Allmänt

We

Haha kolla vad en läsare skickade! Dario är med på We Heart It! Värsta kändisen nu ju;P

20120425-172814.jpg

10 svar till “We

 1. Ewelina skriver:

  Hur går det med hästkollandet? Du skulle väl kolla på 11 st? Vi har bara fått se 4 😉

 2. Louise skriver:

  haha det var jag som la upp den på weheartit, tyckte den var så fin! 🙂 hoppas det gick bra att jag gjorde det! kram på dig och dario <3

 3. emelie skriver:

  Hej Tyra!

  Jag tänkte dela med mig av några meningar (hittat på Leona Lewis rygg, tatuering) som jag tycker är otroligt vackert och känslan det beskriver verkar passa in på dig gällande din känsla för hästar;

  ”Their beauty captures every eye, A gift from God for all mankind
  They lend us wings so we may fly, To ride a horse is to ride the sky.”

  Jag rider inte själv, men har ridit i flera år och saknar det mer för varje dag som går. Känslan att kunna kontrollera ett så stort djur och friheten/lyckan man känner när man galopperar i full fart utomhus och blir som ETT. Underbart!

  Kram på dig!

 4. Johanna skriver:

  Nu önskar jag att jag hade en Dario att krama, finns ingen som kan trösta så bra som en häst! Fick igår veta att jag blir uppsagt från mitt jobb pga av min kroniska sjukdom och jag är helt förkrossad! Snälla skriv något peppande eller glatt som jag kan läsa, så att jag kan sluta gråta nångång! 🙁 Har precis skrivit ett inlägg om det på min blogg ifall någon vill skriva något peppande där! Kärlek till er alla! Kram Johanna

 5. Mia skriver:

  Hur går det med gårds letandet? Är nyfiken 🙂

 6. SPORTMAJA skriver:

  sötaste Dario! 🙂

 7. Tess skriver:

  Det gillas! 😀

 8. Mikaela skriver:

  Har sett många bilder där på honom bla. bland de första när bloggen startades 🙂

 9. Frida skriver:

  Fin fin bild! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »