Allmänt

Problem när man har en stor häst som vet om det…

… Att när han te x står upplinad i stallgången med 2 starka grimskaft och han tröttnar… Ja då går han bara rakt fram och bryter sönder grimskaften på bägge sidorna. Sjukt va!?

20120331-141200.jpg

7 svar till “Problem när man har en stor häst som vet om det…

 1. Bell skriver:

  Lika kul varje gång 😛 Halvblodet jag var medryttare på för några år sedan lyckades förstöra tre grimskaft och en grimma inom loppet av en halvtimme, han höjde bara huvudet så sprack de.

 2. helena skriver:

  köp en mellandel i gummi, de är cirka 70 cm långa o 7 cm i diametern, o fäst i grimman o med kedja i väggen.. ger hästen lite mer rörelse o är väldigt starkt! vi har d till vår 750kg bjässe som gärna hänger!!

 3. Moa Mildén skriver:

  Hahahaha känner igen mig 😉 Min häst biter istället upp knäppet, sjukt häst.. 😉

 4. Haha, hände mig i veckan ..fast hästen fick dock panik 🙁

 5. Haha det där har min pålle också gjort många, ändå mäter hon över 170 bara. Fast det har ju inte med det att göra, men ja du fattar 😉

 6. Lina skriver:

  Jag tycker helt ärligt att du skyller väldigt mycket på att han är stor. Han är hög, ja, men han är inte speciellt maffig och har ingen direkt massa. Han kan inte mäta sig med ett t.ex. ett kallblod i styrka.
  Lite mer uppfostran, markträning, styrka, lyhördhet och smidighet så ska du se att han blir precis lika välriden och väluppfostran som mindre hästar. Han är inte hiskeligt stor, många hästar i världstoppen i hans storlek. 😉

 7. alex skriver:

  Border det inte vara något man kran avvänja sin häst med, så hade jag attackerat problemet. Iställer för alternativ med gummi och kedja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »