Allmänt

Härlig ridtur idag

Vilket väder, va? Idag gick Dario jättefint (tillslut…det tar 30 min innan haha) och så avslutade vi med att leka lite i vattnet som han älskar. Sara fotade massor idag, så bra va? Fler bilder kommer, kram

9 svar till “Härlig ridtur idag

 1. Lovisa skriver:

  Finkillen! Du e ju GRYM på att rida Tyra!

  Älskar din blogg Tyra♥

 2. Tyras Fanblogg! skriver:

  Kul de ser ut ! 😀

 3. Ridstövlar! skriver:

  Hej Tyra!
  Jag beställde i sommras ett par superläckra aldrig använda ridstövlar (svarta med lackdettaljer och röda sömmar) Och när de väl hade anlänt så hade min häst gått bort. Det jag tänkte var att du kanske var intresserad av dom eftersom dom är måttbeställda efter mig och jag är också lång och smal. Om du är intresserad eller vet någon som är det så kan du höra av dig på min mail! Jag bor på södermalm.
  Ridstövlarna är storlek 40 i foten och extra långa och smala skaft. Här är en bild på dom http://www.chevalridsport.se/sv/ridstovlar/ridstovlar/vacker-ridstovel-the-rose-fran-de-niro-boot.html
  Mvh Maya

 4. Sasha skriver:

  Åh så härligt det ser ut 😀

 5. Anna skriver:

  ÅÅÅåååå vad härligt! Är det vatten där egentligen eller har det bara regnat väldigt mycket?! :O

 6. Reflextjejerna skriver:

  Ny blogg! Kika gärna in 🙂

 7. emma skriver:

  Jag är ledsen att skriva dehär (alla haters!!)
  Men här har ni det ultimata ekipaget!!
  Dom kämpar, i ur&skur. Dom ger aldrig upp, och det är det som räknas, det är Det som kallas kärlek och att knyta band!!

 8. Ida skriver:

  Ni är SÅ FINA tillsammans! verkligen ett snyggt par!

  Det tar mig ungefär 20 min och få min häst dit jag vill också :p så du är inte ensam ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »