Allmänt

Dario & Tyra Expressen Häst

Hej :=) Idag har det bloggats dåligt här, och på Tyras.se, men jag har varit så satans trött. Det spelar liksom ingen roll när jag somnar, jag vaknar ändå jättetidigt. Somnade inte förens halv 2 inatt och gick upp 8. Idag var det Nathalies rid-dag på Dario, hade sån god lust att fråga om jag kunde rida istället men jag kände ändå att jag har så mkt att ta itu med hemma med flytt o allt. Tror ni jag gjort nått eller?

Svar nej. Suck. Men P var här och pratade, det var väldigt skönt att träffa honom vi har ju inte setts på flera veckor. Efter det somnade jag stört i sängen och vaknade…nu? Sjukt. Hoppas jag kan sova ikväll. Har även som sjuklig träningsvärk från passet igår och imorn har jag ett mördarpass med Johanna igen så det var bra att få en vilodag 🙂

Lägger upp dessa bilder i den här bloggen också. Bilderna som jag gjorde för Expressen Häst. Foto John Skalin.

6 svar till “Dario & Tyra Expressen Häst

 1. Grand Prix skriver:

  Var på clinic med Jens Fredricsson idag, kolla in hans hingst Colmar. En sån skulle du ha som komplement till Dario!! 🙂

 2. WEBPRESENT skriver:

  Underbara bilder och superbra jobb! 😀

 3. ida skriver:

  Jättefina bilder. Störde mig på att du inte stoppat i remmen i öglan bara… Prydligt skare va! 😉

 4. Dixi Wonderland skriver:

  Glöm inte bloppisen 😀

 5. Ni är för fina alltså!
  Vad har du för storlek på dom ridstövlarna? (vita)
  Har faktiskt tänkt att köpa sånna och har likadan storlek som dig i vanliga fall. Alltså så inte ens fötter halkar omkring i stövlarna 🙂

 6. krisse skriver:

  nice bilder, verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »