Allmänt

Film när jag hoppar…

Hej, hemma nu. Blev en kortis hos syster, för jag blev genomtäppt i näsan och fick ett enormt tryck i öronen, så det blev att gå hem och vila. Fick dock go risgrynsgröt och lite julkänsla 🙂 Annars har jag inte så mycket Jul-känsla alls, har ni? Blir en tidig kväll idag då jag ska upp tidigt imorn och tävla. Det ska bli så kul att hoppa en hel bana igen- det var många år sen nu. Efter det åker jag direkt till Upplands Väsby där jag och P ska fira Jul tillsammans med hans familj <3 Vi kör vartannat år nu. Har ju hela min familj i tankarna iallafall 🙂 Känns så konstigt att detta är min första Julafton i mitt liv utan min mormor… Jag ska till hennes grav direkt efter Jul, skulle åkt dit idag men det är så stort där och jag vet inte var gravstenen är 🙁 Känns så jobbigt, men hon är med oss och jag tänker på henne varje dag

Nu ska jag steka korv och äta korv med bröd, det är något jag älskar 🙂 Sen ska jag spruta i mig nässpray och kanske se en film. Min digitalbox har slutat fungera så jag har ingen TV, annars hade jag sett på fina Molly Sandén och uppesittarkvällen 🙂 Såg på Mollys blogg att hon älskar Style by Tyra– man bli ju så stolt, haha 😀 Ska ni se Uppesittarkvällen?

Här har ni en liten film från hoppträningen idag, ni har ju bett om det 😉 Dock så flyger jag hej vilt, för jag hoppade i dressyrsadel, så ni får inte klaga på det, haha;) Jag hade dressyrsadeln pga att jag får ett sånt otroligt mycket bättre grepp om Dario och får mer kontroll, och vi tränar ju bara på låga hinder så då prioriterar jag kontrollen istället. Men imorn byter jag ändå till hoppsadel, då ska det inte se skumpigt ut 😉 Puss hoppas ni gillar att jag lägger upp filmer, även om det blev en kortis!?

—————————————————————————————————————————————

PS.

Visst har Molly ett riktigt snyggt halsband? Passar henne 😉

Roshana och Molly på vårt kontor 🙂

40 svar till “Film när jag hoppar…

 1. Mari skriver:

  =) Kul med video…roligt att se dig rida !!!

  Ha en bra julafton imorgon nu =)

 2. Ida skriver:

  http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/klader-style-by-tyra-klader/lyla-pant-wine-.html

  Dom där byxorna, hur stretchiga är dom?
  Jag vart kär i dom vid första ögonkastet, men jag är kortare och ”tjockare” än modellen, så jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska ta..

 3. Moa skriver:

  Ser bra ut! Jobbigt att hoppa i dressyrsadel 🙁

 4. ellen :) skriver:

  Åhh vilken söt film! 😀 Meeer filmer ! be någon filma imorgon,snällaaa?? :D<3
  De där schabraket du red med, va e de för märke på det? 😀 Såg de i en affär, tänkte att de kunde passa min kompis häst :D<3

 5. ellen :) skriver:

  men tyra iaf, snälla ha säkerhetsväst! 🙁 Såg inte ut som du hade de, och TÄNK OM du skadar dig?! :O
  De får absolut inte hända! :'( <3
  Va rädd om dig nu! <3

 6. EMMiE skriver:

  God Jul! Tyra!

 7. Charlotte skriver:

  Tyra, du gillar väll glitter och glamor 😀 kolla in på klänningarna jag har på min blogg och mina glitter och glamour bilder jag tagit idag! 🙂
  God jul!

 8. Louisa skriver:

  Jo, jag har en fråga om den supersnygga, vinröda byxan med dragkedjorna, det står på stylebytyras hemsida att den är ”tillfälligt slut i denna storlek”. Så min fråga är, kommer ni att få in dom igen? 🙂

 9. Julia skriver:

  Kan aldrig se dina filmer..

 10. Ida skriver:

  alltså, är dom ”leggings-stretchiga” eller ”jeans-stretchiga” ? 🙂 tacksam för svar!

 11. Alexandra skriver:

  Gash va snyggt halsband!!!

  FRÅGESTUND på min blogg, ALLA FRÅGA!

 12. Louise skriver:

  Haha vad söt du är i din hjälm! 🙂
  Dario är verkligen jättefin men jag ahr inte fattat, är det din eller lånar du bara honom ? 🙂
  Puss på dig, Dario och din fina blogg!

 13. Dixi Wonderland skriver:

  Alltså… du ser ut som ett litet barn som sitter på en ”stor” häst xD Du har ju skrivit att Dario är stor men han är ju ENORM! Herregud, förstår att du är helt slut efter ett ridpass med honom 😀 Jätte kul med video också! Mer sånt!

 14. anna skriver:

  åh tränar du oxå för ellinor? hon är jätte bra. har häst i samma stall som henne:)
  (gillar att du har börjat skriva mer om dig och dario, keep going;)

 15. Mikaela skriver:

  Hej tyra jag vore jätte tacksam för svar väldigt viktigt! Det var nämnligen så att jag skickade tillbaka en Lola Dress White storlek M och den var för liten och har skrivit att jag vill ha en storlek L och den skickade jag tillbaka för 1 och en halv vecka sedan, och min mamma ringde även till kudtjänst i fredags och då sa de att de skulle höra av sig nu den här veckan, men jag har inte hört någonting och skulle verkligen vilja få hem den innan nyår så att jag då kan använda den 🙂 skulle du kunna hjälpa mig? Vet att du är sjuk men jag hoppas verkligen på ett svar! Kraaam och krya på dig nuu och såklart ett stort lycka till på hopptävlingen imorgon och ha en God Jul! det är du verkligen värd! 🙂 kraam

 16. Sanna skriver:

  god jul på dig tjejen !

 17. Anonym skriver:

  ja älska filmer!

 18. Sanna K skriver:

  MEEEER TYRA OCH DARIO!!!! Älskar att se er två tillsammans, mer videor!!!
  Lycka till i morgon! 😀

 19. Hanna skriver:

  Hej! Jag läser din blogg då och då men nu den senaste tiden så har du tydligen blivit världens häst fantast och halva din blogg handlar nu mer om hästar än dig själv, nästan haha. Inget dåligt direkt .. men jag undrade bara sedan när du började rida? Jag hänger inte riktigt med 😉

 20. Mallan skriver:

  Haha, men Tyra… du kan ju inte ha hjälm med hakskydd? 😉 Men ni är väldigt fina tillsammans!

 21. Lisa skriver:

  GRYM ÄR DU!

 22. Victoria skriver:

  Jättekul att se! 😀 🙂

 23. Fanny skriver:

  åh! Mera hoppfilmer! Go TYRA!

 24. ellen skriver:

  Louise- de är tyras medryttar häst 🙂

 25. ellen skriver:

  god jul Tyra!! 😀 <3

 26. Anna T skriver:

  När ska vi få veta vad Sanne och dom fick i julklapp, är så sjukt nyfiken!
  och GOD JUL! puss o kram!

 27. frida skriver:

  Man ser HUR LYCKLIG DU ÄR! FINA TILLSAMMANS!

 28. Jennifer skriver:

  Oj, vad stor han är 😉
  Förstår att det är svårt att hoppa i långa läder, haha. Man får inget stöd alls! Lycka till imorgon 😀

 29. Anna skriver:

  Molly hade väl dina glitterskor på sig på uppesittarkvällen?? 🙂 Spottade dom direkt.. God Jul Tyra

 30. Elin skriver:

  Jasså han bor i Väsby-hålan? 🙂 Välkommen och ha en toppen jul Tyra!!

 31. Tyra skriver:

  Sjukt fin häst ! 🙂 Vad är han för ras?
  God Jul 😀

 32. Wilma skriver:

  Alltså Tyra, du är så sjukt söt!
  Jag blir så glad av att läsa din blogg och att se filmen när du rider gjorde min dag! Det strålar verkligen om dig.
  Ha en god jävla jul och ett gott nytt år! 🙂

 33. charlie skriver:

  vad dario är STOR! jag har vetat det förut ocskå, men nu när man ser dig sitta där (med dina långa ben) och ser hur lång han är i kroppen också blir man helt chockad haha! förstår att det är svårt att jobba igenom honom och få ihop honom, det är nog så svårt på min häst som är 176 och lång i kroppen lixom haha!

 34. Lisa skriver:

  Heej fin han är 🙂 Undrar bara varför du hoppar med en dressyr sadel?

 35. Linnéa skriver:

  åh vad jag saknar hästarna… slutade pga av min gigantiska hopprädsla och ridskolan tvingade mig att hoppa så jag slutade… men vilken fin häst, och du rider superbra! 😀

 36. Sandra skriver:

  Gillar inte molly sanden! Fast dig och Roshanna gillar jag

 37. Annie skriver:

  Jag blir så glad när du skriver om hästar och ridning! Jag är själv en hästtjej och jag blir så inspirerad av att just du håller på med hästar, det är svårt att förklara, men att en storbloggare faktiskt tycker om och uppmärksammar våran sport och våra fina djur! Jag tror att du inspirerar många tjejer, både de som håller på med hästar och de som inte gör det, då du är så tuff och har så många bollar i luften, samtidigt som du faktiskt bara är en vanlig h’sttjej! 😀

 38. lena skriver:

  skriv så mye du bare vil om hester, jeg liker bloggen din mye bedre etter at dario ble endel av den ! 🙂 og legg ut maaaange flere filmer! 🙂 hvis du føler at du ikke har helt kontroll i sprangsalen kanskje du ikke har funnet rett sal for deg? hva for en sal har du nå? hvis man ønsker mere støtte i en sprangsal, noe man ofte trenger når man er nybegynner/ute av trening/stor hest/hest som stopper ville jeg gått for en windsor sprangsal. de har ofte halvdype og myke seter og veldig store støtter både forran og bak! der sitter man godt og får en fin sits 🙂

  lykke til videre, gleder meg til å lese mere ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »