Allmänt

2 HÄSTAR JAG SKA KOLLA PÅ IGEN

Tänkte att jag skulle visa de 2 hästar som jag är SÅ FAST VID efter provridningen. Nu ska jag ner på måndag och testa dom båda igen. Tänk om jag kommer hem med båda? Skimmeln är helt fantastisk, hon är efter fina Cardento och hoppar som en gud. Det var den här hästen som Niclas också sa att jag såg mest bekväm med och som jag fick bäst självförtroende med- och så var det verkligen! Så sjukt jäkla snygg och bra häst, välriden och helt fantastisk att rida o hoppa. Självförtroendet kom verkligen fram- och det är så viktigt! Dock var hon inte i den prisklass jag tänkt mig….! men jag kan inte släppa henne ur tanken! Så just nu lutar det åt skimmeln… ;P

Sedan har vi den bruna. Jag gillade den så sjukt mycket och kan inte släppa den ur mina tankar! Idag tävlar den 1,20 banor och gör fina rundor. Jag fastnade verkligen för den, den hade sån otrolig gnista och glädje som gjorde att jag blev helt sålt på den! Hoppade glatt och fint, också otroligt välriden.

Båda hästarna är svenskfödda och jag ska nu ner på måndag som sagt och rida dom båda igen. De ska röntgas och besiktas på en klinik också så det inte finns några förändringar.

Gud det är så otroligt svårt. Jag vet verkligen inte vem jag ska köpa- jag vill ha båda 2!!!! De är ca 1,67 höga, men visst ser jag så stor ut på dom om man jämflör med Dario? haha. Dessa hästar är ju liksom stora hästar, då förstår ni hur stor Dario är? För det är ju såhär jag ser ut på en vanlig stor häst..haha 🙂 Var helt underbart att rida dom här hästarna, för det kändes som att gå tillbaka till att rida ponny eftersom jag är van med Dario. Så kvicka, alerta och hetsiga- I love it!

Visst är dom fina? Kul att så himla många av er gissade rätt på mina favoriter 😀

Jag är ju rätt sålt på bra bakbenen….Haha kan det bli bättre? Och jag vet om att det inte är fusk! Mjau!

hmm vet inte vad som hände med min armar här dock haha?

 

 

 

67 svar till “2 HÄSTAR JAG SKA KOLLA PÅ IGEN

 1. Josefine skriver:

  Jag kan inte se bilderna! 🙁

 2. Linnéa skriver:

  Den bruna var fantastiskt vacker!

 3. Anna skriver:

  Jag tycker den bruna passade dig bäst 🙂 älskar din blogg! Kram!

 4. Elinor skriver:

  Cardento är min stora favorit 🙂

 5. Anna skriver:

  bara jag som inte kan se bilderna? Men jag är såååå spänd på att se hästarna!

 6. Tyras Fanblogg! skriver:

  Sjukt snygga båda två! Där ser du! När du la ut videon på dig när du provred de 4 hästarna kommenterade jag: ” Sjukt fina men den vita ser lite seg ut? :/ ”, Men nej! Nu ser man, videosar säger inget! Där hade jag sjukt fel! MEN , jag tkr fortfarande om den bruna bäst för den är så jävla fin i kroppen och shit vilka hopp den har!
  INTE jag som ska köpa så ska inte hålla på, men de du tkr blir bäst tycker jag också 😀 Den du trivs med bäst så! ^^
  Sjukt fina båda!<3

 7. Sofia skriver:

  Jag tycker helt klart bäst om skimmeln 🙂

 8. Evelin skriver:

  det går inte att se bilderna, det är bara frågetecken 🙁

 9. TinA skriver:

  Är det på något försäljningsstall du tittar på de där hästarna, och var någonstans? 🙂 berätta gärna! Och, om du har någon bra sida (förutom hastnet) där man kan kolla på hästar till salu skulle det vara jätte trevligt om du länkade! Kram

 10. Alice skriver:

  Åh vilka fina hästar! Det ser jättebra ut tycker jag! 😀
  Skulle vara roligt om du tog den vita, då den är efter Cardento. Min storasysters förra sköthäst var nämligen efter Cardento, och den hette Candy Floss(haha, lite fjantigt för en valack :P), och den hoppade DÖFINT! Dock så var han smart och smet undan från arbetet, hehe, som de flesta Cardento hästar, har jag för mig? Men men, tycker personligen den vita, även fast det är ditt val!
  Oj vad långt det blev, ska sluta nu ^^ Lycka till iallafall! 😀

 11. Jen skriver:

  Hur gammal är slummern och vaf har den gått? Kostar? Hästar efter Carrdento brukar vara riktigt trevliga 🙂

 12. Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker den vita är finast och tänk dig två vita hästar, my god va sött 😀

 13. Emma skriver:

  Den bruna var finast men jag tror att den vita kanske skulle passa dig bättre med din ridning.

 14. Agnes skriver:

  Men shit vad fin den bruna var! :)Vart helt kär när jag såg första bilden.

 15. cissi skriver:

  kan inte heller se bilderna 🙁

 16. Sara skriver:

  Riktigt snygga hästar! Zettermans?

 17. Amanda Andersson skriver:

  Köp båda, snälla! Kram

 18. Anna :) skriver:

  Jag kan inte heller se bilderna 🙁

 19. Elvira skriver:

  Har en fråga, vore intressant att veta svaret på den 🙂 När du får hem din andra häst, ska du ha den på Östermalm då också, eller ska du hitta ett annat stall till dina hästar? Alltså, finns det lediga boxplatser på Östermalm? Om inte, var stallar du upp dem då? 🙂

 20. Lisa skriver:

  Gillar den lilla pigga bruna! 😀

 21. Maria skriver:

  Jag kan inte heller se bilderna 🙁 😛

 22. My skriver:

  Den bruna är sååååå himla fin! Skulle gärna äga den!

 23. Sanna skriver:

  Kan inte heller se bilderna 🙁

 24. Lotta skriver:

  Den bruuuuuune! Dessutom skönt med två killar så man slipper problem med betäckande valacker och brunstiga ston. Och ännu ett plus att den är brun, finast ju! Dessutom så hoppade den så fantastiskt härligt.

 25. Tina skriver:

  Inte jag heller…. 🙁

 26. mathilda skriver:

  Kan inte heller se bilderna 🙁

 27. Sofia skriver:

  Kan inte se bilderna juuu :(..

 28. Nina skriver:

  Ooo vad kul! 😀 jag blev helt såld på den bruna pga utstålningen, mycket fräck häst helt enkelt! Dock ser den skimmeln ut att ha bättre teknik men skulle gärna vilja ha dem båda ;D

 29. sara skriver:

  måste säga att jag nog föredrar den bruna trots allt.. men riktigt fina båda två!

 30. Siri skriver:

  Kan inte se bilderna 🙁

 31. Alex skriver:

  Du låter rätt såld på den ljuva skimmeln….ska vi slå vad att du blir en lycklig ägare av två fina sikimmlar?
  Önskar dig allt gott.

 32. Anna skriver:

  Alltså den bruna <3

 33. michaela skriver:

  förstår att du gillar båda pållarna 😀
  dock gillade jag den bruna mest (av några bilder, jag vet ;)) ni såg fina ut ihop!

 34. Jenny skriver:

  Jag tycker mest om den bruna! Så fin och hoppar väldigt snyggt. Fast det gör ju skimmeln oxå såklart. 🙂

 35. sofia skriver:

  är helt såld på den bruna, så sjukt snygg

 36. JennyM skriver:

  Håller tummarna för dig att allr går bra, med en eller båda 😉

 37. Lovisa skriver:

  Den bruna var verkligen fin! inte för att den vita inte var det men den bruna hade lite mer utstrålning 🙂

 38. Cassandra skriver:

  båda ser otroligt fina ut!& vilka grymma bakben den vita har!;)

 39. johanna skriver:

  Ser inte heller bilderna

 40. Alexandra Eriksson skriver:

  Den bruna var fruktansvärt vacker! Ett sådant tjusigt ekipage ni skulle vara! Håller tummarna för den.

 41. Ellen skriver:

  Kan inte heller se bilderna 🙁 Så spänd ju!!

 42. Amanda skriver:

  Den bruna var helt gudomligt söt alltså!

 43. Emma skriver:

  Jag tycker om den bruna jättemycket! ♥

 44. Elvira skriver:

  Det går inte att se bilderna! 🙁

 45. amanda skriver:

  Den bruna helt klart, snyggare hållning och nacke, om man ser efetr bilder så verkar den ha mer personlighet. Den bruna helt klart, Jättefin!

 46. Sofia skriver:

  Åååh den bruna är ju helt fantastisk!!

 47. Ida skriver:

  Kan heller inte se bilderna! :/

 48. Malin skriver:

  Det ser ut att vara på Sundsmåla som Tyra har provat hästar. Jag tyckte skimmeln såg ut att passa dig när du red!

 49. Alexandra skriver:

  Åh vad fina! Jag tycker att du ska köpa BÅDA TVÅ! 😛 Jag menar, med en hästgård måste du ju ha något att fylla gården med. Tre små pållar. 🙂

 50. Jennifer skriver:

  Kan inte se bilderna! 🙁

 51. louise skriver:

  Jag kan inte heller se bilderna 🙁

 52. Linda skriver:

  Kan inte se bilderna, ser bara massa frågetecken? 🙁

 53. Lina skriver:

  Den bruna har en gryyym utstrålning!
  Båda två är speciella på sitt sätt, hoppas du kommer fram till ett klokt beslut! :))

  Kram

 54. Jag tycker den bruna såg finast ut! 😀

 55. Elin skriver:

  jag vill också seeeee bilderna 🙁 🙁 🙁

 56. Victoria skriver:

  Båda hästarna var riktigt fina! Och riktigt snygga hopp, både med fram och bakbenen! Hoppas du köper båda två… 😉

 57. Lydia skriver:

  Vem vill inte ha en Cardento häst, dom hoppar som gudar! 🙂 Men båda var riktigt fina.

 58. Olivia skriver:

  Båda är sjukt fina hästar, men den bruna – amazing!:)

 59. gabbi skriver:

  jätte fina hästar båda två men man ska ju aldrig bara gå efter en häst utsende men låt din inre känsla tala och den häst du trivs med i ridningen bör du välja tycker jag, annars så gillade jag den bruna om Man skall inte enbart gå på utsidan men tycker kanske att den bruna hästen spänner upp sig liite väl mycket.., men själv hade jag en d-ponny som påminner mycket om den bruna i typ/kropp och stil även hopp tekniken.
  Samtidigt tar ju ett tag innan man rider in sig lite också och hästen behöver sin lilla tid till att anpassa sig elr båda två ska ju anpassa sig till varandra.

  Lycka till hur du än gör, och jag önskar dig all välgång med ditt val vad det än blir mellan dessa två mycket vackra och fina hästar som du valt mellan!

  kram /mvh Gabbi

 60. Sanna K skriver:

  Den bruna är helt otroligt vacker, men som många andra har sagt ska man ju inte gå efter utseende 😛

 61. Emilia skriver:

  Den bruna var skitfin! Fast det utesluter ju inte skimmeln, det är ju du som suttit på dem. Förstår att du har svårt att bestämma dig 🙂

 62. Kicki skriver:

  Om jag hade fått välja en av hästarna utifrån bilderna hade jag nog valt den bruna hästen! 🙂

  Lycka till nu tyra!

 63. louise skriver:

  DEN BRUNA!! jävlar vilken fin häst, köper inte du den så köper jag den!!

 64. Julia skriver:

  Kan inte se bilderna 🙁

 65. malin skriver:

  Hej!
  Jag ska snart börja leta storhäst själv då jag håller på att sälja min ponny. Jag undrar ifall du kanske kan säga vad stället heter som du provridit hästarna på? Skulle vara roligt att se ifall dom kanske har någon till salu som skulle passa mig. Dom ser nämligen så himla fina ut!!

  Jättetacksam för svar
  Kram Malin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »