Allmänt

Nytt träns

Hej jag har inte visat upp Darios nys träns va? Jag har beställt 1 till från Schockemöhle, och sedan ett blingat hoppträns- jättesnyggt är det. Detta från Hööks funkar utmärkt på träningar 🙂

26 svar till “Nytt träns

 1. Sofia skriver:

  Varför har du inte remmarna i hyskorna, jag menar inget illa. Jag bara undrar. Jag har varit me om att remmarna är stela och nya så dom går inte in i hyskorna . Kram ! Hoppas allt går bra med Dario 🙂

 2. Emma skriver:

  Hej, kul att du satt dig me häst igen 😉
  En fundering bara när jag såg hopp bilderna.. du använder inte mag platta ? Varför i såna fall? Kram Emma

 3. Sara skriver:

  Stoppa in stropparna så blir tränset säkert ännu snyggare!

 4. Gaia skriver:

  Hi from Italy!!
  You’re always welcome into my ♥ HORSES World ♥ :
  http://www.iconadeironchi.blogspot.com

 5. Elin skriver:

  Hej. Jag har en liten fundering. Det är ju ingen tvekan om att det går jättebra för ditt företag och det är väldigt roligt att se och läsa om. Gillar även din nya hästblogg. Men en sak funderar jag på. Hur tar du dig råd med allt? Man förstår ju att du tjänar bra… Men en lägenhet för 5 miljoner, ett nyritat kök (säkert 200.000?), nya golv, en häst (vågar knappt spekulera men han kostade då minst 50.000), sadlar, träns, täcken, stallplats på 10.000 i månaden.
  Bränner du alla pengar du har? Sparar du nånting? Är du inte rädd att riskera att ”bubblan spricker” och du inte har något att falla tillbaka på?

  Bli nu inte sur för frågan, den är ställd i all välmening.

 6. Måste säga att jag gillar pannbandet, dock gillar jag inte schockemöhle av princip, en gubbe som ansett att det är ok att barrera sina hästar och tom fällts för det är ingen jag vill supporta. (Paul Schockemöhle alltså).

  Har f ö skrivit ett par inlägg om Dario på bloggen, ett är lite roligt, en grej jag hittade på en hemsida om honom, som inte stämmer.
  Och det andra är ett åsiktsinlägg som handlar om aktivering. Jag tar faktiskt dig lite i försvar Tyra. Det är inte synd om Dario för att han inte får gå i hagen mer än ett par timmar per dag max. Varför? Kolla inlägget!

  Direktlänk: http://stalljessica.blogg.se/2012/january/asiktsinlagg-att-fa-valuta-for-pengarna.html

  Direktlänk till det andra lite roligare inlägget: http://stalljessica.blogg.se/2012/january/hmm-hur-ar-det-nu-med-dario.html

 7. Emma skriver:

  http://www.xtremehorsemakeover.com/prod_trans.html
  vill rekommendera dig om Joanna Fremes butik, är dock i Göteborg, men hon otroligt fina grejer. Designar sina träns själv med massor av fint, man får själv bestämma hur man vill ha det!

 8. Moa Mildén skriver:

  Du borde sätta i remmarna i hyskorna eller vad det heter, dels för det blir snyggare och säkrare 😉

  Älskar dina bloggar Tyra, läser dom varannan sekund! <3

 9. malin skriver:

  vad trött man blir av att läsa kommentarerna ibland ”stoppa in stropparna”, ”varför använder du inte magplatta” gör det och gör det, man kan hitta fel överallt om man letar tillräckligt. Jag säger inte att man inte får fråga, men vissa kommentarer har en otrevlig ”ton” (om text nu kan ha det). Jag tycker det är jättekul att få tips från kommentarer, men tonen är oftast lite väl negativ och ”tillrättavisande”..

 10. Maria skriver:

  Fin träns! Men kan du inte stoppa in remmarna ordentligt? :p Såg någon annan ridbild där alla remmar spretar, det ser så otroligt ovårdad ut. Ni som är så snygga får ju inte skämma ut är med spretande remmar. 😉
  Dessutom är det en säkerhetsaspekt också, spännena kan gå upp.

 11. emelie skriver:

  håller med så många andra. Om stropparna då. Det är ju inget illa menat när man säger så, Som vissa verkar tro. De hylsorna är ju till för att stropparna ska sitta i dem, Visst risken att ett spänne skulle gå upp är inte jättestort, men helt klart större.
  Dessutom så blir det ju så mkt snyggare, Och du som är ett sådant modelejon borde ju ha ett öga för det där;)
  Jag tycker det är kul endå att du som ”rik” tjej faktisk nöjer dig med ett budget träns från Hööks =) Allt behöver alltid inte vara dyrast för att vara fint, Tydligt exempel på detta här. Pannbandet är dösnyggt.

 12. jennie skriver:

  Ville bara säga att Dario vart otroligt fin i sitt nya träns! Min prickiga häst har ett likadant, synd bara att det var dålig kvalite på pannbandet så mina ”blings” har ramlat av! ni är så fina tillsammans 🙂

 13. mickis skriver:

  snyggt:)på en snygg häst:)

 14. Mikaela skriver:

  Vad roligt när du visar upp nya saker, gillar sånt. Man blir inspirerad 🙂

 15. Rebecca skriver:

  Säger som jennie, blinget ramlar jättelätt av 🙁 men det är snyggt 😀 har ett jag med!

 16. Sofia skriver:

  Vad är det för märke på luvan/mössan/huvan på Dario? assnygg!

 17. hanna skriver:

  Jag tycker det nästan är lite skrattretande att 90% kommenterar att rämmarna inte är isatta. come oooooon girls! MÅSTE ni leta fel jämt och ständigt? Gör ni det i vardagen också? Isåfall tycker jag nästan lite synd om er.. Tänk va mycket trevligare det skulle vara om ni struntade i den lilla piken och BARA skrev den posetiva raden- va mycket roligare det vore att läsa då!

 18. Anki skriver:

  Snyggt!! Vissa saker från Hööks är faktiskt riktigt bra, trots det låga priset. Annars brukar man ju säga att man får det man betalar för. Jag köpte deras reflexträns till min förra häst. Det var det bästa träns jag någonsin köpt! Superbra reflex och lädret var mjukt och fint!

 19. jenny skriver:

  Gillar du bling på hästgrejer så kolla in min kompis blogg där man kan spana in hennes egendesignade produkter och med väldigt bra pris. Jag har själv köpt flera produkter och är verkligen nöjd:) Oj lät som värsta reklamen nu men ville bara tippsa, kram

 20. jenny skriver:

  kan ju va smart att skriva adressen också=) http://kyro.blogg.se

 21. Sara skriver:

  Säker på att alla med mig kommenterar att stropparna inte sitter i ordentligt i all välmening. Det kan ju givetvis vara så att tränset nyligen är utprovat och då spänner man självklart fast allt i efterhand. Jättekul att du har köpt häst igen Tyra och lycka till med allt framöver! 🙂

 22. Matilda skriver:

  Snyggt! Men jag skulle starkt rekommendera dig att höja nosgrimman en bit, den ska sitta en ”fingerbredd” nedanför kindbenet. Detta är inte för att det ska vara snyggare utan så som du har det nu finns det risk för att huden mellan nosgrimman och bettet kläms när du tar lite i tygeln. Ajaj på hästen :s

 23. Maria skriver:

  Måste bara säga att det är bra att du köper saker från hööks. Vet att du har pengar osv och kan köpa dyra hästsaker men nu visar du att det går bra med saker från hööks även fast man är känd eller har mycket pengar. Fortsätt med det!

  Ni som kommenterar att hon borde stoppa in remmarna i stropparna. Har ni inte tänkt på att hon precis satt på tränset eller precis ridit klart och glömde att hon skulle ta kort och sket i att stoppa in remmen för hon var påväg att ta av tränset?
  Tror inte hon skulle rida så överhuvetaget pga säkerheten osv.

 24. aletheia skriver:

  för det första, gillar verkligen darios blogg! (l)
  känns mer mysig o personlig på nåt sätt. inte att din andra inte är det, men det är nån skillnad. känner mig mer hemma här fast ja inte är en häst tjej.
  men ja undrar, ja är lixom lite gammal för o bli en häst tjej, fast ja har fått sån himla lust att pyssla med hästar, va i miljön, lära mig rida osv.. hur kan ja då gå tillväga? tips någon? 🙂
  tyvärr blir ja lite( eller mkt) allergisk i vissa stall ja varit i, men har ju blivit av med kattallergin så 😉
  ja kan ju knappt nåt om hästar o vill inte hamna nånstans där ja blir utskrattad eller liknande. tips gärna 😉

 25. Emma skriver:

  Malin, skulle vilja veta varför du tolkar min fråga om mag platta som att man ”söker/hittar fel” och med ”otrevlig ton” ?? Eftersom att de flesta som hoppar, speciellt om man hoppar högt använder sig av mag platta blev jag nyfiken, de var en helt vanlig fråga och inte de minsta otrevlig. Tycker de är jätte kul att Tyra skaffat häst igen (som jag för övrigt även skrev i samma kommentar) och tycker hon tar hand om honom fantastiskt!
  Tråkigt att en sån som du som uppenbart inte kan tolka skrift ska slänga iväg en så onödig kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »