Allmänt

DAGENS FAIL-BILD

Haha jag skrattar ihjäl mig… Dario alltså… Efter hindret körde han 5 jämfota-hopp…

17 svar till “DAGENS FAIL-BILD

 1. Sofia skriver:

  Han är för härlig ”lilla” Dario 😀

 2. Bojan skriver:

  haha men gud så sött! Jag dog lite här.. 😀

 3. Olivia skriver:

  hahah vilken bushäst det visste man ju inte;)

 4. Vad göööllig han är! Kolla gärna in min blogg xx

 5. Anki skriver:

  hahahahahhahahahah!!!! Vilken härlig bild!!

 6. K skriver:

  Han ser såå glad ut! 🙂

 7. Sandra skriver:

  HAHAA, fan vad kul!

 8. Ulrica skriver:

  Haha! Bilden blir bara roligare och roligare ju fler gånger man tittar på den:)

 9. Nadia skriver:

  Har precis hittat till din blogg och har kollat igenom lite. Härligt att du kan bjuda på dig själv och Dario med failbilder och misstag osv. Upplever att det är så otroligt mycket prestige inom hästvärlden samt att ”alla kan bäst och vet bäst”, istället för att bara ha kul och njuta.

  Fortsätt så 🙂

 10. Sandra skriver:

  Så gullig 🙂

 11. Matilda skriver:

  Hejsan, jag behöver lite hjälp med idéer vad jag ska skriva i mitt åsiktsinlägg. Har gjort ett inlägg på min blogg där jag frågar mina läsare om tips. Så kolla gärna in bloggen och skriv lite tips. Skulle vara jätte snällt om du ville göra det.

  Kram Kram

 12. Glad och busig häst 🙂 lite vårkänslor mån tro? Underbart härligt ju. kan man annat än skratta åt dem små knasarna?

  1. Tyra skriver:

   mikaela- Hah ja dom är underbara 😀

 13. Malin skriver:

  Haha, gud vilken söt häst! 😀

 14. Therese skriver:

  ni är så roliga ihop, känns som bill och bull 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »