Allmänt

Militärgrönt

Åh vad Dario är snygg i militärgrönt! Idag inviger nya benskydd, vantar och huva idag. En hel dagens outfit kommer sen:D

20120131-124345.jpg

5 svar till “Militärgrönt

 1. Frida skriver:

  Dario är verkligen super fin och påminner ruskigt mkt om min gamla häst. Hon va 180 i mkh och lång som en låntradare. Krävdes oerhört med ben för att få ihop henne. Provade att använda hackamore då hon var tung i munnen och hängde gärna i handen ibland. Hon funkade perfekt på det.

 2. Johanna skriver:

  Spännande :3

 3. Bella skriver:

  Får jag bara fråga varför du rider med mössa hemma ? Bara interessant o veta 🙂 vi har bara mössa på tävling 🙂 träna hårt nu i hoppningen så vi ses på alla nationella tävlingar snart 🙂 kraam !

 4. Sara skriver:

  Kul att det inte bara är jag som älskar att matcha färger i stallet haha 😉 Allt blir lite roligare när man känner sig snygg! Jag undrar varför du använder luvan till vardags? Har aldrig tänkt på att man kan göra det, jag förknippar den alltid med tävling. Snyggt var det iaf 🙂 Lycka till med Dario!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »