Allmänt

Laddar inför tävling imorgon

Hej! Åh jag har varit i stallet precis HELA dagen. Förberett, putsat, packat, ridit, duschat, tvättat och fixat 🙂 Dario är så fin nu, hoppas han håller isg fin tills imorgon 🙂 Nathalie red ju ett pass imorse som inte gick bra så jag kände att jag vill rida och känna lite på honom, så jag gjorde ordning honom och red ut en sväng och bara travade några minuter och testade galoppen. Han kändes jättefin, riktigt pigg och mycket glad 🙂 Min fina häst <3 Dock gjorde det AAAAASont i rida med mitt blåmärke 🙁

Jag tror verkligen hästarna ger mer om man håller på med dom innan och fixar. När jag te x duschat Dario och ryktat massor och fixat och donat, då känns det som att han ger mig tillbaka mer på ridpasset. Sjukt, men jag tror att det är så. Håller ni med?

Inför imorgon känns det bra, inte lika bra att behöva gå upp kl 04.30. Ska vara i stället 05.15. Fett tidigt! Jag har absolut inga förväntningar alls på tävlingen eftersom det gick som det gick sist på hoppningen. Den enda som kan hindra oss för att det ska gå bra är jag själv. Jag måste planera vägen jävligt bra, annars kan Dario tyvärr rida förbi hindret. Det har jag aldrig varit med om innan så jag måste tänka extra mycket på det. Sedan ska jag rida på mitt sätt och inte tänka på alla tips jag hör på träningarna. Jag rider okomplicerat och låter Dario sköta jobbet på banan. Han är så stark och börjar jag trixa så kan det bli fel istället.

Dario älskar ju och tävla, och blev sjukt pigg sist så jag hoppas som sagt bara vi går runt banan utan att han bara springer omkring. Ska försöka ladda lite med att kolla på världscupshoppning ikväll. De rider så bra, och mitt bästa hopp-pass någonsin med Dario, var när jag kom hem från Gbg Horse Show och sett proffsen hoppa.

Hörs imorn, wish me luck! Kolla in de sötaste fölen jag sett:

10 svar till “Laddar inför tävling imorgon

 1. Mikkan skriver:

  Lycka till imon! Det kommer säkert att gå jätte bra!:D

 2. Malin skriver:

  Wiie, vad roligt att du ska till Södertälje imorgon! Hoppas du är kvar när jag kommer 😉 Ska nämligen bara vara med i lagklassen.. Lycka till!! Hoppas vi ses imorgon, det skulle vara så kul 🙂

 3. Dixi Wonderland skriver:

  Älskar att du delar med dig så mycket när de kommer till dina känslor och hur du tänker, lycka till imorgon 😀

 4. Linnea skriver:

  Håller verkligen med dig! Jag vill gärna rykta och mysa lite innan ridpaset, känns som att hästen blir lugn och liksom fattar att vi är där för att sammabeta. Om jag måste stress på med sadel och träns så går det oftast sämre under ridpasset än om jag myser lite innan 🙂

 5. Bella skriver:

  Lycka till! 😀 håller tummarna för dig!

 6. Emma skriver:

  Vad fin han ser ut! Lycka till och hoppas det går jättebra!

 7. Sara skriver:

  Lycka till idag! 🙂

 8. Fanny ♥ skriver:

  ÅÅåh vad söta 😀

 9. Alice skriver:

  Duuuktigt Tyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »