Allmänt

Bloggtips

Tack för alla hundratals tips om hästbloggar, jag har kollat igenom så många (inte alla, ÄN) och fastnat för några som jag lagt till som favoriter. Tänkte dela vidare detta tips. Älskar att ni alla hästbloggare uppdaterar så grymt bra, inspirerar och ger bra tips! Tänk om nån av mina favoritbloggare bodde i Sthlm och kunde bli min häst-mentor? Haha jag älskar tanken med att vara mentor. För några år sedan så var Ebba Von Sydow min mentor, vi var och fikade och hon kom med jäkligt bra tips och motiverade och inspirerade mig. Hon är duktig. Tänk att hitta en Ebbe Von Sydom i hästväg? Någon som känner sig manad? Haha

Här är mina bästa hästbloggstips (ingen rank på dom)..hade dock några till men nu hittar jag inte dom länkarna eller i historiken?

http://tesskliintestam.blogg.se/
http://pontuslidsell.blogg.se/
http://hastdiggaren.se/
http://teamsl.se/
http://sagakullberg.blogg.se/
http://isabellanilsson.devote.se
http://dressyrmupparna.se/

Ps, kolla in denna underbara bild? Ordet MYS fick en helt ny innebörd. Från i förrgår när jag var hos ma + pa

55 svar till “Bloggtips

 1. Sanna skriver:

  hej !
  allt bra ?
  jag undrar om du har något tips på en super hårinpackning som utför mirakel på trött och glanslöst svartfärgat hår ?

  vore supertacksam för svar !
  kram

 2. Adjam skriver:

  Hej Tyra! Jag har försökt kontakta dig förut men inte fått ngt svar. Jag har lagt en beställning hos er för typ 3 veckor sedan, det stod att den skickades den 14/12. Jag har fortfarande inte fått ngt. Jag har försökt kontakta er kundtjänst med både mail och telefon men jag har inte fått några svar alls. Det är ingen som svarar på mailen och inte heller på telefonen de två timmarna ni har öppet. Jag vet inte vad jag ska göra. Pengarna har dragits men jag har inte fått ngt. Detta är jättesynd för jag ser verkligen fram emot att få min kjol. Kan inte du hjälpa mig?

 3. Mari skriver:

  =) Vad innehöll paketen ????

  Hm…byrån ska du nog tänka över en gång, kanske två gånger också =)

 4. ellen :) skriver:

  åhh ! Jag ÄLSKAR hastdiggaren.se !! 😀

 5. Tyra! Kan du inte tipsa om träningsbloggar?
  Det är många som är superintresserade och vill bli inspirerade och klagar när du inte skriver om träning.

  Då är det väl en väldigt bra idé att skicka dem till någon som skriver om detta, och brinner för att motivera och intspirera andra?

  http://Ctrain.devote.se – träning och motivationen som behövs!

 6. Clara skriver:

  Härlig blogg. Älskar SBT ! Du är grym Tyra, och fortsätt så !

 7. toaklotter skriver:

  Upptäck http://www.toaklotter.se .. Klotter när det är som roligast!

 8. Lovisa T skriver:

  vet inte om du blivit tipsad om http://www.tlop.se dom är super bra häst bloggare 😀

 9. Anonym skriver:

  Hastdiggaren och ponnysanning? 😉

 10. elina skriver:

  Den här hästbloggen är jättebra(dock mest dressyrig: dressyrsnack.wordpress.com

 11. Du kan få kika in på min också 😉

 12. sofija arvidsson skriver:

  åh så mysigt det ser ut ! 😀

 13. matilda skriver:

  hej tyra:D jag har en fråga, brukar du fortfarande umgås med blondinbella? hoppas att du har det bra, kram:D

 14. pilla skriver:

  Ebba är verkligen grym!

 15. Ida skriver:

  Jag tycker carlssonpataket.se är bra! Min är också bra, hoppas jag.. : )

 16. Lina skriver:

  Åh vad glad jag blev när jag kollade in och såg att du länkat min kusins blogg (sagakullberg.blogg.se)! Tipsade om den till dig, och blev hur glad som helst nu 😀

  Du har världens bästa blogg tyra!

 17. Jag bor i Stockholm och driver en realtivt stor hästblogg. Hojta till om du behöver en mentor i både häst och träningsväg! 😉

 18. Malins Serier skriver:

  Har ni inget att göra på jullovet? Gillar ni att kolla på serier? Gå då in och kolla på Malins Serier som berättar vad som händer i serievärlden nu och tar upp de nyaste serierna samt de bästa. Håll koll, Malins Serier.

 19. Lina skriver:

  Har du läst http://speakinghorse.blogg.se?
  Fantastiskt fina hästar, underbara tjejer som driver den och dessutom en ovanligt sund och fin hästsyn.

 20. Anonym skriver:

  johannagrant.se

 21. Hej! Det skulle verkligen vara jätte kul om du ville kolla in på våran blogg!

  En islandshäst ryttare på elit nivå och en hoppryttare!

 22. Malin skriver:

  Min favoritblogg som jag alltid kollar det första jag gör är kristinawarg.se En GRYMT bra häst blogg, alltid filmer från tävlingar/träningar samt jätte bra på att uppdatera!

 23. Johanna skriver:

  Hej Tyra, kan du tipsa om några bra appar till iPad? 🙂

 24. Anonym skriver:

  kristinawarg.se är ett hett tips! Jag tror hon bor i Sthlm också faktiskt! En tjej som fortfarande är junior men ändå tävlat upp tom 150 felfritt och har dessutom flera SM-medaljer. Skriver väldigt ödmjukt även fast hon är otroligt duktig! Tror att hon är god vän med pontuslidsell.blogg.se också!

 25. Lina skriver:

  Jag har också en hästblogg, tävlar 3 hästar ifrån lokal till SM:) kul att läsa om din ridning 🙂

 26. Sofia skriver:

  För en väldigt annorlunda hästblogg tycker jag att du ska läsa mullebloggen.se 🙂 världens mysigaste!

 27. Anonym skriver:

  om du hittar dom andra bloggarna, eller några till hästbloggar du gillar kan du ju göra ett inlägg med dom också, alltid kul och se vad du gillar för bloggar! 🙂
  mina absolut favorit bloggar är
  dressyrmupparna.se
  jfdressage.blogg.se
  och sagakullberg.blogg.se 🙂

 28. Sofia skriver:

  Hej Tyra!
  Då måste jag passa på att tipsa dig om BUKEFALOS.se! Scandinaviens största hästforum, på svenska. En helt underbar site! Har varit medlem sen -07 och har lärt mig mer där än jag trodde var möjligt. Har också fått vänner för livet genom sidan.

  Jag heter ”Soffiproppi” där, så är det något du funderar över så kontakta mig. Du kommer inte att ångra dig! Vi har där (bl.annat) en medryttartråd (då jag antar att du är medryttare på Dario?) där vi medryttare berättar om framgångar och motgångar, pushar varandra och bara har roligt.

  Många kramar, Sofia

 29. Johanna skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om kristinawarg.se, också en jättebra hästblogg! 🙂

 30. Sarah! skriver:

  Jag har flyttat till Stockholm för att plugga och har ridit i hela mitt liv (ungefär) saknar hästarna enormt och skulle gärna hänga med dig till stallet och ”tipsa” om jag kan! Hade vart grymt kul! 🙂

 31. Agnes Åberg skriver:

  Va roligt att du lyfter fram hästbloggarna du får gärna kolla in min blogg och säga vad du tycker, om du har tid förstås (: <3

 32. Catarina: Jag skriver om träning i bloggen. Har ni haft träningsuppehåll men kommer att kicka igång ign från och med imorgon. Haka på vetja 😉

 33. :D skriver:

  Hej, jättekul att du börjat skriva om ridningen! 😀
  Ett bra tips på blogg du borde kolla är http://www.gotlandsryttarna.se. Det är 3 tjejer som just gått ihop o bloggar tillsamman. Väldigt duktiga o tävlar alla 3 hoppning på medelsvår nivå 🙂

 34. Yasmine skriver:

  Har du läst mullebloggen.se? Det är underbar!

 35. Vilja Lindgren skriver:

  Nu handlar ju min blogg mest om kor (men hästar också förstås) men vi har en hästblogglista som du kan kika på om du vill hitta fler hästbloggar! Har samlat in ett gäng (över 100) och länkat. Länk till listan finns på min blogg 🙂

 36. E skriver:

  Isabella har hängt ut flera människor på sin blogg, hon är inte riktigt helt värd att hylla om man säger så..
  Men kristinawarg.se & johannagrant.se och rsjulia.blogg.se är några favoriter! 😀

 37. elise skriver:

  Men Tyra, om du gillar dom där hästbloggarna måste du ju gilla min med! 😀

 38. Tess Klintestam skriver:

  Nämen, man tackar 🙂 Och tack till den som tipsade om min blogg också måste man väl säga!

  Hade ingen aning om att du red, spännande 🙂 Ska absolut fortsätta följa dig! Och jag som ny, vad är de för häst du har? 🙂

 39. Saga skriver:

  Åh vad roligt att du tyckte om min blogg 😀 Hade ingen aning om att du blivit tipsad om mig så det här var en väldigt rolig överraskning!!

 40. Alida skriver:

  Måste passa på att tipsa om min egen blogg då 🙂 Jag pluggar och jobbar som ridlärare och tävlar hoppning & dressyr.

 41. Alida skriver:

  Självklart ska du läsa min blogg, jag är ridlärare och tävlar hoppning & dressyr med min häst 🙂

 42. josefine skriver:

  min blogg är en hästblogg men håller på med en ny header så den ska bli en vanlig blogg men eftersom jag rider o håller på mkt med djur så kommer jag fortfarande skriva om mina ridpass osv 🙂 check it out <3

 43. Lisa skriver:

  kolla in JFdressage!!!! 😀

 44. MATILDA skriver:

  fin blogg 😛 🙂

 45. Madde skriver:

  Kul att du uppmärksammar hästbloggarna ! 🙂

 46. Anonym skriver:

  Internationalshowjumping.se är rätt bra med är iaf en av de största hästbloggarna:)

 47. Christel skriver:

  Gud vad kul att du börjat rida!! 😀 Sjukt bra att du lyfter hästbloggarna också! 😀

 48. Sofia skriver:

  http://www.srfr.blogg.se är en liten med bra blogg 🙂

 49. Ida skriver:

  Tycker att du borde kika in på vår blogg i så fall, vi bor på Lidingö så det är nära 😉

 50. Sofie skriver:

  Alltid kul med hästbloggar,men dressyrmupparna är jag faktiskt lite tveksam till om de verkligen är så bra eftersom de ser ner på folk som rider islandshästar vilket jag är.

 51. Anonym skriver:

  Kolla in min blogg !

 52. Therése Miss U skriver:

  Vad läskigt det var att ditt hår fladdrar” men du inte rör dig. som en docka.. Rädd för du ska blinka eller göra något. Läskigt. Mentor är en bra tanke! Ebba måste ha varit en klippa! Hon verkar vara en sympatisk och peppande person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »