Okategoriserade

SORRY

Bajsdag. Läs tyras.se om ni undrar. Hörs imorn- nya tag!

3 svar till “SORRY

 1. linda skriver:

  Krya på dig<3

 2. L skriver:

  Jag kommenterar typ aldrig i bloggar, jag läser verkligen aldrig hästbloggar(är smygrädd för hästar) och nu ville jag skriva världens ”jag vet hur du känner”-kommentar men det kändes så fånigt. Jag läser den här bloggen för att du verkar så härlig här, så fri.

  Man FÅR må dåligt och lägga sig ner.. bara man reser sig igen. Jag hoppas att dina bra dagar väger tyngre än dina dåliga och att din ångest kommer med större och större mellanrum.

  Kram!

  (Jag vet inte om det gör någon skillnad på det hela men jag är tjej, 24 och sjukskriven för bland annat ångestproblematik och bipolär typ II.)

 3. 🙁 Hoppas de blir bättre! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »