Allmänt

SKÄRPNING TYRA SJÖSTEDT

Ja nu är det skärpning för mig! Jag har skött denna blogg dåligt. Men jag LOVAR- HÅLL UT! Det kommer att hända en hel del grejer här i framtiden kan jag lova, och jag kommer att lägga ut en massa fina bilder, outfits och shoppingtips här i framtiden. Så håll ut! Ok? 😉 Tack 🙂

Haha hittade denna på fanbloggen. Väldigt observant! Yes, jag rakade ett N på min häst Nemo….Var väldigt länge sen, det var fett coolt då, haha:

8 svar till “SKÄRPNING TYRA SJÖSTEDT

 1. Sophia S skriver:

  Hej Tyra! Jag undrar om du har någon ”erfarenhet” av stövlarna ”Höga Kusten Stövlar” och om du vet var man kan köpa dem? Kram på dig och tack för en rolig, bjudande blogg(ar)! <3

 2. Haha jag bah: neej!har saknat Tyras och Darios bloggande :O
  Haha, men gud vad kul att du la upp den bilden OCH länkade igen! 😀 Blir såå glad alltså! <3333333 Taack underbara du!

 3. Natasha Knasboll skriver:

  HEJ FLUM HURR!

  Var hälsad homosapien sapien tyra sjöstedt! Nu tycker jag du borde bli snällare mot Dario och LÅtA honom BLOGGA! Det är ju hans blogg! Inlägget skulle nog se ut såhär kanske?:

  NEEEIIIiiIIIIiiiIIGH, frust, ppprrrmmmfff, NIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , brum brum! tugg tugg!

  Skulle bli kul att läsa, enligt mig i alla fall!
  Adjö Primat!

 4. Vilma skriver:

  hej Tyra! kul att bloggen kommer uppdateras mera! men jag har en fråga.. Frågestuden du skulle ha för ett bra tag sen skrev du så här ” skriv frågor idag så svarar jag imorgon” vad hände med dem? jag vill gärna veta för om du har svarat kan jag iallafall inte se svaren! 😉 Kram

 5. Jag är nöjd med din uppdatering ändå 😛

 6. vi saknar dig här tyra! 🙂

 7. Maria skriver:

  hej Tyra
  Jag måste bara säga att jag tycker att du verkar vara en helt undebar person och att du ska skita i vad folk tycker och tänker om dig för du verkar vara helt underbar. Jag har läst din blogg länge nu och du har inspirerat mig så mycket, Du har den finaste kroppen jag har sett. Jag har haft ätstörningar i 4 år nu men jag mår mycket bättre idag (långt ifrån frisk men bättre)och du har inspererat mig. jag har sett hur stark du har varit och det har verkligen hjälpt mig. jag har gått ner mycket i vikt på ett bra sätt och du har hjälpt mig med det.önskar jag kunde träffa dig nåndag.
  Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »