Allmänt

Dario löshoppas- BILDER

Ja, hoppa, det kan han- min älskling! Jag är nyss hemkommen efter en lååång dag i stallet. Efter löshoppningen åkte jag och john och spanade runt på lite gårdar också ;P

Det var otroligt roligt att löshoppa idag att få se vad sin häst kan. Vi löshoppade Dario och Tango (bilder på Tango kommer senare). Och Dario hoppade 1,70 m utan att knappt ta i såg det ut som- det är ju helt sjukt. Jag är så jävla stolt över hur duktig Dario är! Ni skulle sett mig efter löshoppningen med 2 hästar, jag var helt blöt på ryggen för jag åkte på smällen att springa fram med hästarna varje gång- bästa och roligaste löp-passet ever 🙂

Ni ska få se filmer senare, här kommer några bilder. Visst är han fin?

Mot 1,60- piece of cake…

Höjning på G!

1,70 m…Det är första gången Dario som är 1,84 ser riktigt liten ut vid ett hinder, haha:

45 svar till “Dario löshoppas- BILDER

 1. Oj jävlar! Tänk när du hoppas 1,70, haha JÄVLAR säger jag bara!! :O

 2. Sofie skriver:

  Hej hopp! Alltså jag fattar inte hälften av det du skriver om ridningen men jag läser ändå!
  Jag e grymt rädd för hästar men dom e ju så otroligt vackra djur!
  Superfina bilder verkligen!!!

  Ha de gott!! // Sofie

 3. Emma skriver:

  Han är så duktig! <3

 4. Hanna skriver:

  vad söt han är på de två sista bilderna, haha! 🙂

 5. Sara skriver:

  min första tanke när jag läste att han hoppat 170 var väl nått i stil med ”800kg på hovar utan naturlig stötdämpning, herregud vilka smällar på ben och leder..” men nåja, jag kan ju inte rå för att jag hatar skodda hovar haha 😉

  Vilken häst du har! Han ser så himla positiv ut, som att han tycker detta var görskoj! Det är få gånger man ser hästar som har båda öronen spetsade sådär när dom hoppar tycker jag (eller så kollar jag väl på fel ekipage? haha), härligt att se!

 6. emma skriver:

  jättefin! grym han är Dario!
  du vet om att man inte brukar ha bakskydd när man
  löshoppar va? 🙂
  var med på en löshoppning förut och då var det en häst
  som hade bakskydd och hoppade inte alls bra, men när vi
  tog av dom hoppade den grymt fint!
  testa att ta av dom nästa gång så kanske han hoppar
  ännu finare 😀
  PUSS tyra, du är sveriges snyggaste kvinna!!!!

 7. Amelie skriver:

  Det syns att hoppningen är Darios grej. Han ser verkligen ut att ha roligt!

 8. Susanna skriver:

  woow! va duktig han är din prins 🙂

 9. Petra skriver:

  satan vad duktig han är 😀

 10. Siri skriver:

  Shit vad han hoppar! Grym ju!

 11. JS skriver:

  Jätte duktig!!.

 12. Mony skriver:

  Himla snygg häst du har alltså!

 13. Erica skriver:

  Han är jättefin! Och duktig! Ser ju hur lätt ut som helst när han hoppar 🙂

 14. Anne skriver:

  Åhååhååå vad fin din kille är! Hoppas du filmade också? 😀

 15. Vad duktig din häst är !

 16. Lynn skriver:

  Shit va coolt! Längtar tills det är dags att löshoppa min kille för första gången… Inte länge kvar nu =)

 17. Malin skriver:

  imponerande! 😀 riktigt roligt o se vad sin häst kan på det viset 😉

 18. K skriver:

  Jag säger bara en sak – WOW!

 19. patricia skriver:

  Vad glad han er ut 🙂 det känns bra att löshoppa dem och se att de klarar av höjderna, det blir lite lättare att komma över sin egen höjdskräck då tycker ja 🙂 ska löshoppa en av hästarna (?) imorn med, och dessutom mäta för att se ifall hon gått över ponnymåttet 😉

 20. Hanna skriver:

  Gud så fin dario är!!

 21. Mikkan skriver:

  Gud vad han hoppar! Fin han e!:)

 22. Victoria skriver:

  Så himla fina bilder!! Dario är hur duktig som helst! Och du med. Kämpa på. <3
  Kramar!

 23. Emma skriver:

  RIKTIGT liten var väl ändå att ta i, haha, men han ser ju inte lika gigantisk ut som vanligt!! Älskar den bilden på starsidan av bloggen där du pussar Dario där ditt huvud inte är mycket större än hans näsborre 😉

 24. Malin Nyman skriver:

  Wow! Inte illa! Heja Dario 😀

 25. johanna skriver:

  jäklar vad han kan!!!

 26. Melinda skriver:

  Fin han är 😀

 27. Moa Mildén skriver:

  Nej Tyra, du kan ju inte ha snörena fast på hinderstöden där han hoppar. Livsfarligt ju. Tänk om han river och får med sig allting, då lär det gå riktigt illa alltså. Nu hade du turen med dig, men tänk på det till nästa gång 🙂

  Jättefint hoppar han förresten 😀

  1. Tyra skriver:

   Moa- Du kanske inte såg mitt inlägg för några dagar sedan när Dario bara gick rakt fram och bröt av bägge grimskaften??? Jag tror nog att ett jättetunt plastband skulle gå av.

 28. Rebecca skriver:

  Wow! Duktig han är 🙂

 29. Ellen skriver:

  Woow! Hejja Dario, syns att han hare i blodet, hoppas verkligen att du filmade det hela, den filmen kan inte vara dålig! Han har ju en sådan perfekt språngkurva också, 160 språnget är ju bra mums!

 30. Johanna skriver:

  Imponerande!
  Dario är jätte fin, kämpa på med honom och livet för övrigt. Kram! Du är BRA!

 31. Josefina skriver:

  Wow. Asgrymt ju!

  Det är verkligen en jättefin häst du har =)

 32. Elin skriver:

  Varför svarar du inte på de fina komplimanger du får, på frågor om det kommer komma upp en film t.ex? Tycker du fokuserar så grymt mycket på de FÅ negativa kommentarer du får.. Och detta är bara en fråga, så ta det inte som något påhopp eller vad det än kan tolkas som. Brukar aldrig kommentera just för jag vet hur ord kan misstolkas på alla möjliga vis.

  1. Tyra skriver:

   Elin- Jag vet, det är så det är tyvärr och det ska jag verkligen ta till mig och tänka på. Det är ju för att det är enklare att svara på dumma kommnetarer. Så tack för den här konstruktiva kritiken, jättebra att få 🙂 Jag brukar dock ibland absolut besvara de snälla också, men jag ska tänka på det 😀 kram

 33. kristin skriver:

  Riktigt cool häst! 🙂

 34. Dixi Wonderland skriver:

  One work: PEGASUS 😀

 35. bella skriver:

  Gud vad fint han hoppar Tyra. En riktigt bra häst vill jag lova. Tråkigt att den andra hästen du ville ha var såld. Hör av dig till mig om du letar seriöst så kan jag tipsa om bra säljare i holland och tyskland

 36. Sanna skriver:

  Du svara ALDRIG på de positive kommentarerna! Bara de negativa och det har du gemensamt med kenza:p

 37. emelie skriver:

  Han hoppar som en gud! Tyra, Dario måste ju verkligen vara världens finaste häst! Såg ett inlägg där du sitter och lutar mot honom i boxen, och det kan vara bland det gulligaste jag sett. Han är säkert tuff att rida, men du gör ett kanon jobb, och ni verkar ha en så fin kontakt.

  Och Elin: Jätte bra skrivet med att fokusera på det positiva. Tror att dte är många av oss som suger till oss av negativ kritik som svampar, medans alla fina kommentarer rinner av likt vatten på en gås.

  Och tillsist Tyra så har jag ett litet önskemål: Skulle inte du kunna skriva lite mera tips, eller lägga ut en video angående hoppning eller träning i huvudtaget? Tycker att de gångerna du gjort det så har jag verkligen förstått vad du pratar om och kunnat relatera det till min ridning. Kram

 38. Vendela skriver:

  Wow vilken snygging han är! Blir sjukt sugen på att löshoppa min nu 🙂

 39. Jennifer skriver:

  Shit, vilken häst! 🙂
  Tänk när ni har utvecklats ännu mer tillsammans, då lär ni ta banorna med storm 😀

 40. wihoo , vad härliga bilder! Duktig han är 😀

 41. Moa Mildén skriver:

  Tyra, jo det såg jag. Men det spelar ju egentligen ingen roll ifall han drar bort grimskaften. Min sköthäst är dubbelt så liten och har också dragit sig los och sönder grimskaften. Många hästar är väldigt starka, men det är skillnad ifall han skulle riva och få med sig allting, där spelar det ingen roll ifall hästen är stark och stor eller inte 🙂

  Tro inte att jag vill verka bäst osv eller veta mer. Du är nog det bästa som hänt mig och min största förebild och vill inte att något ska hända dig eller Dario något. Läser din blogg 156565 ggr om dagen. Du äger! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »