Allmänt

1 knopp avklarad..

Bara 57 kvar typ haha…

20120221-103538.jpg

13 svar till “1 knopp avklarad..

 1. Sara skriver:

  haha, lycka till med resten och denna såg ju riktigt bra ut 🙂

 2. emelie skriver:

  Tips! Gör alltid ett ojämt antal knoppar. Ser snyggare ut.

 3. sara skriver:

  Kämpa på! 🙂

 4. Hanneh skriver:

  Fin knopp! Ett tips för att få hela manen grym: dela upp hela manen i små tofsar innan du börjar fläta och rulla. Då får du en enkel överblick så alla tofsar är lika stora så alla knoppar blir lika tjocka. Samt så att du ser direkt om det blir estetiskt snyggt med antalet. Så det inte blir för många eller för få. Plus att det är lätt att få snygga ”benor” mellan varje knopp så det inte blir ojämnt! 🙂 Lycka till!

 5. Anki skriver:

  Drygt att knoppa! Jag har aldrig varit duktig på det. Men din blev jättefin!

 6. Alexandra skriver:

  Haha, vilken fin liten knopp 😉

 7. Melinda skriver:

  Det gäller att ha tålamod 😉

 8. Ida skriver:

  Det är så snyggt med knoppar!

 9. malin skriver:

  snyggt! jag blev jättesugen på att gosa med en häst nu! bilden ser så mysig och varm ut haha 🙂 synd att man är allergisk …

 10. Sandra skriver:

  Hej Tyra,
  Det är superroligt att nu kunna följa dig på två bloggar, och inte mer eller mindre två bloggar som inspirerar på många sätt.

  Det är jätteroligt att du startade upp Darios.se där alla vi hästmänniskor kan hänga med i din och Darios vardag, det är verkligen roligt att läsa om en sida man inte alltid vetat om från Tyras.se!

  Du strålar positiv energi och jag tycker verkligen du verkar som en go tjej med mycket ´´go´´ i, vilket är så otroligt roligt att se och läsa om.

  Jag älskar bilderna på dig, Dario och er tillsammans – ni ser samspelta ut. Man ser verkligen tryggheten och även kärleken er imellan och ja, underbart. Alla pussbilder, båda har stängda ögon på flera utav dem, åh, man blir kär i honom bara av att se er två.

  Jag säger TACK till dig, för att du driver bloggen på ett bra sätt och låter oss alla ta del av DITT liv trots allt. Så otroligt roligt verkligen och du kan räkna med mig som trogen läsare sedan du startade bloggen tills dess att du kanske någon gång väljer att avsluta den!

  Kram

 11. moa skriver:

  vad intressant att du börjar knoppa mitt på manen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »