Allmänt

BEHIND THE SCENES PLÅTNING

Hello här kommer ett stort gäng bilder från igår när vi fixade Dario inför plåtningen. Tror ni han fullkomligt ÄLSKADE uppmärksamheten eller? Svar JA.

12 svar till “BEHIND THE SCENES PLÅTNING

 1. vad kul! 😀 längtar efter att få se bilderna 😀

 2. Maja skriver:

  Du och Dario är såå jäääättefina Tyra!!! Blir alldeles avundsjuk. Om ett par dagar ska jag ta min första ridlektion. Jag har aldrig förrut ridit, förrutom på typ djurpark där de leder hästarna;) Så finns har du några tips för första gången man rider? Vad ska man tänka på? Skulle vara jättekul med ett inlägg om detta:) Kramis!!

 3. Sandra skriver:

  När får vi se bilderna från själva plåtningen?
  Längtar! 😉

 4. Lisa skriver:

  Hej Tyra! Jag vill dela med mig av ett tips som jag fick av min gamla hovslagare. Det är att smörja in hovarna med matolja. Det styrker deras hovar. Det gjorde min gamla polles hovar ännu finare 🙂

 5. Zenita skriver:

  så himla snyggt träns.. :D:D vart har du köpt det?
  jätte tacksam för svar. 🙂
  super blogg!

 6. Emma skriver:

  Du är nominerad i hästbloggalan 😀 Dags att fiska röster 😉
  http://equilina.se/2012/february/de-nominerade-ar.html#comment

 7. Sara skriver:

  Vad är det för träns du har på bilderna? Jätte fint!

 8. Linnea skriver:

  Oj sicken snygging!:D

 9. Matilda skriver:

  Tjusigt 🙂

 10. Emelie skriver:

  Awe vilka gulliga bilder! 🙂

 11. Elin skriver:

  Först vill jag bara säga att ni är så fina tsm 😀

  menett tips, Måla inte hovarna med olja det förstör dem & torkar ut dem. lera från hagarna är så mycket bättre! min häst jag hade flisiga hovar & torra & såklart tog jag olja men min hovslagare sa ifrån för de blev bara torrare & flisigare så ett tips lera är så mycket bättre! & på sommararna när de kanske inte finns så mycket lera då får du gegga ihop en själv.

 12. Hoppas vi får se bilderna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »