Okategoriserade

Yeeeeeees!!!

Det är inte sant han vann! Så jävla stort! Visste ni att Roffe har fått störst vinst procentuellt i Jerringprisets historia? Wow! Skål för ridsporten!

43 svar till “Yeeeeeees!!!

 1. cornelia skriver:

  Wohooo!!!! Så jävla bäst!

 2. Tyras fanblogg skriver:

  jaa :DD Helt sjukt! 😀 Stort grattis till honom! Han är GRYM!

 3. emelie skriver:

  JAAAAAAA, han vann!! så gott, åh va jag blev glad 😀

 4. Hanna skriver:

  JAAAAAA!!

 5. Helt sjukt kul! Yeey 😀

 6. emelie skriver:

  Så JÄVLA BRA!!!!! Så himla fuskigt att du fick vara där!

 7. Julia skriver:

  WEEEEEE!!!! SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!=P

 8. ~MADELINO~ skriver:

  röstade 20ggr… lätt värt

 9. elinlarsson skriver:

  ÅÅ så underbart! Ridsporten har fått ta så mycket skit det senaste med nedtryckningar om ”att ridning inte är någon sport” DOM som har påstått detta kan nu förklara varför Rolf och ridsporten vann med hela 44 % av rösterna! fyfan vad härligt, världens underbaraste sport!! Tack för två grymma bloggar Tyra! <3

 10. Helena skriver:

  Ett helt fantastiskt erkännande för hela ridsporten! Tror inte att folk ute i stugorna (de som inte är hästintresserade) fattar hur jäkla svårt det är att överhuvudtaget ta medalj i en hästgren, och att ta guld är ju näst intill omöjligt. Så jäkla underbart! Ingen var en mer värdig vinnare än Roffe!

 11. Timmie skriver:

  Det är så jäkla bra!!!! Äntligen! Ett stort steg för ridsporten och ett mega grattis till Roffe som verkligen förtjänar detta + mängder mer! :))

 12. Amanda skriver:

  Hej Tyra!
  Kul att du tagit upp ridningen igen 🙂 Den känslan att drömpållen går igenom besiktningen är näst intill oslagbar! Kollade lite längre tillbaka i bloggen och såg att du hade ett pris från Valla Ponnyklubb! Så roligt för där hade jag min första häst när jag var liten. Kanske vi även tävlat mot varandra? Haha roligt. Men all lycka till dig, kanske vi möts på tävlingsbanan framöver 😀 Håller på att utbilda mitt charmtroll och 2012 är året det händer!Som sagt all lycka till dig och super härligt att du börjar hitta tillbaka till dig själv. Det är du mer än värd som den sprudlande östgötska du är i grund o botten (likaså jag)!:) KRAM

 13. Linnea skriver:

  Haha så jäkla bra!:D Nu är pengarna slut, 16 samtal fattiigare!:P Helt klart värt!!!!:D

 14. Nathalie skriver:

  Så jäkla bra att han vann! Men tyvärr är det inte som du skriver utan det är Helena som har mest vinstmarginal med hela 67,7% 🙂

 15. Malin Nyman skriver:

  Underbart! En stor seger för både RGB och hästsporten! Blir bara så sjukt irriterad över att läsa flödet på Twitter (#Jerringpriset) och att det finns så många idioter där ute som inte vet vem han är och varför han förtjänade att vinna… Gaah.

 16. Julia skriver:

  Det här har inte riktigt med saken att göra men jag var inne på ”itsmeyourdani.se” nyss och kom att tänka på att hästen på hennes header är välrdigt lik Dario? Kan det stämma att det är han som pryder hennes blogg så fint? 🙂

 17. Sara skriver:

  Hej Tyra!
  Din nya ”hästblogg” är fantastisk! Hoppas verkligen du kommer ha kvar den och uppdatera så mycket som möjligt för den är förjävla skojj att läsa 🙂
  Kram Sara

 18. Emelie skriver:

  Hanförtjänar det verkligen! 😀 Så kul för Rolf-Göran och för ridsporten! 😀 Finally! Vilken inspiration och förebild han är! Fantastisk!

 19. Sofia Andersson skriver:

  Hej Tyra !

  SÅ HIMLA FINA NI ÄR !
  Jag blir super glad av att se lyckan när man kollar in här , och dario..
  WOW , Fortsätter ni som nu kommer ni koomma LÅÅÅNGT !

  Lycka till kramar ! ♥

 20. Alizona skriver:

  Så fantastiskt kul och ett steg i rätt riktning för svensk ridsport! 🙂
  Jättetråkigt bara med alla negativa fjanterier som kommit kring det i media idag…
  /Alizona

 21. sofia skriver:

  shiiet assÅ ! så jävla grymt lix! jah e så gladh! Lars göran in my heart<3

 22. Emmah skriver:

  Öppet brev till de gnällrövar som undrar vem ”hästhopparen” som vann är: http://emmahberggren.blogspot.com/2012/01/ridsport-for-dummies.html

 23. Linnea skriver:

  Nu får vi hoppas på att detta medför ngt gott i svensk media också, typ fler tv-sändningar och artiklar i sporttidningar. 😀 Dags för ridsport att ta plats bland fotboll och hockey!

 24. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will definitely comeback.

 25. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I’ll certainly return.

 26. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will certainly return.

 27. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will definitely return.

 28. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!. Thanks For Your article about Darios.se » Yeeeeeees!!! .

 29. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about Darios.se » Yeeeeeees!!! .

 30. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 31. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 32. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will certainly comeback.

 33. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Darios.se » Yeeeeeees!!! .

 34. baju bayi skriver:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will certainly return.

 35. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Darios.se » Yeeeeeees!!! .

 36. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 37. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I will definitely return.

 38. world of go skriver:

  Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of Darios.se » Yeeeeeees!!! . Thanks for the post. I’ll certainly return.

 39. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Darios.se » Yeeeeeees!!! .

 40. surprisingly helpful stuff, in general I picture this is worthy of a book mark, cheers

 41. Google skriver:

  You should try one of this plugins for getting more traffic: http://goo.gl/0QJ3y and/or http://goo.gl/H8pSp I use those in all my wp blogs and I am happy with those. Both will get you better rankings in google with minimal amount of work.

 42. modcloth coupon skriver:

  I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »