bruna är mer din typ av häst. jag skulle välja den bruna.

 16. Lina skriver:

  tycker absolut den bruna!

 17. Ellen skriver:

  Jisses vad snygga! Jag tycker den bruna verkar riktigt grym 🙂 Hoppas du kommer fram till vilken som verkligen känns rätt för dig! Kram

 18. malin skriver:

  jag tycker absolut den bruna! SÅ SNYGG! och kan var roligare med en vit och en brun häst! plus att du ser mer bekväm ut med den bruna (Y)

 19. Cathrine skriver:

  Ta den bruna Tyra! Ni ser ut att flyga fram tillsammans, så stiliga så 🙂

 20. Elin skriver:

  Jag hade valt den bruna, den var min favorit. Jättefin. Du har ju redan en vit, söta Dario!❤

 21. Ulrika skriver:

  Den bruns helt klart! Den passar dig mer i modellen och ser ut att ha en högre ridbarhet!:)

 22. Marika' skriver:

  Jag tycker att den bruna SER mer ut som en hopphäst men jag har ingen aning om hur det känns, den vita hade supersnygg hals btw 😀

 23. Hanna skriver:

  Den bruna ser trevligare ut, tycker jag 🙂

 24. Cissi skriver:

  Den bruna är helt outstanding! Ser ut att bjuda på fint framåt med tanke på hur djupt in bakbenen kommer. *smälter*

 25. Frida skriver:

  Bruna! jääääävlar vad han/hon är fin! come on du har ju redan en så jävla fin o duktig ljus, nu är det dags för en brun så du har nån att matcha hårfärgen med också. skämt o sido! hahah

 26. Evelina B skriver:

  Hej Tyra!
  Båda hästarna är verkligen jätte fina! men själv tycker jag den bruna är super snygg! Jag vet ju inte hur hästarna är & rida, men skimmel känns så du.. vore kul & prova något nytt kanske? 😀
  Jag tycker den bruna är super snygg o ni passar verkligen ihop! 😀

 27. Paulina skriver:

  Jag tycker den bruna ser väldigt trevlig och välbyggd ut 😀

 28. linda skriver:

  du kan ju ha den bruna eller skimmeln på prov i nån vecka 🙂

 29. Victoria skriver:

  Va är de för bett du har? Såg bara att du har två tyglar så jag blev nyfiken 🙂

 30. C skriver:

  Den bruna var snyggast 😉

 31. Jossi skriver:

  Hej Tyra och tack för en jääääätte bra blogg, eller bloggar kanske jag ska skriva. Läser både denna och tyras.se. Ska börja med att säga att du verkar jätte duktig att hålla på med hästar och jag vet att många har dig som förebild, inkl mig själv. Därför har jag ett tips/förfrågan, kan du inte lägga upp lite rid-fits och outfits där du använder en säkerthetsväst, och verkligen belyser hur HETT de faktiskt är att använda säkerthetsväst? Fler ungdomar behöver någon förebild som ofta använder sig av säkerthetsväst, speciellt inom hoppning och vardagsridningen.
  Har själv varit med om en olycka där det bara var en ren tillfällighet att jag använde väst, brukade aldrig göra det innan, och jag klarade med nöd och näppe undan riktgit allvarliga skador tack vare den västen.
  Det var min lilla förfrågan till dig 🙂
  Måste bara säga att du är verkligen modig som vågar ha en sån här blogg inom ridsport, för det är som sagt inte en lätt sport. Väldigt många står med pekpinnar och dömmer en.
  Hoppas du får en bra valborg och du kommer garanterat att hitta din andra drömhäst! 😉 KRAM

 32. Alice skriver:

  Du passar mycket bättre på den bruna och den ser även ut att ha bäst rörelser! 🙂

 33. johanna-linnea skriver:

  svårt att bedöma då man faktiskt inte har sett hur dom rör sig.Men av bilderna att dömma så skulle jag personligen välja den bruna!Den verkar inte ”korva ihop” sig lika mycket och det ser lite ut som om det är mera svung i stegen.Den bruna ser också trevligare ut.

  Sen tänk efter vem du trivs bäst med även på marken,det är inte bara ridningen som ska kännas bra utan hur gnäggisen är när man pysslar med.Men du kommer nog veta imorgon vilken du vill ha! 🙂

 34. Sofia skriver:

  Det låter ju som om att du lutar mer åt skimmeln fortfarande. Och om jag inte är helt fel ute (om den heter ”MC”?) så har den gått 140 och är en mer ”färdig” häst än den bruna. Du kan nog lära dig massor och få ett otroligt bra självförtroende med den! Och många som kommenterat att de gillar den bruna mer har bara utseendet som anledning till varför du ska köpa den. Men jag tror att du vet själv vad som känns bäst och kommer göra ett bra beslut i slutändan 🙂 (Kan tillägga att jag troligtvis valt den bruna 😉

 35. Twiggy skriver:

  Hej Tyra!
  Tycker absolut att du skall köpa den bruna den ser uppe och bärig ut. Den vita ser ut att ha samma problem som du redan har med Dario den ligger på bogarna och går bakom hand. Ser väldigt tung ut. Mycket jobb inte hållbart…

  Köp den bruna!!!!

 36. Jenny skriver:

  Tycker absolut att du ska köpa skimmeln. Även om den bruna är snyggare på dessa bilderna, så hoppade skimmeln mycket bättre på filmen du la upp. Den bruna hoppade lite spänt och med låg rygg. Dessutom öppnade skimmeln upp så himla fint bak! 🙂

 37. Den bruna är så jävla vacker! Men du bestämmer 🙂

 38. Personligen tycker jag det ser ut som att du passar bäst ihop med den bruna och skulle kunna komma ”längre” med den, fin häst! 🙂

 39. Hanna skriver:

  Jag tycker du passa så mycket bättre på den bruna! Men mitt tips är att provrida ännu fler gånger!

 40. Agnes Hästliv skriver:

  Jag tycker att du borde provrida båda fler gånger, det hade jag gjort 🙂

 41. Hanna Bohlin skriver:

  Utifrån de här bilderna hade jag valt den bruna, jättefin galopp med mycket power som behövs inne på hoppbanan! 😉 Däremot vet jag inte hur de båda är över hinder och det är ju också viktigt att titta efter när man letar en ny liten stjärna 😉 Det viktigaste är känslan och du ska ta den som du känner starkast för. Det är viktigare än några meriter eller kvalitér för det betyder att ni passar ihop och kan utvecklas tillsammans, då kan ni gå hur långt som hellst! :)Tyra du är bäst och oavsett vilken du väljer kommer det gå bra för dig! Kram 🙂

 42. Sara skriver:

  Dem båda är otroligt vackra. Men den bruna hästen ser inte harmonisk ut och har bara ”knäckt” av i nacken. Medans skimmeln ser nöjd/harmonisk och ser ut att arbeta ordentligt i en bra form. Utav det man ser på bilden och av vad du har skrivit så känns det som att du skulle ”tjäna” mer på på att köpa skimmeln. Men gå på vad ditt hjärta säger ! Grym blogg !

 43. Tova skriver:

  Hej Tyra! Jag kan absolut inget om hästar men den bruna tycker jag verkar så himla fin och annorlunda från Dario, därför skulle iaf jag satsa på den. Skulle inte vilja skaffa en till häst som redan liknar den jag har, utan skulle ta den som är så olik som möjligt, om du förstår vad jag menar? Men jag hoppas såklart du hittar vad som passar DIG bäst =) Lycka till!

 44. Alexandra skriver:

  Jag skulle singla slant som det stog i en tidigare kommentar.

  Men jag skulle ha valt skimmeln för i mina ögon ser det ut som den har mer kapacitet.

 45. Hedda♥ skriver:

  Jag tycker den bruna 😉 Du har redan en vit ;D

 46. L skriver:

  Hej Tyra 🙂 Jag måste säga att du och den bruna ser galet fina ut tillsammans! Det är ju absolut inget man ska välja på men ville bara säga det ändå, för ni ser verkligen ut att vara gjorda för varandra 🙂 Kram!

 47. Gampi skriver:

  Om du känner lika mycket för båda. Ta den billigaste? Eller tänk på vad de båda har för förutsättningar? Stam, meriter m.m.
  Var det inte en som var lite dyrare än du tänkt? Eller tänk dig att du bestämmer dig för den vita. Får du en bra magkänsla? Eller bestäm dig för den bruna, hur är magkänslan då?
  Sånt är verkligen skitsvårt, man vill ju inte göra fel men hur du än väljer så tror jag att det kommer bli rätt häst till slut, även om du tvivlar nu så kommer ju båda hästarna kännas bättre och bättre desto längre du äger den, vilken du än väljer. Så oroa dig inte för att välja fel, har du en fantastisk känsla med båda så blir det väl inget val som är fel.
  Fråga din tränare annars? Den borde ju se ur ett annat perspektiv och kan vara objektiv för vilken som passar dig bäst i längden?

 48. Elin skriver:

  Jag skulle säga den bruna. Svårt att döma efter bilder, men den vita ser liiiite mer framtung ut, den bruna ser lättare ut i framdelen. Om några år kommer du märka stoooor skillnad på en häst som är lätt i framdelen jämfört med en som är tung, märks jätteväl i dressyren.

 49. Melissa skriver:

  Den bruna har bäst steg, kör på den!! 😉

 50. kristin skriver:

  Båda var jättesnygga! Men följ din magkänsla, den har alltid rätt 🙂
  Men själv skulle jag nog ta den bruna. Ditt val, din framtid 🙂
  Vilken du än väljer så väljer du rätt! 🙂
  Kram

 51. Amanda skriver:

  Jag skulle säga den bruna. Den ser ut att ha grym spänst. Vet ju förstås inte mankhöjden på någon av hästarna heller, men även längdmässigt ser du ut att passa bäst på den bruna. : ) Men gå på känsla, så kan det inte gå fel.

 52. Agnes skriver:

  Den bruna ser lite smidigare och sportigare ut än skimmlen,svårt att döma på bilder liksom hehe.
  kraaam <3

 53. elvira skriver:

  den bruna var iallafall sjukt fin 🙂

 54. Josefin skriver:

  Den bruna är ju så galet fin! Skimmeln är också superfin! Du ser så himla fin ut på den bruna 🙂

 55. Simone skriver:

  Den bruna är helt otroligt mycket snyggare än skimmeln!! I alla fall på bilderna, damn alltså!

 56. den bruna helt klart 😀

 57. martina skriver:

  tycker den brunare har mer utstrålning. Den ser också ut att vara av den lite sportigare modellen. Den kommer nog att synas mer 😉

 58. Alida skriver:

  Gör en plus och minuslista och se vilket som blir bäst!

 59. nella skriver:

  tycker också att den bruna har med utsrålning och är finare 🙂 men självklart är det ju ditt val 🙂

 60. johanna skriver:

  Skimmeln ser trevligare ut (tycker jag). Ni ser ut att passa bra ihop 🙂

 61. Lisa skriver:

  Va små de ser ut! Man är ju van att se dig på stora Darios =)

 62. Elvira skriver:

  Jag tycker den bruna är snyggast, precis som de flesta andra här. Men minns från provridningsvideon att jag tyckte att skimmeln hoppade bra mycket bättre än den bruna. Ryggen kändes inte riktigt med på den bruna i hoppen, medan skimmeln klippte hindren fint.

  Såg att någon hade tipsat om att singla slant någonstans där uppe i kommentarerna. Väldigt bra tips! Då kommer ens riktiga magkänsla nästan alltid fram.

  Om man utgår från bilderna ser det ut som om skimmeln är tyngre i handen. Lite samma som Dario, alltså. Kanske är skönt att ha en häst som bär upp sig på ett annat sätt? Eller så trivs du helt enkelt med hästar som är sådana och då är ju valet (utifrån bilderna) ganska självklart.

  Så, min slutsats: Tror att skimmeln är bättre till hoppning, den bruna är mer allround.

  Sedan kan du ju dessutom provrida fler gånger!

 63. moa skriver:

  vilket utstrålning den bruna hade på bilderna!! fast skimmeln öppnade sej så otroligt bra bak i hoppningen…. förstår att du är kluven!!!

 64. Anna skriver:

  Provrid ytterligare gånger.

  Att gå efter dagens bilder går ju inte. Eftersom du var nervös och spänd med skimmeln så är det klart att den inte kom till sin rätta och då syns det ju på bilderna.
  Personligen tycker jag den bruna ser fantastisk ut, verkligen, men skimmeln kanske är ännu bättre, egentligen?

  Provrid mer! 🙂

 65. Ta den häst som känns bäst, sen skiter du i allt annat som har hänt.. så skulle jag nog göra iaf !

 66. Wilma skriver:

  Båda är sjukt snygga asså.. MEN, jag tycker den bruna, den är liiite snyggare! 🙂

 67. nelle :) skriver:

  bruna :))

 68. Elin skriver:

  Bruna! =)

 69. Natalie skriver:

  Ja tycker den bruna eftersom du intäebhar en brun häst!! 🙂 och den ser super fin ut 🙂

 70. Fanny skriver:

  Tycker att skimmeln ser trevligare ut! Fast bilder visar ju inte så mycket, såg en kommentar längre upp – singla slant. Då kanske du märker vem du ville att det skulle bli!

 71. Anna skriver:

  Jag är helt såld på den bruna!! så den tycker jag 🙂 sen har du ju redan en skimmel .. 😉

 72. Alexandra Eriksson skriver:

  Svårt val för dig! Men säger som någon annan här uppe, att den bruna bar upp sig så himla fint! Det skulle nog vara skönt för dig med tanke på att Dario verkar rätt tung i munnen. Dessutom är den bruna en av de snyggaste hästar jag sett. SÅ vacker!

 73. Sara skriver:

  Nu är jag ju ingen direkt hästtjej (längre, blev rädd för hästar)men bilderna säger helt klart den bruna. Lite roligare också att ha en brun häst när Dario är vit 😀

 74. ella skriver:

  Tycker den bruna är liite snyggare , men man ska ju alltid lita på sin EGNA magkänsla 😀

 75. Michelle skriver:

  Hej Tyra! Jag kan inte berätta vilken av hästarna du ska köpa, men ett tips är att tänka på att hästen ska vara rolig att rida 7 dagar i veckan, kan ju kanske underlätta valet lite. Känn efter vilken av dom som du tror att du kan ha roligast med och få flest pass på där du går leende hem ifrån. Känn efter i hjärtat vilken du känner mest för, även om du ska ha en tävlingshäst så är det ju så för oss icke världscup ryttare att det faktiskt ska vara roligt att rida varje dag för att inte tappa motivationen + att det blir ens bästa vän rätt ofta så man måste ha känslor och känna att det klickar när man tillbringar så mycket tid tillsammans och ska vara ett team för att kunna prestera ultimat tillsammans. Följ din magkänsla Tyra, då blir det bäst, lita på din egen instinkt och dig själv så blir det kanon! Önskar dig lycka till, hur du än väljer! Tack för en bra blogg och att du vågar stå upp för dig själv i hästvärlden, vilket inte alltid är lätt. Fortsätt vara du! 🙂

 76. Agnes skriver:

  Åh, säger det igen. Den bruna är så fin!!

 77. Julia A skriver:

  Åh! Jag hade velat se mer av dig och den bruna faktiskt! Ett tips är ju att du gör en plus och minus lista (såg en kommentar där uppe om det) så kanske det är lättare att bestämma sig?

  Den bruna var iallafall jävligt vacker om jag får säga så, men ditt beslut! Hoppas du blir nöjd med ditt val. Skulle faktiskt inte förvåna mig om du kom hem med båda två i transporten! 😉 Hihi, kramar!

 78. Alex skriver:

  Provrid,Provrid Provrid……Då kan det bara inte bli fel.,var inte rädd att fråga att få rida dem flera ggr.,här handlar det om ett viktigt beslut och stora pengar,så ta din tid och va riktigt säker innan du sår till. I vilket fall som helst tror jag att du kommer bli supernöjd,det är två fantastiska hästar du har hittat.Lycka till min vän!

 79. Magela skriver:

  Med tanke på att du sagt att du vill ha en häst med liten mer GO i och så, så hade jag nog valt den bruna. Den ser ut att bära upp dig på ett bra sätt, ser ut att ha bra bakbensrörelse och på filmen är den liksom en sånt där ”wildcard” = Hitta dig ihop med den bruna så kommer jag SLÅ vad om att ni kommer bli livsfarliga.

  Men såklart valet är ditt, och gör det med magkänslan(den är sannare än alla ord vi som kommenterar skriver). LYCKA TILL! 😀

 80. Svårt val, båda såg ju jättefina ut!

 81. Anna skriver:

  Jag gillar den bruna bäst, den andra är för lik Dario och den bruna kommer ge mer uppmärksamhet på banan. Mer WOW känsla på den, lite mer muskler så blir det dubbel wow! 😉

 82. Natasha skriver:

  Bruna tycker jag mest om! Den vita påminner hur mycket som helst om Dario och du ville väl inte ha en häst som var som Dario i ridningen , om inte jag har helt fel! Den bruna ser mer spänstig ut och passar mer till beskrivningen om vad du skrev i början när du bestämde dig om vilken ”ny” sorts häst du ville ha!

  Så enligt mig , att köpa en häst som påminner så himla mycket om hästen du redan har tycker jag är onödigt! Du kan ju spara pengar och hålla dig till Dario i så fall!

  Så om jag var du så skulle jag satsa på den bruna, om man ska avgöra på bilderna och på videoklippet du la upp förut så verkar ni passa bra! Det ända som krävs är att ni ska lära känna varandra! Puss på dig tyra! Du är verkligen min idol!

  Jag har ALDRIG haft en idol förut, jag har altid tänkt ”jag är min egna idol” men nu, så kan jag erkänna att du verkligen är min idol! Lycka till med hästköpet, Dario, företaget … ja allt! // Love nattifnatti! <3

 83. e skriver:

  Åh så fina hästar!. Kul att följa ditt hästköp :). Gå på magkänslan Tyra!.

  Kram

 84. Anno skriver:

  Jag skulle tagit den bruna (av bilderna att döma) men gå på magkänslan, den har oftast alltid rätt!

 85. Jenny skriver:

  Åh va svårt det är när man sitter i en sådan situation! Vet hur det känns 🙂 men rådråga de du litar på och gå på känslan, tänk dej in i vardagen, å vilken häst som du ser dej själv med då… Lycka till! 🙂

 86. sara skriver:

  Den bruna såg verkligen ut att passa dig så himla bra!

 87. johanna skriver:

  Man kan ju inte se sådant från bilder, men den bruna ser ut att ha ett väldigt lätt steg medans skimmeln verkar vara lite tyngre. Du har redan en VÄLDIGT tung häst och då kan det vara skönt med omväxling. Sedan om du tycker att ridningen är jämlik för de båda ska du se hur du trivs med deras personlighet UTANFÖR ridningen. Se hur de är med skötningen och hur du trivs med hästen och hur hästen trivs med dig. Den som du får bäst ”horsemanship” med. LYCKA TILL NU TYRA!!!

 88. Felicia skriver:

  Den bruna e ju bara föör läcker!!! Jag personligen tycker att den går finare än skimmeln.. men vad du än väljer så tror jag att ni kommer att bli ett farligt par ute på tävlingsbarnorna!! För du rider så himla bra!!!
  Kram!

 89. Frida skriver:

  Jag tycker nog den bruna. Både var ju så underbart vackra men det är ju lkanske lite roligt att ha en skimmel och en brun jag menar skimmeln var ju lite lik Dario, hiih. Så tycker nog den bruna. – Men båda var fina 🙂 Kram kram <3

 90. Amanda skriver:

  Hej, jag kan inte så himla mycket om hästar och har aldrig ridit någon av de två du väljer mellan. Men om man/jag tänker på ”mitt” sätt så skulle jag personligen tycka det var roligare att ha två hästar som ser olika ut. Haha, jag vet man ska inte ”döma boken efter omslaget” men om du tycker att båda är lika ”bra” och verkligen inte kan bestämma dig så skulle jag, personligen, ta den bruna. För lite ”variation”. Haha, du får absolut inte ta detta på fel sätt. Vet att det inte är det man ska tänka på när man köper en häst men ett litet ”tips” eller något bara. 🙂

 91. Louise skriver:

  Alla tycker den bruna för den är snyggare på dessa bilder. Mem jag tycker du ska ta skimmeln. Den bruna ser inte ut att bära upp din längd på samma sätt (den ser ut att vara mindre), så tänk på de. Längden kan bli ett balansproblem.när.man konmer upp i nivåerna. Nu säger jag absolut inte att du är för stor/lång på den, men jag tycker skimmeln passa dig bättre 🙂

 92. amanda skriver:

  båda är riktigt fina, men faller lite extra för den bruna 🙂
  du har ju dario som är simmel, den bruna ser mjuk och fin ut och ni kommer sopa banan 😀
  Men du bestämmer, skimmlen är också riktigt fin!<3

 93. Nina skriver:

  båda ser jättefina ut, men den du ser ut att rida den bruna liiiite bättre 🙂

 94. Frida skriver:

  Bara för att jag är väldigt fäst vid bruna hästar tycker jag att du ska ta den, men självklart gäller det vad som känns bäst. I mitt fall gillade jag dock inte ens min häst när jag köpte honom.. men nu skulle jag aldrig kunna leva utan honom 🙂

 95. Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker fortfrande skimmeln, men bra att du ska testa och rida henne (tror det var en flicka) imorgon igen.

 96. Mikaela skriver:

  Jag kan ta den bruna så slipper du välja! ;D

 97. Hanna skriver:

  Den bruna ser grymt snygg ut!
  Men i slutändan handlar det mest om vilken häst kan du utvecklas mest med och är roligast att rida i vardagen. Tävling är det ju endast en dag i veckan max och dom andra sex dagarna skall ju vara minst lika roliga 🙂
  Sn kan man ju tänka så att den som är mest olik Dario kan ju vara bra. Då får du ju det bästa av två världar och utvecklas säkert nåt enormt som ryttare.
  Lycka till!

 98. Pernilla skriver:

  Jag döööör så snygg den bruna ser ut att vara, flaschig liksom!:)

 99. Nicole skriver:

  Den bruna! Du måste köpa den!

 100. Jannicke skriver:

  Den bruna! Men gå på helheten. Vilken ger bäst ridkänsla? Mysigast att hålla på med? Bäst temperament? Kapacite att göra det du tänkt för er? Provrid båda igen och be om att få ta en liten tur utanför ridbanan så du får känna på hur de känns då också. Sen är det bara att följa magkänslan. Blir förövrigt otroligt avundsjuk! Vill också ha tiden och pengarna till att köpa egen häst igen! 🙂

 101. Jossan skriver:

  Det ser ut som den bruna har bättre naturlig resning än skimmeln, och den känns mer ”framåt” på något sätt. Men det är skitsvårt att se på bara bilder, gå på DIN känsla! Skulle vara kul att se hoppbilder också 🙂 Tycker ska provrida den bruna igen också, inte bara skimmeln…

 102. Filippa skriver:

  Hej! Jo hade samma problem för ett år sedan- ett shimmelsto och en brun valak 😉 testade båda tre ggr och bestämde mig sedan för den som jag hade roligast när jag red på- stot. Inte den som är mest vältiden eller har störst kapacitet, för inget av det spelar ngn roll om du inte har superkul när du rider den! Jag valde helt rätt och trots att jag bara fick ha min shimmel i tre månader innan olyckan var framme och avlivning var det enda alternativet- så är jag så tacksam för att jag fick dessa tre ROLIGA och fantastiska månader 🙂 Välj nu efter ditt <3 Tyra!

  KRAM!

 103. Lili skriver:

  Den bruna, absolut! 🙂 Ni är ett väldigt fint ”par”!

  Det finns redan en vit prins i ditt liv och han heter Dario 😉

 104. louisetorgersen skriver:

  hej tyra, ser fina ut båda hästarna! Jag tycker dock skimmelen ser bäst ut för dig! jag tävlar själv på hög nivå och var även med på Horse Show om du var där och tittade? Jag undrar bara om du ska till Norrköping horse show och tävla/titta? Hade vart skitkul att träffa dig 😀 Lycka till med allt och vilken häst du än tar så kommer det nog bli skitbra!

 105. Lisa skriver:

  Den Bruunaa var superfin!!

 106. Agnes Åberg skriver:

  När jag såg filmen på dig och hästarna såg jag skimmlen direkt, helt klart utan eftertanke men nu på bilderna så ser den bruna mycket roligare ut på något sätt, hihi förstår att det är svårt! lycka till <3

 107. Anna skriver:

  Du ska gå på din egen instinkt, vi kan inte bedöma från bilderna! Utseendemässigt kan man ju sitta och säga vilken vi tycker är finast men vi har ju ingen aning om hur dom är att rida. Jag skulle bara säga, de båda hästarna verkar ju hoppa högt så ta den med mest erfarenhet. Viktigaste är att välja en häst som passar dig och som inte är för svår för ens egen förmåga!
  Lycka till!!!!!!

 108. Sandra skriver:

  Den bruna går gudomligt fint ser det ut som på bilderna! Men det viktigaste är att du trivs så vilken du än väljer kommer det bli rätt i slutändan! Kram

 109. Ellen skriver:

  Jätte fina bilder!
  Har du köpt BoT hjälmen? 😀 den passade dig! 😀 <3

 110. Tina skriver:

  Den bruna är helt underbar!

 111. Annie skriver:

  Jag kan ingenting om hästar, så nu får ni inte bli arga på mig haha..
  Men du ser så stor ut på dessa hästar? Är dem inte lite små? Eller är det bara för vi är så vana att se dig på en jättestor häst kanske..
  Kul o veta! 🙂

 112. Elin skriver:

  Den bruna böjer ju mest på nacken och ser inte ut att vara framme på bettet = risk för att den stannar om den inte sids fram till bettet. Den vita var snyggare, var starkare i formen och hoppade bättre med ryggen.

 113. Lisa skriver:

  Räta på ryggen o mjukna i handen tips…..den bruna e dock finast

 114. Jonna skriver:

  Köp den bruna! Den är mycket finare än skimmeln.

 115. millan skriver:

  Ah den bruna ser ut att ha en väldig massa härlig utstrålning! Men jag tror det går bra med vilken av dem du än köper, gå på magkänslan vilken du tycker ä mysigast, bäst att hoppa med och allt! Lycka till Tyra!

 116. johanna :) skriver:

  Tycker du ska gå på magkänslan och välja det DU tycker och inte kolla på våra kommentarer. Vi har inte ridit någon av hästarna utan dom flesta här uppe dömmer ju bara på utseéndet. Så välj den som känns bäst 😀

 117. Ellen skriver:

  jag kommenterar aldrig stora bloggar för de känns så värdelöst när alla andra gör de. men jag måste bara säga att den bruna är så jävla mycket finare! tror den kan bli jätteduktig mes mycket träning och det verkar mycket roligare. skimmeln ser lat ut på videorna, släpar benen efter sig i galoppen. tycker verkligen den bruna verkar finare och roligare på alla sätt. kram

 118. johanna skriver:

  jag hade valt den vita av bilderna att dömma,, fantastiskt fina ögon och ser lite ledsen ut..

 119. johanna skriver:

  fast den bruna ser ju med fantastisk ut.. förstår dig!!

 120. Sandra skriver:

  Jag tycker att den bruna var suuper snygg! Även fast jag föredrar skimmlar så verkade den bruna mer i min smak. Men som alla andra säger, det är inte det yttre som räknas. Men av alla filmer som jag sett så skulle jag välja den bruna! Hoppas du blir nöjd med den du köper! <3

 121. Emma skriver:

  Gillar den bruna jättemycket, ser ”nästan” ut som en arabiskt fullblod i huvudet ♥

 122. Ebba skriver:

  skimmeln helt klart! finast hals som passade bra till resten av kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »