Allmänt

Nytt stalltäcke

Kors i taket- täcket från Horze kom idag, efter 3 veckor (!)… Dock jäkligt dålig passform, så jag rekommenderar er inte att köpa det även om det var fint… Ni kan ju se själva hur det sitter:

20120229-031339.jpg

20120229-031346.jpg

20120229-031404.jpg

20120229-031412.jpg

20120229-031356.jpg

31 svar till “Nytt stalltäcke

 1. Söt Monstret! skriver:

  Först skitdålig service, aslång leveranstid och så är det inte ens bra produkter. Hmm, tar och håller mig därifrån! 😉

 2. Moa Mildén skriver:

  Håller med dig, stor diss faktiskt! :/

 3. Efter att jag flyttade till London förra året har jag bara ridit när jag var hemme, saknar mina fina hästar så nu har jag hittat en fin ridskola i söder om London. Är så jäkla glad och fattar vad du menar när du sa att hästen har räddat dit liv. Det är så roligt att rida.

  Btw…I LOVE YOU 🙂 xx

 4. Karin skriver:

  Testa att spänna maggjordarna så sitter det nog bättre! 🙂

 5. Emma skriver:

  Vad är det egentligen som hänt mellan dig och Horze? Mer än att täckena blev sena? Jag är nyfiken för du verkar väldigt besviken och arg på dem. Eftersom du själv har ett företag som det också blir kaos i ibland så kan det inte bara bero på att de är sena? Hoppas du svarar 🙂

 6. Malin skriver:

  Vad var det som på Horze hände under Gbg Horse Show?

 7. sara skriver:

  Bara för att det ligger dåligt på din häst betyder inte det att det ligger dåligt på alla andra hästar. Och var rädd om hans man, täcken sliter mer än man tror!

 8. vickan skriver:

  jag köper numera bara täcken från horseware. finns inga som har i närheten av deras passform. har testat både rambo, rhino och amigo och det är skillnad i kvalitet men passformen är samma. har inte varit med om någom häst det inte passat på. köper man amigo behöver de inte ens vara dyrt och helt klart otroligt prisvärda allihopa 🙂

 9. Martina skriver:

  Köpte ridbyxor från Horze en gång, dålig beskrivning fick inte alls den typ av ridbyxa som jag trodde. Har dock köpt et rullat pannband och en t-shirt där ifrån som jag är väldigt nöjd med. Ditt täcke såg ine dirket ut att vara en 10-poängare…

 10. karin skriver:

  Oppps ser tajt ut i halsen :/ och som en kjol nertill…
  Prova horseware istället 🙂

 11. Emma skriver:

  Ser ut som om det kunde ha passat en älg, kanske. :S

 12. Rebecca skriver:

  Har inte så stor erfarenhet av deras produkter förutom deras liniment och grejer man kan smörja här och där, dom REKOMENDERAS! 🙂 kanonbra!

 13. Lisa skriver:

  Det är ju inget fel på det där täckets passform, det sitter ju bra över bogen(som det ser ut på bilden iaf). Kanske lite kort hals, men det är ju inte så konstigt med en så stor häst. Sen är det ju så att olika täcken passar ju bra på olika hästar. Jag har 6 hästar, och ett märke som passar perfekt på 4 av dem passar absolut inte på 2 av dem trots rätt storlek.

 14. FIA skriver:

  Haha, med den quiltningen på täcket ser det ut som han har fisk fjäll!;-D Nej, men han är sjukt söt och snygg!

  // FIA
  http://www.fiaalbertsson.tk

 15. Vad hände mellan dig och Horze? Kan du berätta om hur ditt höstliv, typ när du började rida för första gången, din paus?! Och hur det kom sig att du skaffade en polle nu 🙂 är nyfiken 😀

 16. malin skriver:

  Prova horseware istället. Deras budget variant amigo är riktigt bra och prisvärt! Ett stort + är att halsen är avtagbar! Perfekt nu när det börjar bli varmare. Jag har haft amigo innetäcket i 4 år innan det fick bytas då det gick sönder så fick köpa ett nytt nu på mässan.

 17. T skriver:

  Gud va trist när man inte får det man förväntat sig :/ För sent också till råga på allt… Usch 😉

  Ville bara tipsa om en tävlingsplats, vet inte om du har varit där. Det vore jättekul om du skulle komma på någon av Mälarhöjdens RS lokala tävlingar, jag brukar vara där och fotta 🙂 Tävlingsplatsen brukar vara mångas favorit eftersom att den har nära till allt och en riktigt stor och fin bana 🙂 Hoppas att du ser detta och inte tar det som jobbig reklam, utan bara ett tips!

 18. Anki skriver:

  Oj, vad stelt det ser ut.

 19. S skriver:

  Ja du har ju själv företag och webutik och vet väl att det kan ta långt tid med levernansen ibland 😉

 20. Tråkigt att det inte satt bra, men som sagt, fint var det iaf 🙂

 21. Sanna skriver:

  Oj, han ser lite ut som en fisk i täcket 😛 Vilket konstigt söm-mönster det var på det 😛

 22. stili skriver:

  Att hitta bra täcken i storlek 165 (antog att han har det…) Som är snygga till rimligt pris är inte lätt. Du kan väl ordna det kanske? 😉

 23. Angelica skriver:

  Du ska verkligen testa horseware(amigo, rhino, Rambo) de täckena har otrolig bra passform, snygga och super kvalité, så helt klart prisvärda!

 24. Johanna skriver:

  En nyfiken fråga bara; varför har du ett täcke med hals som innetäcke? Kanske lite overkill i ett stall där pållarna är inne typ jämt (= varmt) och manen kommer försvinna…

 25. Jag tror du ska satsa på lite mer från dyrare märken, de håller i regel längre och har i regel bättre passform. Jag använder nästen enbart täcken från Horseware. Amigotäckarna är inte speciellt mycket dyrare än andra och passformen är riktigt bra. Passar på de flesta hästarna. Blir mer prisvärt i längden skulle jag säga!

 26. robyn skriver:

  varför i hela världen bylsar du på häststackarn så mycket täcken och annat HELA tiden?

 27. Jessica skriver:

  Hahah, naaaw. Han är för söt ändå. Ser ut som en liten unge i för stor overall;)

 28. terese skriver:

  Du behöver ju inte spänna halsdelen så mkt .. täcket ser ju bra ut , höga bogveck och rejäla spännen … Horze har väldigt mkt bra produkter!

 29. Anna skriver:

  Prova täcken från Horseware, mycket bra passform och till rimliga priser! 🙂 Även Bucas är mycket bra, dock lite dyrare..

 30. Linnea! skriver:

  Köp BARA Amigos och horseware täcken! De får absolut inget bogskav eftersom de inte sitter åt i bogen. De kostar en 100-300 kr mer än hööks och horze men de är prisvärda och jag tror nog hästen också gillar dem bra! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »