Allmänt

Darios blogg är störst

Hej, kolla vad roligt. Darios blogg bara växer och växer. Otroligt roligt! Tack för alla kommentarer igår, känns väldigt skönt att höra om er vettiga människor i hästvärlden. Ni som är läser borde VERKLIGEN ta åt er, det finns ingen som gillar den stilen ni har. Det finns faktiskt INGEN som gillar den stilen ni har, och det är sant. Det borde motivera er till att sluta. Nu ska jag jobba, sitter i lobbyn på Scandic, och dom har så jääävla hög musik här, som en nattklubb. Det är väldigt svårt att jobba faktiskt. Kommer nog dra härifrån snart för detta går inte.

15 svar till “Darios blogg är störst

 1. Siri skriver:

  Wihuuu, blogga mer nu!!

 2. Helene skriver:

  Hästvärlden är full av okunniga besserwissrar, det bästa är att hitta nån du litar på och som har samma värderingar som dig, som kan hjälpa dig med hästrelaterade frågor. Jag försöker bara att köra mitt eget race, men visst skitsnack kommer alltid finnas..
  Förstår att det inte är kul att få massa orättvis kritik ffa när man är så himla glad och lycklig över att äntligen fått sin drömhäst!

 3. Gaia skriver:

  Nice to follow you Tyrea =)
  visit our Italian Show Jumping blog: http://www.iconadeironchi.blogspot.com

 4. art by Lisa Lans skriver:

  Kul! Men måste kännas bitter för dressyrmupparna att du går och köper en häst och direkt blir större än dom 🙂

 5. Ida skriver:

  Dom som har den attityden vet oftast inte om det själv, eller jo det är klart dom vet. men varför skulle dom ändra på sig eftersom dom ”vet bäst”? ;}

 6. emma andersson!! skriver:

  vill tipsa dig om en sååå bra häst blogg som du bara måste kolla in, tror du kommer gilla den!!

  http://elfstrands.se/

 7. Anki skriver:

  Coolt!! Grattis!!

 8. Dixi Wonderland skriver:

  Va roligt 😀 Grattis Dario får man väl säga 😉

 9. Linnea skriver:

  läste precis kommentaren på inlägget under, alltså herregud!! Jag har insett att ni bloggare kanske skriver om en liten del av ert liv och det finns ingen som kan kommentera att du inte har tid, inte fan vet jag vad du gör om dagarna! Alltså jag förstår att du blir irriterad! Tror att du är GRYM som hästägare:)

 10. Olivia skriver:

  Grymt bra!
  Grattis till dario också förtjänar lite extra godis kanske;D

 11. isabelle skriver:

  Först klagades det på att han bara fick vara ute två timmar om dagen, och nu att han har medryttare? det är ju bara BRA om han får gå dubbelpass eftersom att han då SLIPPER stå i box hela tiden? 🙂 Onödiga kommentarer…

 12. Malin skriver:

  inte så konstigt, den är ju kanonbra ju! 😉

 13. Sätilaryttaren skriver:

  kul! 🙂

  fattar inte hur du hinner med allt, hur många timmar har ditt dygn egentligen 😉

 14. Fanny skriver:

  Hästmänniskor är verkligen den värsta typen. Folk vet alltid bäst och kan alltid mest. Jag som själv har häst tror att det alltid finns något att lära man får plocka de bästa bitarna av alla, och sen skapa sig sitt eget sätt. Tro mig, jag har varit i hästbranschen i många år nu, man lär sig att sålla bort det som inte är nödvändigt! 🙂

 15. ydyucjohrx skriver:

  vvyozebsjpt, zlikjfzhtk , [url=http://www.kfrduswyop.com]sxbploagnh[/url], http://www.eqcgqwabtb.com zlikjfzhtk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »