Allmänt

Har ni saknat mig?

Hej, har ni saknat mig idag? 😀 Jag har saknat er iallafall. Har faktiskt försökt blogga den senaste timmen men min dator är helt *NDIBSIUISÄÄS?)Ä!!! Det är ändå en Macbook, men jag tror den fått virus? Mac är ju kända för att dom inte kan få virus? Sen om jag ska vara ärlig: Jag har känt mig väldigt omotiverad till bloggen den senaste tiden. Förstå att jag bloggat VARJE dag i flera år (med något minsta undantag). På kvällar, helger och semestrar. Det tar faktiskt på krafterna, att alltid tänka på att fota, blogga och som sagt- hela tiden. Jag älskar det, men just nu är jag bara lite down. Jag flyttar, alla mina kläder är nedpackade, jag lever i ridkläder och känner mig allmänt oinspirerad av…typ mig själv?

Bloggen är en viktig marknadsföringskanal, så därför väljer jag bort kontoret nu och jobbar hemifrån denna vecka samtidigt som jag flyttar. Bloggen är faktiskt ett jobb för mig, och det finns ingen chans att man orkar ha ett 9-5 jobb och sedan orka blogga på denna nivå- varje dag…i flera år. Det funkar ju ändå toppenbra att jobba hemifrån, då gör jag det jag måste- inget mer. Och det behöver jag just nu 🙂 Jag har nästan alltid sagt att bloggen är en hobby och inget jobb. Men jag har ändrat mig lite. Jag bloggar för att jag älskar det och för att det är en hobby, men det är faktiskt ändå jobb för mig också. Visst att man kan tjäna pengar på att ha en stor blogg, men det viktigaste är att jag kan marknadsföra mitt företag via bloggen (detta var bara jobbsammanhang då rå, annars ger bloggen mig så mycket mer). Jag går in på så många bloggar där det står att de tagit bloggpaus för att det blir för mycket press, att dom känner att dom ”måste” blogga. Då är det bloggar med några 100 läsare om dagen. Jag förstår verkligen- det spelar ingen roll hur många läsare man har. Jag förstår pressen och prestationsångesten. Om man känner så så får man välja bort något annat, för en levande blogg tar tid. Tur att jag äger mitt egna företag (med John) så att det funkar. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad.

Nej, nog om det. Var tvungen att skriva av mig lite. Tusen tack för era fina ord ang visningen. Ni är så fina, tack tack tack. Sen finns det andra som inte är lite fina. Fuck u och skaffa ett liv;P Man har tusan inget liv om man sitter och mobbar anonymt på bloggar, och du som läser detta och har någon gång mobbat nån (ja det är mobbing att kommentera taskigt på bloggar) över nätet. Hur känns det att inte ha något liv? Bara undrar. Tänk efter, alla ni som tror att ni blir starkare av att trycka ner någon. Jag bryr mig inte, men det finns andra som inte är så säkra på sig själv som gör det. Ingen är född elak, man väljer den man är.

Ps. Har fått många frågor om jag äger Dario, är fodervärd eller annat. Jag har Dario på prov för att köpa honom. Och allt funkar som handen i handsken- så ja- frågar ni om några veckor igen så är jag hans ägare 😀 Jag kan inte förklara i ord över hur lycklig jag är <3

Idag hoppade vi 1,30. Tur att jag inte såg när Emelie höjde efter första språnget.. Liiite höjdrädd är jag allt, och framförallt när det ser ut som ett äckligt joker-hinder med bara en bom…ush…haha

 

 

.

Här är en film då som jag har försökt ladda in 10 gånger! Och jag importerar allt, sedan när jag ska öppna filerna i imovie så har den bara importerat 1 minut? Blir galen!!! Jag som gjorde en mini-intervju med duktiga Emelie om vad man kan öva på för att komma rätt på hinder. Ska försöka ladda in det nån annan gång. Ni får se när jag hoppar det höga äckliga hindret då, sen ger Emelie mig lite tips vad jag behöver jobba med (såg i efterhand att det inte heller kom med va faaaaaaaan!!. Ni ser att filmen helt plötsligt bara bryts? Så trist när man filmat så bra tips 🙁 och Ps. Jag vet att jag landar i fel galopp så ni behöver inte kommentera det ;P

 

 


En arg åsna, eller Dario?

 

Här ser ni ny jacka från Kingsland och ridbyxor från Whitaker.

 

Dagens fail-bild:

 

…den här bilden, haha. Har ni någonsin sett någon sträcka på sig så mycket? Jag står seriöst typ 2 meter från hans box, hahaha:

109 svar till “Har ni saknat mig?

 1. sofia skriver:

  Är Dario din häst eller sköter du och rider honom åt ägaren ? 🙂

  1. ts_tyras skriver:

   Sofia- Det står om du läser inlägget ;P

 2. Alan skriver:

  Sveriges utan tvekan fucking bästa kändissajt -> GossipGuy.se

 3. ellen :) skriver:

  Guud vad duktig där är på att hoppa Tyra!
  De såg ju hur fint som helst ut ! 😀
  As duktiga är ni! <3 De är också jättekul när du lägger ut filmer från ridningen, gillas starkt ! <3
  Håller med dig om bloggmobbare och ah, alla andra mobbare, put up something in their ass motherfucker x)
  Haha, typ så, aja, GRYMA VIDEOSAR PÅ ER !:D Ni äger <3

 4. charlie skriver:

  hahahahah, dario är så hög att 1.30 ser litet ut när det är filmat från hans rygg!

 5. Ida Lövehed skriver:

  Riktigt snygga ridkläder har du där!

 6. Alexandra skriver:

  Åh vad kul för dig, glad jag blir! 😀
  Men har massor med frågor som jag önskar att du kunde svara på? Vad kostar/ade han? Vad är han för ras?

  Tror jag frågat det 3 gånger nu, utan nåt svar. ;P Kram på dig!

  1. ts_tyras skriver:

   Alexandra- Vill inte skriva ut här vad han kostar. Han är ett halvblod, importerad från Belgien 🙂 kram

 7. Cathrine skriver:

  Vad kul att Dario ev blir din snart! Jag själv tog upp ridningen för några år sen efter ett lååångt uppehåll och köpte även egen häst. Ingen storhoppare som Dario, men ändå det bästa jag gjort nånsin tror jag 🙂 Lycka till!

 8. Anonym skriver:

  Hur ofta hoppar du egentligen? Så som det verkar är det alldeles för ofta, jag menar tävlingshästar hoppas max 2-3 gånger i veckan, och verkligen inte på 1.30 hinder. Förstå hur det sliter på hans leder iom att han är så stor och du inte rider honom i form?

  Publicera gärna kommentaren med svar, har sett att du tagit bort mina comments förut, vore intressant att höra hur du tänker, speciellt det med att du inte rider honom i korrekt form, för det finns få saker jag stör mig på som just ryttare med flashig utrustning som flänghoppar omkring med sina ”leksaker”.

  1. ts_tyras skriver:

   Anonym- Kul att du avgör att jag inte rider honom i korrekt form. Då skulle jag mer än gärna vilja ha svar från dig: Hur f****n vet du hur jag rider honom? Är du där och spionerar på mig hela tiden, varje ridpass- eller? Jag är så trött på att allt som inte skrivs om på bloggen existerar inte? Jag har lagt upp 2 videos på när jag hoppar- men alla andra 18 pass då? Jag hoppar honom 2 dagar i veckan, är det ok för dig? Sen hoppade jag 2 hinder på 1,30 idag? Jag tränar alltid på låga hinder och om du läser mina inlägg så vet du det. Men ibland är det bra att träna på höjd för att vänja sig. Och Dario har gått 1,30 tävlingar så jag tror inte han dör för 2 hopp. Och jag vet inte om jag tagit bort din kommentar, antagligen för att du inte skrivit ett speciellt bra kommentar isåfall- och de godkänns inte!!

 9. Anja skriver:

  Grejen med alla bloggare som ”måste ta paus” verkar tro att läsarna är beroende av bloggen, men sanningen är att det är bloggaren som är beroende av läsare. Vi överlever – men inte de flesta som lever på bloggen. Så oroa er inte för oss, oroa er för er själva 🙂

 10. h skriver:

  KUL!! Ska du ha kvar honom på östermalms ridskola då eller ska du flytta honom?

  1. ts_tyras skriver:

   H- Jag kommer ha kvar honom 🙂 kram

 11. ebba skriver:

  gör en fuling, men vill väldigt gärna bli av med skorna och tror säkert det finns någon på din blogg som oxå gillar dina egna designade skor lika mycket som jag gör!

  http://www.tradera.com/style-by-tyra-skor-auktion_342393_146535716

  är en 38a och inte en 37a! evigt tacksam om ni budar på de glittriga skorna Tyra la upp förut!

 12. BejjbiBejjbison! skriver:

  Läs min blogg som handlar om allt möjligt, men mest om mig och sex! 😉
  Kan ju säga att det inte är så himla många som gillar mig, undra varför? :S 😉
  Min blogg växer dag för dag! 🙂
  Lämna gärna en kommentar också! 🙂
  Puss!

 13. J skriver:

  Tyra, du har på riktigt den bästa bloggen i hela världen!!! Den var bra innan, men nu med Dario är den oslagbar, blir alltid glad av att läsa din blogg, du är på riktigt och så himla genuin. Stå på dig snygging! Puss och kram 😀

  1. ts_tyras skriver:

   J- <3<3<3<3<3

 14. Sandra skriver:

  Åå va roligt att han snart blir din 🙂
  Sista bilderna va verkligen roliga, hehe.. På sista ser han ut som en älg xD
  Kramar

 15. linda skriver:

  ÅHHH mule! finns inget mysigare, eller godare doft!! 🙂

 16. sofia skriver:

  Kan inte du skriva hur mycket Dario kostar för dig? Skulle vara intressant 😀

 17. Johanna skriver:

  det är helt sinnesjuuuukt hur stor Dario är! hahah.
  Tycker det är grymt modigt att ge sig på en så stor häst 😀 Jag håller mig nog till Islandshästar när jag ska rida haha

 18. Anna skriver:

  Va kul att du ska bli hästägare igen <3 tack för en underbar blogg!

 19. Anna skriver:

  glömde skriva att skita i idiotjäveln som hackar på din ridning. De nya ridkläderna var supersnygga annars :))

  1. ts_tyras skriver:

   Anna- Haha tack 😀

 20. Olivia skriver:

  Tyra, du rider skit bra för att inte haft honom så jätte länge 🙂 Jag hoppas verkligen att du köper honom ni är så fina ihop! Kram på dig!

 21. ellen :) skriver:

  Whut the ***! 😀 Ska du bli hästägare !?!!?!?! :OO De visste jag inte…Guud vad kul!! Du ska ha honom hos ägaren va? 🙂 Typ som att du hyr stallplats lr? :D<3

  1. ts_tyras skriver:

   Ellen- Hej ja det ska jag <3 :D kram

 22. Alexandra skriver:

  Hej!!
  Det finns fullt med människor som vill trycka ner personer för att själva känna sig starka. När de ser exempelvis hur bra din visning var, är jag nästan helt säker på att de kände sig lite avundsjuka på dig.
  Men som du skriver så bryr du dig inte vilket jag tycker är jättebra!!! Titta istället på hur många positiva kommentarer du har fått!! 😀 <3

  Förresten din Dario är jättegullig!! 😀 <3

 23. Tess i Dubai skriver:

  Grym film från modevisningen! Bra jobbat!
  Grattis till allt kring Dario också, han verkar vara en toppenhäst! Letar själv pålle här i öknen att rida på.
  kram

 24. matilda skriver:

  du kan nog inte hitta en bättre häst än just Dario till dig (: så stor men ändå så snäll, världens läromästare!..jag älskar att du börjat rida igen,haha! det gör mig glad 🙂

 25. ellen :) skriver:

  Måste bara fråga eeeen sak till!! 😀 Och du MÅSTE SVARA!! :DDD <3
  Frågan: Ska du starta en hästblogg? 😀 Asså, du kan ju räkna med att du kommer blogga mkt om ridningen oså PLUS att vi läsare vill läsa mycket om Dario och allt nu när du får din dröm uppfylld! 😀 men problemet är ju dessa motherfuckers som kommenterar skit JUST när de kommer till " ridningen " ….ingen aning varför! Du rider ju perfefekt ! 😀 Snälla svara! Har inte tålamod att vänta! :D<33

  1. ts_tyras skriver:

   Ellen- Hahaha jag svarar 😀 Nej jag funderade på det men jag kommer skriva allt här istället. Skulle vara askul men det blir för jobbigt att ha 2 bloggar. Men jag kommer blogga massa om ridningen på den här bloggem, stor kram söta du

 26. Malin skriver:

  Jag tycker att det ser kanon ut! Din ridning verkar ha utvecklas väldigt mycket det senaste veckorna. Grymt:) Ni passar jättebra ihop du och Dario.

 27. Anonym skriver:

  Hej Tyra! Läst din blogg länge, och inte för att typ ”klaga”, men tycker den har blivit lite tråkig på senaste tiden 🙁 det har blivit så mycket om hästar…älskar när du la upp massor med bilder på dina snygga och insiperande outfits, massor med kul från stb och nu när du flyttar osv. Skulle gärna vilja se din garderob.. Alla ni bloggare verkar ha så himla snygga/coola/stora garderober, men ingen visar upp dem! Haha det kanske märks att jag inte är någon häst-tjej? 😉
  Kram på dig finaste Tyra! <3

 28. Mari skriver:

  Vad fin han är =)

 29. Dhanii skriver:

  Gud vad kul!! För några veckor sedan lät det som att du funderade på att bli hästägare och nu lutar det alltså att köpa honom? Superkul och ni verkar passa ihop!
  Jag blir alltid så sugen på att hoppa min pålla när jag ser dina inlägg 🙂 Ni kan nog gå långt!
  Skulle du kunna berätta lite om Östermalms ridskola, vart det ligger och priser osv? Jag funderar på att flytta och vill gärna ta med min min kärlek men har hört att det är hutlösa priser i sthlm tyvärr.
  Jag tycker det är intressant att höra hästars värde i pengar. Jag själv undrar om jag gjorde en bra affär med min pålla som är ett halvblod på 1’55 och kan hoppa 1’00 – 1’10, men behövs jobbas med i dressyren men är en pärla med ett gott hjärta. Betalade 35 000 (skulle varit 45 000) inkl utrustning.
  Dario borde vara värd en hel del i o med hans kapacitet, sen vet jag inte om du har sagt hur gammal han är? Sen förstår jag att du kanske inte vill säga pga de som är negativa, men skit i dem.
  Verkligen STORT hinder, men ser ut som 1 m eftersom han är så stor 🙂 Kram på dig! Love /D

 30. Lisa skriver:

  Hej, jag är lite nyfiken på vad du höll på med innan du startade en blogg? Du är ju 26 eller något sånt.. Har du läst på universitetet? Vad gick du på för linje på gymnasiet? Vad gick du ut med för betyg? 🙂 Jobbade du med något annat än bloggen innan du startade stylebytyra? Vore tacksam för svar, är lite nyfiken på vad du gjorde innan du blev så känd 😛

  PS din blogg är bäst! puss

 31. Ellinor skriver:

  Läste igenom kommentarerna på förra inlägget, där du visade filmen från ditt event. Kan inte hitta en enda kommentar som kan klassas som mobbing eller elak. Vissa kommentarer innehåller negativ kritik, men det är inte mobbing utan snarare konstruktivt. Jag vet ju såklart inte om du raderat kommentarer, och att det därmed ser ut som att du inte fått några elaka kommentarer? Annars tycker jag mest att du verkar ha svårt för kritik..?

  1. ts_tyras skriver:

   Ellinor- SOm jag skev så tas alla dom bort- självklart godkänns inte dom! Så där har du fel 😉 Jag är skitduktig på att ta konstruktiv kritik så länge det skrivs på ett schysst sätt.

 32. Meja skriver:

  Jag tycker du ska göra en hästblogg, de som inte gillar ridning och hästbloggandet (jag) tycker att bloggen blir tråkigare då…. ÄLSKAR mode, det är det jag brinner för!!!! Blir så inspererad av dina outfits och nu har dom minskat och hästbloggningen ökat. Synd tycker jag. Så jag tycker du ska starta en till, även om det blir mycket men det kommer du tjäna på! Ha det bra, kram Meja.

 33. Madde skriver:

  Tycker du är förjävla duktigt, syns verkligen inte att det är 130 men det är ju bara för hästen är gigantisk :D, kul att du hittat tillbaka till ditt hästintresse, det gör dig bara gott:)
  Stora kramar Madde

 34. Johanna skriver:

  Inte för att försvara de som skriver elaka kommentarer men det som du skrev nu gör mig lite.. ledsen? Uppenbarligen mår de som är elaka inte bra, och med tanke på det gör det DIG också elak som skriver elaka/dryga saker om dem.

  Nu vet jag inte hur det är att få eller ge dumma kommentarer på bloggar men personligen tycker jag väldigt SYND om de människor med så lite förståelse och medkänsla eller whatever att de måste klaga och trycka ner andra för att de är missnöjda med sig själva.
  Hur jobbigt det än är att ha dessa människor som kommenterar på din blogg så hjälper det knappast att skriva ”elaka” saker tillbaka.

  Bara en tanke….

 35. samma som förut skriver:

  Åh svar! Tack 🙂

  hur jag avgör det – du lägger upp filmer och bilder på när du rider, och man lägger ju gärna upp de filmer/bilder som är bäst, och han går inte korrekt på majoriteten utav filmerna/bilderna du visat i bloggen, ingen bärighet bak.
  Att hoppa 130 på en så stor häst i fel form är så dumdristigt att jag får lite ont i magen..

 36. Hej Tyra!
  Vad duktig du är, modigt att hoppa så högt, själv är jag en riktigt dressyrtrönt som lever för allt som har med dressyr att göra. Superkul med filmer ifrån din ridning! Samt snygga kläder! 😉

 37. alex skriver:

  älskar din blogg…som den va innan, kanske bara för hästar uttråkar mig haha. men snygg är du och det är din blogg och ditt liv!! puss o kräääm

 38. Paula skriver:

  Åh vad kul att du ska bli hästägare. Blir väldigt avundsjuk just nu!

 39. miranda skriver:

  Tjuuusigt 😀 Båda nya ridkläderna, du och hästen ^^

 40. Dixi Wonderland skriver:

  Först måste jag bara säga att jag är super glad för din skull när de kommer till Dario. Tycker ni är jätte fina tillsammans och kommer säkert bli som en sen när ni fått rida under en längre tid tillsammans 😀

  Sen om de är så att du känner att du inte orkar blogga så tycker jag inte du ska göra de. Jag får hellre ett as bra inlägg om dagen från dig än ett som kanske egentligen lite känns som att du inte velat skriva de. Lycka till med flytten och allt 😀

 41. Elizabeth skriver:

  Åh vad roligt med dig och Dario! Tycker att det är jätteroligt att läsa om er, och du verkar så himla glad och lycklig nu, det gör en verkligen glad själv! 😀

  Kram!

 42. emelie skriver:

  Tyra har du någon koll på ridstövlar? Vilka är bra? och är det sant att dom sjunker ihop på höjden sen?

  Tycker för övrigt att du och Dario är jätte fina tillsammans samt att det är roligt att du bloggar så mycket om er två. Känns härligt att få vara med från början och se hur ni kommer att utvecklas tillsammans. Sen till de negativa kommentarerna…. Bry dig inte! Dom är dåligt formulerade och förmodligen ihop knåpade av någon som är otroligt bitter och avundsjuk. Det fantastiska med ridning och hästar är att det alltid finns något nytt att lära<3

 43. Anonym skriver:

  Okej att du gillar din häst, men måste du skriva om honom heeeeeeela tiden? gillade din blogg innan, men kan tyvärr inte tycka den är intressant längre

 44. Petra skriver:

  skit i de där avundsjuka människorna som sitter och klankar ner på din ridning.

  Jag tycker du är skitduktigt med det du gör. Sluta aldrig! 😀
  kram

 45. erica skriver:

  snygga ni var, du är ju en riktig hoppryttare 😉 tror jag har skaffat mig en ny favorithästblogg?? 😉

 46. Emma skriver:

  Veckans blogg avgörs imorgon, så det är daxatt anmäla sig va? 😉
  ni gör det i länken nedan 😀
  Lycka till!
  HÄR: http://daghjort.blogg.se/2011/december/veckans-blogg-vinnare-3.html#comment

 47. Erika skriver:

  Vad modig du är som hoppar så högt på en relativt ny häst! Och skit i alla trista kommentarer. det är ingen fara att hoppa lite mer ibland, och du provar ju honom nu inför köp. Ska han gå sönder av några 130-språng så är han ju inte fräsch. Sen kommer ni ju att lära er tillsammans. Form är inte att böja på nacken som många tror, utan viktigt att de springer i balans och inte på frambenen. Det är ju skitkul att du har skaffat häst, folk förstår inte vad de går miste om. Lycka till!

 48. Carro skriver:

  Kul om su köper han=),blir spännande att följa er=). Skulle emd vilja ha egen häst men har ej råd=/,så är medryttare istället=). Är sugen på att köpa whitaker ridbyxorna är dom bra? han är jättefin Dario=). Lycka till med köpet=).

 49. Nathalie skriver:

  Ser jättefint ut med tanke på att du ändå inte ridit honom så länge. Ibland klickar det bara! Önskar att jag också hittar min ”once in a lifetime” häst snart. Ska tydligen finnas en sån för alla 🙂 Du är så sjukt inspirerande Tyra!

 50. ellen :) skriver:

  Okej, vad kuul! 😀 Längtar ihjäl mig ! Måånga fina bilder med sig och Dario, ser framför mig vilka vinnare ni redan är ! Ni kommer gå in på banan och vinna hela skiten!! 😀 Och skit sen i alla jävla kommentarer som bara är ute att få trycka ner ”ridningen” och få dig att blogga om annan som INTE har med ridningen och göra ! Skit bara i det och blogga om de DU vill. Din blogg! Glöm inte de nu Tyra<3 Bamsekram! 🙂

 51. Linda skriver:

  Åh vad kul! Grattis till din snart egna fina häst!

 52. Victoria skriver:

  Älskar att se bilder och filmer på dig och Dario, fortsätt skriv om ridningen! Filmen från eran show, Style By Tyra var helt fantastisk!

 53. Alexandra skriver:

  Känn ingen press att blogga, jag älskar din blogg och blir så lycklig av att läsa den, för man märker hur lycklig du är just nu, med Dario och allt!
  Jag har också haft häst tidigare och vet hur mycket det ger! Kul att läsa om hästar också! Jag älskar det 🙂
  Kram

 54. Lila skriver:

  Söt hest då!! 🙂

 55. fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillan skriver:

  en fråga hur gammal är dario? 🙂
  vet att du har skrivit de någon stans men jag hittar de inte 🙁

  1. ts_tyras skriver:

   Fillan- Han är 8 år 🙂 En lång karriär framför sig 😉

 56. Malin skriver:

  Tycker det är imponerande med bloggare. Allting blir ju vardag till slut, men att ändå orka med var eviga dag är så himla starkt gjort! Det jag särskilt uppskattar med din blogg är hur personlig du tillåter dig vara och hur ärlig du alltid är. På så vis sticker du ut så himla mycket, och fastän jag aldrig har träffat dig känns du som en god vän!
  Förresten, gud vad roligt med Dario 😀

 57. Jannika skriver:

  Hej Tyra! Läste en sak på Östermalms ridskolas hemsida som gjorde mig rent ut sagt chockad om det är sant! Stod att hästarna får gå ut i hage i 1 timme om dagen ?!?!? Och två om de har en kompis? Stämmer det? Låter ju helt sjukt. Våra hästar på vårt stall som är fullt av tävlingshästar i olika grenar går som minst ute i 5-6 timmar och då på vintern. Svara gärna på detta då jag kan ha missförstått. För om det är så kan jag inte fatta hur någon överhuvudtaget kan vilja ha sin häst där.. Mvh Jannika

 58. jessica skriver:

  Vad duktiga ni är! Ska du köpa hästen eller lånar/hyr du honom!

 59. Tilda skriver:

  Visa i bilder vad du köpte på hästaffären nu då! 🙂

 60. ellen :) skriver:

  Håller med Tilda! Visa nu! :DD
  En sak till: Vilken är din favoritlåt? 😀 (vill veta 😀 )
  Haha, jag är PROFFS på att kommentera! Eller hur Tyra!? 😀
  blir glad för svar ^^<3

 61. Mikaela skriver:

  Gud vad fint han hoppar, roligt att du börjat rida igen! 🙂

 62. katarina skriver:

  sluta lägga upp bilder på hästar hela tiden! snällaaaa!

 63. matte skriver:

  är det Erik askered som har haft dario?:-)

 64. malin skriver:

  din blogg har blivit en hästblogg.. inte intressant

 65. Alan skriver:

  Spana in David Beckhams nya reklam för H&M endast på Sveriges fucking bästa kändissajt -> GossipGuy.se

 66. Hejj Tyra! 😀 (femte kommentaren? ) Haha, shit the same! Du! Ny header och design uppe! 😀 På fanbloggen alltså(: Tycks? ^^
  Haha , kunde inte sova…lika bra att jag fixade det nu! <3 Kram

 67. Hanne skriver:

  Vad duktig du är med Dario, det är så roligt att se dig för du går ju verkligen in för det och tar till dig och vill utvecklas, det kommer man långt på! superkul. Och visst är det Eriks (föredetta) Dario? 🙂

 68. Lisa skriver:

  Åh tyra de är så kul att du börjat rida igen, din blogg blev 700 gånger bättre när det blev mer häst inspirerat! Är själv hästintresserad och rider så kan ju förstå att det kan vara lite tråkigt för dom som inte har intresset. Men vill lika fullt framföra min åsikt, mer mer mer blogginlägg om ridning, dario, stalloutfits kanske? Verkar som att en gnista återfunnit sin glöd hos dig sen du tog upp ett gammalt intresse, det glädjer mig och säkert många andra. Lycka till med allt framöver!

 69. Helena skriver:

  Älskar din blogg och jag är själv en hårt arbetande tjej med en häst som är min älskling förutom min kille som är min älskling. Tycker det är så komiskt, vet inte om jag läst din blogg för mycket eller vad det är meen två nätter i rad så har jag drömt om dig. Vet inte om vi var i stallet tillsammans eller vad det var, haha, helt sjukt iallafall. Ha en bra flytt (ps: har själv flyttat nyss) vilket h-vete det är. Skönt när det är färdigt dock 🙂

 70. Camilla Gervide skriver:

  Hej Tyra.

  Jag har bloggat ungefär lika mycket som du med allt vad det innebär – intervjuer, resor, plåtningar, recensioner, krönikor mm OCH jag har ett heltidsjobb. 9-5.
  Så visst går det… Om man vill och älskar det man gör.

  SÅ…med det sagt. Nominera mig till Årets Nykomling på Finest Awards för det har jag gjort mig förtjänt av. Varför?
  http://www.camillagervide.com/2012/01/blygsam-viol-not/

  Puss och kram och en extra blöt puss till Dario!

 71. Tove skriver:

  Ja, jag har saknat dig och vilken fint hopp han fick på sista 🙂

 72. johanna skriver:

  fullt förståligt att du kan behöva pausa från att blogga ibland! Speciellt nu näru håller på att flyttam, håller på att skaffa häst och dessutom har väl ert kontor flyttat också?

  Tycker iallafall du och dario är superfina tillsammans 🙂

 73. Ellenor skriver:

  Alltså jag måste bara berätta, vära hästar är jättelika! Seriöst, enda skillnaden är väl kanske att min är kortare, arab, äldre och har vinterpäls just nu. Annars är dom lika och från vad du har skrivit om Darios humör så är dom lika varandra där också, läskigt! Haha 🙂

 74. Angelica skriver:

  det är typ olagligt att ge hästarna så lite hagvistelse som på östermalms ridskola! djurplågeri!

 75. emelie skriver:

  Det är ju inte så farligt det där med att landa i fel galopp. Huvudsaken är ju att man är i balans och att man snabbt kan byta till rätt.
  Han är väl bara 8 år med, och kanske inte helt klar i sin utbildning, Då väljer dom ju oftare ”sin” galopp efter ett litet större språng eftersom det är lättare.
  Ser så himla fin ut tycker jag, Taktmässig och stabil, Hade lätt gissat på att han va 12-13år (:

 76. Emelie skriver:

  Ah, vad kul att du kanske ska bli hästägare igen! Glad för din skull Tyra. 🙂 Jag håller tumar och tår för att allt flyter på i rätt riktning. 🙂

 77. Erika skriver:

  Östermalms ridskola har dispans på hagvistelsen. Så de de gör är inte olagligt. Deras ridskolehästar rids 2-3 gånger på per dag mot normalt en gång per dag av just den anledning av att de inte får vara ute så mkt 1-2 timmar per dag i hage.

 78. Sara skriver:

  Snälla! Gör en häst blogg istället för att skriva här. Jag förstår att
  Det är ditt intresse att rida nu men bloggen handlar bara om hästar! Inte så kul och läsa om man inte gillar hästar,och jag vill inte sluta läsa bloggen för den är super bra när den inte handlar om hästar

 79. Linn skriver:

  Din blogg har blivit såå mycket bättre sen du började skriva om Dario. Skit i alla som säger annat! Du verkar så mycket gladare och det bara sprudlar om inläggen som handlar om honom! Hoppas du köper honom, han ser jättefin ut!! 🙂

 80. josefine skriver:

  kan du itne göra en nyblogg där du bara skriver om hästar osv sen skriver du om allt annan kul som vanligt i denna blogg :D? ( hästar är tråkigt )

 81. Lenore skriver:

  fast det är oftast så att mac inte får virus för att personerna som gör virus, gör det endast till pc för att fler av jordens befolkning använder pc än mac. + att många stora företag har också pc som jobbdatorer= större skada. och det har inte med datorn att göra utan operativsystemet, mac-osx, pc-windows el linux. blir ju bara fler och fler som använder mac så det är bara en tidsfråga innan man börjar göra virus till mac i samma utsträckning som pc.

 82. tuzz skriver:

  Underbar bilder, så sjukt kul att rida och hoppas 🙂

 83. Dhanii skriver:

  Erika: Rider på en ridskola där hästarna går mellan 1 – 3 (vissa t o m fyra ggr) ggr varje dag beroende på kondis och de får ändå gå ute mellan 7 – 15 ?

 84. Dhanii skriver:

  Erika: Men det finns många ridskolor och anläggningar som har det så, det som är tråkigt är väl för de privata hästarna som inte går 2-3 ggr per dag.

 85. Jossan skriver:

  Han ser ju ut som en skitgo’ häst verkligen! Lugn men samtidigt med glimten i ögat. Ge mig? ;D

 86. hanna skriver:

  Skönt att du fick upp det till slut! 😀

 87. Jannika skriver:

  Erika: Låter som ett väldigt dumt argument att det inte gör något att hästarna går ut 1 timme om dagen bara för att dem motionerar mer? Det är inte lagligt och hästar är inte gjorda för att stå inne 23 timmar om dygnet i små spiltor/boxar. Dem är gjorda för att ströva runt utomhus i naturen. Tycker det är helt sjukt, skulle tillochmed vilja säga plågeri… Tycker otroligt synd om dessa hästar, och östermalms ridskola är väl antagligen inte den enda som har det såhär.

 88. Saga skriver:

  ÅÅh vad kul! Såg på startlistorna i stallet att du ska tävla till helgen eller när det nu var. 🙂 Har min häst i stallet brevid, blev sjukt förvånad när jag såg ditt namn där! Ska hålla ögonen öppna när du startar.. lycka till! 🙂

 89. hdhdkl skriver:

  hehe detta blir en cpkommentar men va tvungen att se om du har ”översikt” på alla comments och kollar dom innan eller om min helt enkelt inte kom fram.. hang on

 90. saga skriver:

  Min förra comment kom inte fram tydligen.. Såg iallafall på startlistorna i stallet att du ska tävla till helgen! Kul! Har min häst i stallet brevid, stod på ör innan men sen flyttade jag över 🙂 Är helt förälskad i Dario, även i emelies häst attityd, har varit det sen jag kom dit 🙂 så fina, älskar att dario är så stor men ändå lätt, kul om du köper honom!! Har gjort ont i mitt hjärta att han gått på ridskolan.. Lycka till på tävlingen, ska hålla ögonen öppna!

 91. saga skriver:

  blablabla nu blir det knas här i kommentarsfältet. lol min dator laggar så fattar typ inte om mina kommentarer inte kommer fram eller inte.

 92. n skriver:

  hej tyra måste fråga lite saker, är en hästtjej men slutade med ridningen för ca 7 år sedan men innan det red jag ifrån jag i prencip kunde gå tills jag var 14, vill också börja igen, men hur har du gjort? tar du bara privatlektionen och ”hyr” Dario av en ridskola eller hur går det till? ungefär hur mkt kostar det?Känns som att jag glömt bort massa praktiska saker också men det kanske sitter i som när man cyklar var det så för dig? kram och lycka till!

 93. Tess skriver:

  Kam du inte berätta lite om Dario, vad han har tävlat osv? 🙂

 94. JF skriver:

  Jag tycker det ser fint ut, du har ju inte ridit så länge och det går ju superbra! 🙂 Hästen bytte ju galopp en gång också, då gör det ju inte så mycket om man hamnar i fel galopp. 😉

  Du ville ha tips om hästbloggar för ett tag sedan, http://tavlingsduon.blogg.se är mina kompisars hästblogg. Väldigt roliga och blandade inlägg. Ta en titt! 😀

 95. lina skriver:

  Alltså helt seriöst? Det är ju endå HENNES blogg och HENNES liv som NI läser om, ser ni ett hästinlägg som ni själva tycker är tråkigt, varför ens läsa då? NI väljer faktiskt själv och hon får väl bestämma vad hon vill skriva om? Om hon är mycket i stallet nu och ni inte vill veta om de hade ni endå klagat över ”dålig updpatering”. Är så satans trött på allt naivt folk som finns

 96. elin skriver:

  bra jobbat! 🙂 jag är också lite smått höjdrädd, har blivit det på sistone fast jag har ”bara” hoppat 1.10 dock med en C-ponny så det blev ett ganska stort hopp iaf :)) du och dario är jättefina tsm och jag tycker du gör ett awesome jobb med honom. jag vet själv hur det är att rida stora tunga hästar och du hoppar 1.30 med honom lixom!

 97. Dhanii skriver:

  Han ser knappt ut att anstränga sig :))

 98. lisa skriver:

  Men herregud, det är ju inte DU som landar i fel galopp det är ju han!
  Haha det gör ju även hästarna i eliten lixom, ibland klart det är ryttarens fel men absolut inte alltid, ta det lugnt med pressen på dig själv, tycker verkligen du är duktig för att inte ha ridit på så länge.
  HOPPAS att det här håller i sig med ridningen och Dario!
  Följde Eriks blogg innnan när han hade honom och tyckte faktiskt att han är mycket finare än Pontus häst Champion! 🙂
  Håller alla tummar för er Tyra!!
  KRAAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »