Okategoriserade

Hmm vad ska jag göra?

Tusan det var ju över 10 år sedan jag tog grönt kort, minns inte ens vilken klubb jag tog det gröna kortet i? Tror det var Söderköping som jag tävlade för då, men vad krångligt! Någon som varit med om samma sak?

20 svar till “Hmm vad ska jag göra?

 1. agnes skriver:

  prova skicka ett mail till ridsportförbundet och hör med dom 😀
  Nummret finns någon stanns på tävlingsdatabasenshemsida 😀

 2. agnes skriver:

  ojj skrev fel de ska stå mejladressen ist för nummret

 3. Rebecca skriver:

  Du ska kontaka länets ridsport distrikt.
  Jag hade samma bekymmer, mailade klubbe jag tog grönt kort i. de bad mig kontakta smålands distrikt inom ridsport. Dock har jag inte gjort det ännu då jag inte hunnit.. men testa. 🙂

 4. Matilda skriver:

  Du får ringa förbundet som utfärdade ditt gröna kort, det var samma sak för mig!

 5. Stina skriver:

  Ta kontakt med distriktet som den klubb du tog kortet på tillhör så fixar dom det åt dig:-)

 6. cajsa luthman skriver:

  Så vart det för mig med, men jag kontaktade svenska ridsports förbundet så fixade dom det! 🙂

 7. Ida skriver:

  Mejla dem, det gjorde min kompis och de fixade det åt henne!

 8. Caroline skriver:

  Hej Tyra!
  Måste bara säga att jag tycker det är grymt kul att du har skaffat den här bloggen. Har bara varit inne ett par gånger men läst igenom halva bloggen skulle jag kunna tro.

  All cred till dig! Du är inte som alla andra hästmänniskor, du verkar vettig, har bra syn på saker och du kör ditt race. Det borde finnas fler som dig och du ska veta att jag verkligen uppskattar din blogg. Du fyller det med både roliga och fina bilder, bra tips och idéer osv.

  Kör på som du gör, du verkar vara en kanonbra tjej med båda fötterna på jorden och ett underbart glatt humör. Du är en stor inspirationskälla, lika så din blogg.

  Jag har själv två hästar och driver en hästblogg (som jag förövrigt brukar glömma bort ibland) men när jag ser din blogg blir jag inspirerad till 100% att bli en aktiv hästbloggare. För det behövs fler. Är glad att jag hittade hit och kommer från och med nu vara en trogen läsare. Du är bäst! 🙂

  Jag önskar dig och Dario all lycka!

 9. Paulina skriver:

  Jag har! Man ska ringa det distrikt man hör till. I ditt fall vet jag inte vilket, men det är enkelt att kolla på deras hemsida. Förhoppningsvis ligger alla de klubbar du varit med i, i samma distrikt. Bara att ringa och prata med någon som kan hjälpa dig. Det är jätteenkelt. Hoppas jag hjälpte dig lite 🙂

 10. Annelie skriver:

  Det hände exakt samma sak för mig iår! Det är bara att ringa till ditt distrikt så lägger de in att du har grönt kort 🙂 Fixat på 10min

 11. S skriver:

  Hade samma problem och det var ett jävla krångel det där. Ringde fram och tillbaka till folk som bara hänvisade mig till folk jag redan pratat med. Men, det slutade med att en ridlärare på min klubb (som var ansvarig för Grönt Kort-kurserna) enkelt kunde skriva ut et nytt åt mig. Jag tror dock att det bara var för att jag hade folk på klubben som kunde gå i god för att jag faktiskt hade tagit det förr. Jag tror att du till att börja med måste komma på vilken klubb du tog det hos för att kunna få ett nytt!

 12. Elin skriver:

  Samma sak hände mig när jag skulle registrera mig!
  Men jag bara mailade till östergötlands ridsportförbund och sa som det var.. och då fixade de till det jättesnabbt!dock visste ju jag vilken klubb jag tagit det gröna kortet hos men det löser sig nog! lämna dina uppgifter om namn och personnummer så fixar de nog till det åt dig oxå! =)
  Lycka till!

 13. Madeleine skriver:

  Såg dig och Dario i SOLO (prenumererar så den är inte ute i butik ännu) vill du att jag skickar en bild till dig? Isf vad har du för mail? Kram:)

 14. Sofia skriver:

  hej, jag hade samma problem och då ringde jag och frågade vad man skulle göra! man skulle ta sitt gröna kort och skriva en lapp med ditt namn, personnummer, mailadress och licensnummer. sen skulle du skicka in det till skånesridsportförbund för mig efter som jag bor här. Sen så skickar de ett mail till dig att de har aktiverat kortet så då kan du beställa ny licens!
  lycka till nu!!
  kram

 15. Amanda skriver:

  Kontakta distriktet är mitt tips. På mitt kort står det vilken klubb som utfärdade det, men du kanske inte har själva kortet kvar?

 16. Johanna B skriver:

  Hej tyra!

  Jag vill bara tacka så jättemycket för biljetterna jag vann!

  Blev helt till mig när jag såg mailet och började studsa runt som en galning! + att jag var i skolan så alla trodde att jag hade blivit halvt galen!

  Alltså kan du bara gissa hur glad jag blev! Jag höll på att börja lipa.. hehe

  Sedan såg jag dock att jag hade sett mailet försent och började försöka få tag i ”Dom” som skrev och berättade det från början!

  Hon var verkligen jättetrevlig och gjorde allt för att göra det så smidigt för mig som möjligt!

  Och det gick jättebra och jag fick biljetterna osv

  Alltså ville jag bara säga TACK FÖR ALLT!!! Du skulle bara veta hur mycket det betydde för mig + att jag aldrig vunnit nått innan vilket gjorde det extra speciellt 🙂

  SÅ för 511 TACK!!!

  Kram

 17. Marty skriver:

  Det är nog bara för dig att kontakta Östergötlands Ridsportförbund. Förhoppningsvis är det inga problem. Har du kvar ditt plastkort som var grönt kort har jag för mig att den utfärdade klubben står med där. 🙂

 18. Hanna skriver:

  Hände mig samma sak, jag faxade mitt gröna kort med en kort beskrivning varför, löste sig på nån minut 🙂

 19. lättast och änklast utan krongel, TA OM DET !
  jätt smart, dom har gjort om det jätte mycket, osv,
  om jag var du skulle jag ta om, men du, om de var för 10 år sedans, så va väl du mellan 10-12 år va ? och då måste du ha tagit med en förelder, och då står grönakortet på din förelder som var med, så då har intte Du nått grönt kort,
  men du kanske tävlade effter 13 också, vad vet jag ? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »