Okategoriserade

Dario är filmstjärna

Haha jag älskar fotografens min:

20120228-025303.jpg

17 svar till “Dario är filmstjärna

 1. Amanda skriver:

  Ägde/Red Pontus Westergren Dario förut? Isåfall så har nämligen min syster ridit honom! Det ser iallafall precis ut som han, lika stor och samma namn! Haha 😉

 2. Den ser ut att vara sugen på socker… han till vänster alltså ;P

 3. Tina skriver:

  Hej Tyra. Skönt att se att Dario verkar piggare det är verkligen inget vidare med kolik, min hade det i söndag.. Jag har världens bästa grej som du kan köpa o ha hemma om detta skulle hända igen (peppar peppar hoppas jag ju inte såklart) gå in på http://www.lantligtliv.se/?category_id=19&item_id=14KATPRO och köp dom här det e som avmasknings sprutorna, men med det här super duper medlet mot kolik bla. Min har blivit bra båda gångerna o man märker snabbt en förbättring. Jag tycker du verkar va världens bästa häst ägare som älskar ditt djur så blunda för all skit folk skriver till dig. *kramar*

 4. Elin skriver:

  Haha, gulliga Dario är så söt och fin som alltid:)

 5. haha, så söt han är! (Dario) 😉

 6. haha vilken härlig bild ! 🙂

 7. Haha aww vad söt Dario är ! 😀 bloggat på fanbloggen nu! 😀 hann inte förrut idag! :/ 🙂

 8. Annie skriver:

  Hej Tyra!

  Hoppas läget är stabilt med Dario nu, det ”roliga” är att en av mina hästar insjuknade precis samtidigt som din och fick samma diagnos. Vi fick dock inte svar på varför/hur veterinären trodde att hon fått det. Hoppas allt är lugnt med honom nu, kolik är verkligen inte att leka med. HATAR det, i somras var vi 20 minuter från att ta bort vår vän när allt plötsligt vände i magen på henne efter att vi sondat henne och gett b-vitaminspruta… Hujeda mig vilken fasa det är när dom blir sjuka! Kram på dig

 9. emma skriver:

  Jag älskar verkligen den här bloggen 😀 <3 BÄST!

 10. Jeanette skriver:

  Härlig bild!

  Har precis avslutat foto på Göteborgs Horse Show, är ni nyfikna på bilder, kolla in http://www.spotpix.se eller vår fb sida http://www.facebook.com/#!/groups/spotpix/ där vi har bilder på allt från Göteborg Horse Show till Mello till Roxette till mode…

 11. TG skriver:

  Hej Tyra! MÅste bara säga att det är en sjukt fin häst du hittat. Vad glad man blir när man läser om hur ni fann varandra! Måste säga att du är en riktig kämpe och jag önskar er all lycka till!
  Jag har själv hästar och tävlar och vet hur tufft livet kan vara ibland.
  Hästvärlden är inte den snällaste men den har sina stunder. Ser fram emot att få följa er resa tillsammans!

 12. Anna skriver:

  Haha, vad gullig häst 😀 Och fotografen HAHAHAHAHHAHAH 🙂

 13. Melinda skriver:

  Ja, livet leker för vissa. Tänk om bara pengar ramlade ner ifrån himlen, då hade jag kunnat köpa en egen häst igen, eftersom att min foderhäst togs hastigt ifrån mig i söndags 🙁

 14. Martina skriver:

  Vad är det här för fotografering då?? :O

 15. Tilda skriver:

  Har Darios räddat ditt liv? Isåfall hur? Du skrev ju nämnligen de på Tyras.se 🙂

 16. Olivia skriver:

  jag älskar dario!
  kan du inte lägga upp bilder på dina inköp från göteborg när dario har det på sig? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »