Allmänt

Djursholm imorn, någon?

Hej tänkte bara fråga snabbt om någon av er läsare ska till Djursholm imorgon? Jag tävlar inte men följer med Emelie som moraliskt stöd. Jag Hoppas jag sover bort mitt halsonda nu inatt så jag är pigg imorn! Kommentera om ni kommer vara där:D puss

5 svar till “Djursholm imorn, någon?

 1. Johanna skriver:

  Ska sälja min häst och behöver hitta en veterinär som utför veterinär besiktning.. vad heter den veterinären som gjorde besiktningen på dario? namn och telefonnr? HAN SOM BESIKTADE DARIO VERKAR BRA!

 2. Julia skriver:

  Jag ska! Dock inte tävla själv utan bara stötta en kompis 🙂

 3. Alex skriver:

  Inge Djursholm för mig tyvärr,bor i Italien…Innan du sover drick en kopp riktig varm mjölk med honung och en liten skvätt konjak,och kura ihop dig i nåt varmt och sov gott,det känns säkert bättre imorgon ska du se!
  Kram och sov så sött!

 4. Jag var där och tävlade idag men min foderhäst Come On. Håller verkligen med om att framhoppningen var usel :(. Min foderhäst är till salut tänkte jag tipsa dig om som letar häst. Han har en superbra inställning till hinder och ställer alltid upp, taggad blir han också 😉 haha. Du kan ju maila mig ifall du vill ha någon mer info om honom, vet inte om du kommer ihåg honom från idag :).
  Mvh Fanny

 5. Emma Csendes skriver:

  Jag tävlade med min lilla arabvalack i 1 m & 110 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »