Allmänt

Ingen träning idag

Hej, hade så gärna velat lägga upp en drös med bilder idag, men dessvärre så var Niklas sjuk idag så det blev ingen hoppträning 🙁 Passade mig ändå rätt bra eftersom jag själv känner mig dålig. Jag red ut en lång sväng med Dario som var jättepigg och jätteglad! Han ger mig så mycket energi 😀

Har nu besvarat frågestunden i videos på tyras.se, så det är ett steg på vägen, ska besvara alla dess frågor också snart. Jag gör det verkligen bara värre för mig själv som drar ut på det. Men jag däckar snart 🙁 Ni får kolla på dom sålänge här, puss

7 svar till “Ingen träning idag

 1. ÄNTLIGEN! 😀 längtat efter svaren, haha! 😀

 2. Tilda skriver:

  J*vlar vilken stor häst?!♥
  Diggar din blogg!:D

 3. Emma skriver:

  Hej! Tyra, skulle man kunna få komma & fota någon gång när du rider Dario? Jag bor 15 min söder Stockholm men hittar lätt till Östermalms ridskola! Säg bara till så kan jag komma & fota er! 🙂 Kram ♥

 4. Melinda skriver:

  Trist! Själv är man sjukt sugen på att komma igång med hoppningen igen, drömmer om det varje natt. Inte hoppat ordentligt (mer än 60 cm) på 5 år typ… JESUS. Har nästan glömt känslan när man flyger över 1,10 hinder! 😀

 5. Emma skriver:

  Gör inte mer än vad du vill och orkar! Du klarar detta!

 6. RBshop skriver:

  Hej Tyra 🙂 Du kanske har hört talas om min grupp Ryttarbloggar på facebook? Jag tycker du skall joina, det är ju bara du som fattas 🙂 Kolla även in Ryttarbloggar Webshop -> RBshop.se!

 7. Gaia skriver:

  Hi from Italy, what a beautiful blog!
  I’m a show jumping lady rider with many collaborations to Sweden. You can see my blog and read it (in Italian and also in English), and translate it in Swedish by using google translator in the homepage: http://www.iconadeironchi.com

  keep in touch with all our news, following on bloglovin:
  http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchi

  hope to see you soon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »