Allmänt

Dagens fail-video…

Sitter och kollar på Paradise Hotel. Precis när jag avslutat Danska säsongerna så kommer en norsk säsong? Faaaan då måste jag ju kolla! Älskar Paradise Hotell alltså, haha.. Det är därför det skulle vara en dröm att få va programledare för det programmet. Riktigt bra TV och ett underbart place! Det norska verkar dock lite lamt, iallafall om man jämför med det danska. Säsong 6 var den bästa säsongen av Danska. Säsong 4 sög. Här kan ni se allt gratis, börja med säsong 6- ni kommer bli helt jäkla fast! Men danskarna alltså, vad mkt man kan säga om dom. ALLA röker. Varenda en i 3 säsonger har rökt! I Danmark för man ju röka överallt och verkligen så röker alla! De som ser ut som värsta små blyga sport-tjejerna röker liksom. Väldigt ofräscht. Men det är sinnessjukt bra standard på killarna i Danmark- många är supersnygga! Ah, om ni undrade ;P

När ska Svenska Paradise börja igen då? Kom igen nu!!!

Jo en annan sak. I hästbloggvärlden är det väldigt roligt då man lägger upp dagens fail-bild. Det är alltså som ni förstår en bild där allt går åt helvete. Väldigt kul, mycket humor.

Apropå fail. Här är en failvideo. När jag skulle hoppa lite med Dario, på framhoppningen typ. Han började trava precis framför hindret och av ren reflex så drog jag bort honom från hindret. Ville inte trava på 1,10 meter. Egentligen ska man aldrig avvisa hästen från hindret och göra som jag gjorde, men det blev en reflex. Haha så fult:

Haha älskar Angelicas ”Ooops”….

45 svar till “Dagens fail-video…

 1. jessica skriver:

  NEJ NEJ NEJ SOLA INTE EN SKIMMEL!!!!!

  Snälla Tyra Sola in en Skimmel !!! CA 90 % av alla skimmlar bär på den genetiska sjukdommen MELANOM! I folkmun kallad Skimmelsjukan, denna cansersjukdom triggas av sol och vi som har skimmlar som går ute mycket har speciella täcken för att skydda dem…

 2. ellen :) skriver:

  Åhhh herregud !! min mamma kollar också på exakt ALLA Paradise Hotel avsnitt, hon är helt fast, blir typ galen på henne!! 😀 Man bara: mamma, kan du komma lite?
  (inget svar)…Mamma, kan du komma lite? ( väntar 1 min får höra ett ”mm” men hon kommer inte…MAMMA!!! Kan du komma LITE?!?! ( aaa? va sa du? ) Haha alltså får typ dampet på henne x)
  Haha så som du gjorde på videon har det nästan hänt för mig x) Vi galloperade och så skulle jag och Adam hoppa, och så blev de nån konstig reflex så vi bara drog förbi hindret x) Smart . Haha 🙂

 3. Linnéa skriver:

  Jag älskar också paradise hotel! Haha har aldrig gillat det innan, o hade bara tittat lite på norska säsongen, och tyckte det var jättedåligt, men jag gav det en till chans och nu är jag fast ! asbra ju ;D

 4. Mari skriver:

  Ojsan….! =)

 5. Gillar videon som kom efter denna. Så härligt med låten där och jag drömde iväg för ett tag 😉 Är också gammal hästtjej och funderar starkt på att ta upp intresset igen!

 6. anna skriver:

  Ännu mera hästtjöt. lite sämre blogg nu med allt hästhäst

 7. Forever Fanny skriver:

  Oj, så det kan gå! 😛

 8. Elin skriver:

  vill ju hellre se när du lyckas!

 9. J skriver:

  Tips! Sätt upp håret! Du som är så stilsäker annars borde vara det vid ridning också, och det är big NONO att ha håret utsläppt. Kram <3

 10. elin skriver:

  Jag verkligen älskar dig blogg & att du tagit upp ridningen är verkligen asbra du är så duktig. Men Tyra är det inte dags att köpa en ny hjälm kanske? & sedan kanske sätta upp håret när du rider också? skulle se så mycket bättre & proffsigt ut.

 11. Miss Dior skriver:

  Följ mitt liv som Miss Dior.
  Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, min egen unika stil – tips. Självklart finns det både bilder och videos
  Men det viktigaste av allt – min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

 12. A skriver:

  hahahahah ulven peter… dog lite varje gång de satte på den låten

 13. Thilda skriver:

  Åh sikken söt liten häst 🙂
  Hur stor är dem igentligen ?

 14. Ellen skriver:

  Hejsan! Vill börja med att säga att din blogg är super bra! Jag är häst tjej och undrar om det är din häst? Han är jätte fin? Sen undrar jag hur gammal han är och typ när du köpte honom och så? Sista frågan, har du haft egen häst/ponny förut? Du får gärna om du har ork skriva ett kortfattat inlägg om din ”rid-historia”:D svara gärna i inlägg!

 15. Linn skriver:

  Den norske sesongen er DÅRLIG! Hilsen en norsk jente som leser bloggen din 🙂

 16. Evelina skriver:

  Vad kul att du har tagit upp ditt intresse 🙂 man ser att du tycker det är roligt! det behöver väl inte alltid vara så pass seriöst att man ska behöva byta hjälm och ha hästsvans …

 17. m skriver:

  Dåligt att ni inte tar in kläder större storlekar en large? ska inte kläderna passa alla???

 18. Timmie skriver:

  HAHA ”ooops” Tycker det är grymt att du verkligen har tagit upp ridningen igen! 🙂

 19. Louise skriver:

  Vil lige tilføje at man altså ikke må ryge overalt i Danmark 🙂

 20. Matilda skriver:

  åh! tittar också på norska paradise nu!
  dock måste jag ”tipsa” dig om att titta på tv3play.no istället. Om språket i sig inte är ett problem (är ju inte textat) så titta där! Då behöver du inte vänta på avsnitten, säsongen är nämligen avslutad där redan 🙂

 21. Sanna K skriver:

  Haha, så kan det gå 🙂
  Vill se mer videor när ni hoppar! 😀

  Kram!
  /Sanna K

 22. elin skriver:

  man blir helt fast i serien! håller med att danmarks paradisehotel äger!

 23. Emmy skriver:

  Såg att en tjej nämna det tidigare, den så kallade ”skimmelsjukan” en utav mina hästar har det så jag tycker inte du borde sola din lilla häst. Då det som sagt blir värre utav solljus. Kramar till dig!

 24. Lisa skriver:

  Haha Dario kan säkert ta 110 i skritt också, kör på bara 🙂

 25. Lina skriver:

  Hehe gulligt 😀

 26. Malin skriver:

  Jag har sett fram till avsnitt 12 på den norska och alltså…de är ju inte som danskarna. Inga kul tjejer (eller ja, typ Maren är ju rätt…speciell xd), inga snygga killar (=ingen Niclas). De har liksom inga pakter sådär som danskarna direkt bildade grupper, ingen taktik nästan ingenting…

  Och det som jag tycker är tråkigt med PH in general är att det tydligen finns massa regler för hur det går till vid parceremonin, man måste i förväg lämna in ett första – och andrahandsval vem man ska välja, och man får inte ställa sig vid någon där det redan står en om det finns lediga. Så allt beror liksom på vem som får välja sist och därmed kan ju de som håller i produktionen i princip bestämma utgången.

 27. Anonym skriver:

  Kan du inte lägga ut film när du väl hoppar det också? 🙂

 28. Frida skriver:

  neeej, började kolla och nu kommer jag också bli helt fast, haha 😀

 29. Lisa skriver:

  Men solariumet sprider bara infrarött ljus och inte ultraviolett ljus. Det är UV ljuset som ger solbränna så det är ingen fara för det är inte solljus man använder. Man använder solariumet för att torka hästen, så det är helt okej att ha den i solarium 🙂

 30. Natalie skriver:

  Men herregud, vad är det med folk som tycker du borde köpa ny hjälm och sätta upp håret för det är mer stilsäkert?? Om hon ska köpa ny hjälm och uppsatt hår ska det väl vara pga säkerhet, inte att det ser snyggare ut?
  jisses, själv rider man med en jofahjälm och trivs utmärkt med det. Dock har jag uppsatt för jag tycker håret är i vägen annars.

 31. Hanna skriver:

  haha, älskar tränarens(?) Tyraaa…! och ditt ”Ja :(” fin häst för övrigt 🙂

 32. Emma skriver:

  Men det där hakskyddet är ju skitläskigt, fattar inte att typ din tränare säger ngt eller ngn runt omrking? Det handlar ju om säkerhet, inte snygghet!
  Ramla av med ett hakskydd och du kan krossa tänderna/käken! …och det hittar jag inte på.

 33. Maria skriver:

  Du borde nog ha uppsatt hår för det är mer säkert, dessutom blir man och se ut som ett troll med det oppe, lite här o där och riktigt trassligt, du vet! 😀 bara i vägen.

  Ett tips, du sku ha kommit hindret i trav bara, han skulle nog ha klarat det eftersom han är så massiv. Satt sänklarna i bara så skulle han garanterat ha hoppat!

 34. Louisa skriver:

  Jag började kolla på säsong 6 av danska Paradise hotel och nu är jag helt fast! Har redan kollat på 10 avsnitt och då började jag kolla kl. 11 idag… 😉

 35. Linnea skriver:

  Haha gardinen i taket

 36. Kim skriver:

  Om jag får komma med mitt supertips, så är det att sitta ner i sadeln i anridningen mot hindret, pållen ser lite tungriden ut och drivningen kommer mer naturligt från sätet om du sitter ner istället för står i lättsits, du kommer automatiskt få lite bättre tempo i honom, och så bryter han inte av till trav.
  Glöm inte rida med benen i svängarna, använd blick och balans mer än händerna för att styra 😉

  Emellanåt ser det ut som om du tappar balansen en aning och blir lite för fast i handen när du står i lättsits, testa att bara stå ett par galoppsprång i taget sätt dig sen ner ett par språng, för att hitta balansen och bli lite starkare.

  Bjuder på en länk till en failbild på mig själv 🙂

  http://kimpulsiv.se/2011/may/fail.html

 37. veronica skriver:

  ja eller hur, när börjar svenska ph!?!

 38. lisa skriver:

  alltså åååååååh tycker det är så himla kul att du bloggar om din ridning, och det är skitkul att du har tagit upp ridningen igen! :D:D

 39. jennie skriver:

  jag tycker att du utvecklats fort med honom men måste fråga en sak, känner du att de går fort eftersom att han har så stora steg? när jag fick min stora häst vågade jag knappt driva ordentligt plus att han va så stor att det är jättesvårt att lära sig hur mycket och hur man ska få kontrollen på ett sånt stort djur, stor skillnad med ponny. Jag tycker du borde gasa mer för att som alla andra säger han är stor, men stor betyder också tung. Även om han är stor nog att hoppa hindret i trav så ska han hoppa hinderna med lätta språng inte behöva anstränga sig så på ett så pass lågt hinder för honom, våga gasa och orka driva med sits och ben så kommer de flyta på bättre! <3

 40. Maria skriver:

  vilka hejade du på i den danska paradise hotel? 🙂

 41. ellen skriver:

  Kanske dags att kirra en hoppsadel?

 42. fanny skriver:

  ner med händerna och luta dig bakåt anars var det bra:)

 43. Karro skriver:

  Hej igen 🙂 Tänkte bara som flera andra tipsa om att dels sätta upp håret och dels byta hjälm, båda av säkerhetsskäl 🙂 Utsläppt hår under hjälmen är inte bara fult utan det finns risk att du får det i ansiktet och inte ser ett smack eller att du fastnar någonstans med håret, och hjälmen ser verkligen inte purfärsk ut (rekommenderas att man byter rätt ofta, typ vartannat år om jag inte är ute o cyklar) och dessutom är hakskydd typ livsfarligt, det gör verkligen mer skada än nytta, risk att skada sig riktigt rejält om man åker av..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »