Allmänt

Jag söker hästbloggar?

Haha jag är så i chock. Jag har alltså ätit precis hela dagen. Chips, godis, glass..samma sak igår. Min pojkvän antydde faktiskt att jag var lite för smal när vi vaknade i lördags…jag äter upp mig nu alltså… Mamma kom nyss hem med god mat som min brorsa lagat. Oxfilé och massa gott. Han är ju känd kock så ni kan ju ana hur gott det var?Nu ska jag äta mer, det finns inget stopp och det är därför jag är så chockad!

Så nu har jag tjatat om hur mycket jag äter, hur sjuk jag är, och om hästar hela dagen typ, hatar ni mig nu? ;P Men nu bryr jag mig inte så mycket om bloggen, nu bloggar jag bara om det som faller mig in. Men det ska bli bättring för er som inte delar samma intressen haha. Jag vill nu veta om ni vet några bra hästbloggar? Jag vill ha tips på alla bloggare som har häst och bloggar mycket om sina hästar, utveckling mm. Detta är ju ett av mina stora intressen, så jag vill läsa ännu mer. Igår och idag har jag till och med googlat massa videos på hästhoppning, tips mm…. Jag vet- nördigt- But I love it!

Här kan ni te x se en video när Dario hoppar. Det hindret i slutet måste vara 1,50 m högt. Helt galet högt, men han är så duktig 🙂 Fatta vad jag är taggad på att tävla alltså, jag blir helt svettig av tanken. Får typ starta en egen hästblogg så jag kan skriva om Dario varje dag, haha…

Tipsa mig nu om hästbloggar!

Kompenserar upp lite här genom att slänga upp en kvällens outfit från Oman. Åh värmen…jag saknar´t så mycket.

271 svar till “Jag söker hästbloggar?

 1. Evelina skriver:

  En hästserie som du bara MÅSTE se är Heartland!! Världens mysigaste serie med sjukt fina hästar och bra skådisar. Ett måste för alla hästtokiga! ’

  http://www.cbc.ca/heartland/

 2. Anonym skriver:

  johannahederstrom.devote.se

 3. Karin Cederlund skriver:

  Kristinawarg.se !!

 4. Sofia skriver:

  En av de jag tycker är klart bäst är Dressyrmupparna.se (sveriges största hästblogg) som namnet antyder – handlar om dressyr, unghästutbildning, deras nyss släppta kollektion utrustning, dressyr och smått och gott! härlig stämning på bloggen! En annan är teamsl.se som drivs av två tjejer, en dressyrryttare och en hoppryttare. Deras blogg tror jag är nr 2 i ”storlek” på största hästbloggarna! Lite mer fartfylld än dressyrmupparnas, och Linn (hoppryttaren) skriver många läsvärda inlägg om internetklimat (har fått föreläsa på skolor om det också, och hon är bara 16!) och tävlingar! 🙂 there you go! dessa är de enda som jag tkr är de vettiga att läsa med vettiga inlägg, resten drivs av små skitungar vars nivå är som kissies typ 😉

 5. ryttartrion skriver:

  Vi är 3 tjejer (2 som är aktiva just nu) som skriver om våran hästvardag och skriver ner mycket om det vi lär oss på våran hästlinje på gymnasiet.

  Kika in vettja 🙂

 6. jennie skriver:

  Amandalindstrm.blogg.se är bra!

 7. Madde skriver:

  Min blogg är en blandad vardags och hästblogg. Men vill du läsa bloggar med bara hästinriktning så kan jag tipsa om http://www.teamnyman.se och http://www.teamsl.se 😀
  KRAM!

 8. Vendela skriver:

  NELLIEBERNTSSON.se

  11 år, över tiotusen läsare per dag. Tog sin westernponny till MSV på ett år. Liten go tjej som står upp för sig själv!!

  LÄS!!

 9. JB skriver:

  Hej Tyra! Det är en rätt ung tjej som heter Nellie Berntsson som driver http://www.nellieberntsson.se. Hon har 2 egna hästar som hon tydligen är väldigt duktig med. Jag vet inte riktigt, för jag är inte det minsta hästintresserad, verkligen inte. Men 11 år och ha över 10 000 läsare är inte så dåligt och hon får en att bara vilja läsa mer, en sån klok och fin flicka så det e nästan inte sant. Definitivt en läsvärd blogg! 🙂

 10. Mari skriver:

  Du är som vilken annan, så klaga på du., Är man sjuk så får man klaga =) Krya på dig !!!!!!!

 11. Magdalena skriver:

  Tycker det är otroligt kul att du har fått in hästar i din vardag igen! Förstår precis hur det känns. Hade också paus ett litet tag, men tomheten blev för påtaglig. En gång en hästtjej alltid en hästtjej. Det är en form av terapi. Ett tillfälle att tänka på något helt annat. Hästar kräver ens fulla koncentration så det går inte ens att tänka på annat. Underbart.
  Gå gärna in på min blogg och läs om min vardag med min häst 🙂

 12. therese :) skriver:

  Min blogg http://wwhispering.blogg.se 😀 Och en ganska så stor hästblogg http://johannagrant.se 🙂

 13. Frida skriver:

  http://www.pafyrahovar.blogg.se är en bra och rolig hästblogg! 🙂 kram

 14. Linda skriver:

  Mullebloggen.se är världens bästa hästblogg! Skriven med humor och värme om en alldeles (o)vanlig pizza-häst (lipetzianer) som är grym på dressyr och ännu bättre på bus och yahoos! Du bara måste läsa den!

 15. Frida skriver:

  Hey! Några som jag fastnat för är flayingchanges.blogg.se och kristinawarg.se tycker det är grym kul att du skriver om hästar med! Trevlig kväll!

 16. martina skriver:

  Dressyrmupparna.se, teamsl.se, johannagrant.se är tre hästbloggar jag läser som är bra! 🙂

 17. Carro skriver:

  http://www.jessicaasling.blogg.se !!! världens bästa tjej som skriver sjukt mycket om sin häst men även om sitt liv som har många motgångar såsom ätstörningar, skolan osv. Men hennes häst är allt för henne. 🙂 In och läs!

 18. K skriver:

  Dressyrmupparna och Team sl ar 2 bra och stora bloggar 🙂
  En annan hastnord tycker det ar superskoj att du skriver lite om stallivet 🙂

 19. Erika skriver:

  Hej!
  En tjej ifrån Norrköping som heter Therese Klintestam har en underbar blogg! Kommer dock inte ihåg adressen. Men sök på
  Google så vet jag att du hittar henne 😀 Lycka till!

 20. Nellie skriver:

  Jag kan tipsa om min kompis blogg. Hon hade en underbar häst, emn när stallet skulle säljas sålde riktiga ägaren den hästen. Hon avr sjukt ledsen för de hade gått igenom så mkt. (bl.a att hästen kanske skulle avlivas, men de lyckades ) Men hon hittade en ny häst vid namn filadelfia. Hon skriver om hur filadelfia utvecklas och såklart lite om sin vardag. Ta en titt vettja 🙂
  http://www.mirabiliss.blogg.se

 21. Lovisa Waldemarsson skriver:

  Dressyrmupparna.se & teamsl.se
  är de absolut bästa hästbloggarna som finns på denna jord!!! 😀

 22. Josefin skriver:

  catago.blogg.se är en hästblogg som jag brukar kolla in ganska ofta. Dom har två hästar och tävlar både inom dressyr och hoppning och brukar skriva bra övningar och tips. Så den bloggen tycker jag allt du kan kolla in 😉

 23. Anna skriver:

  ponnyochryttare.se
  Teamsl.se
  hastdiggaren.se
  catago.blogg.se
  dressyrmupparna.se
  ponilovers.blogg.se
  carlssonpataket.se

 24. Amanda skriver:

  http://www.ponnybruden.blogg.se

  Läser den varje dag, otroligt mysig!

 25. Alexandra skriver:

  blogg.mghorse.com
  En helt fantastisk tjej som har ett stall, och har egna hästar, hjälper andra, har även lektioner för andra och har ett fantastiskt driv! Hon har egna träningar och skriver allt möjligt 🙂

 26. Julia skriver:

  Var ifrån kommer klänningen? Så jäkla snygg 😀 Vill ha den!

 27. Emma skriver:

  Kristinawarg.se teamsl.se och dressyrmupparna.se

 28. ellen :) skriver:

  Jaaaa starta en hästblogg!!!! :DDDD <3 Skulle va grymt kul! Den skulle bli lika känd som denna på 1h! 😀
  Hästbloggar,…dressyrmupparna.se ? 😀

 29. andrea skriver:

  dressyrmupparna.se !!!!

 30. J skriver:

  Bästa hästbloggen är lätt http://dressyrsnack.se/.
  För inte länge sedan gjorde Maria ett inlägg med länkar till andra hästbloggar, så kolla ett par dagar bakåt.
  Mest inriktat på dressyr, men det är ju inte fel det heller 😉

 31. malin skriver:

  åååååh han är så fin – och så duktig! vill också rida! 🙁

 32. Josefine skriver:

  http://Www.lovicious.blogg.se
  Hon skriver inte bara om hästar, men det är hennes största intresse så det blir väldigt mycket 🙂 skitbra blogg!

 33. Natalie skriver:

  Dressyrmupparna, load.se ( tror jag denn hette), teamsl. JFdressage. Sök på Google så kommer dessa upp tror jag 🙂 krya på dig!

 34. Sara skriver:

  Hästnörd som jag är , läser jag nästan bara hästbloggar ( och din + Kenzas ) Tycker att http://www.johannagrant.se är grym ! Hon har en storhäst 3år som hon håller på att utbilda och en c-ponny 2år , som har påbörjat inridning. Hon ger en massa tips på övningar och skriver mycket om hennes hästar.
  Sen är även http://www.teamsl.se bra. Två tjejer som bloggar , en som har en d-ponny. Och ena har en storhäst och c-ponny. En är hoppinriktad och en dressyrinriktad 🙂 Bra blandning. 🙂 Hoppas du fick något tips 🙂

 35. sara skriver:

  Hej Tyra!

  Här hittar du flera av de största hästbloggarna: http://www.bloglovin.com/sv/blogs/1/110/se/ . 🙂

 36. Malin Klaar skriver:

  krya på dig, kära du!

 37. sara skriver:

  Teamsl.se, dressyrmupparna.se, carlssonpataket.se, johannagrant.se .. hm.. kolla horsespot, dom har flera hästbloggare 🙂

 38. Nella skriver:

  Hej!! En kompis driver en rolig hästblogg med fina bilder http://www.peplis.blogg.se 🙂 allt från utrustning till ridning!

 39. Annie skriver:

  Du är inte ensam om att sakna värmen! 🙂

  Ska du till Thailand iår också? 🙂 Älskar att se dina bilder därifrån!

  kramar!

 40. Martina skriver:

  min kompis tess har en superbra och väldigt seriös hästblogg där man får följa henne och Gurkans framfart http://tesskliintestam.blogg.se/ (Dessutom är hon från Norrköping)

 41. Fanny skriver:

  Har en kompis som arbetar med hästar i Tyskland som hästberidare hos en framgångsrik ryttare. Hon skriver dagligen om sina utvecklingar med hästarna, lägger upp bilder och videos. Du borde spana in henne 🙂
  http://hoppryttarinnan.se/

  / Fanny

 42. malin skriver:

  http://vivanolivia.blogg.se
  En mycket bra hästblogg där man får följa henne efter att ha lagt ner tävlandet för att ta ett föl! 🙂

 43. Linn S skriver:

  Gud så lätt han hoppar :)!! kul att du skriver om hästar tycker jag Tyra, jag gillar själv hästar och har haft egen sen jag var 1,5 år. Just nu har jag en underbar 6 åring efter Quite Easy – Labrador 🙂 Krya på dig, Kram!

 44. Jonna skriver:

  Dressyrmupparna 🙂 visserligen mest dressyr ( haha dah xD) men riktigt mkt häst 🙂 du kanske redan checkat den visserligen ?:)

 45. h skriver:

  sara ridrumpa (http://ridrumpa.blogg.se/) skriver i stort sett bara om sina hästar, hur det går på tävlingarna, utveckling osv. Hon är 20 och bor ute på torö utanför nynäshamn på sin mammas gård. Läsvärt om man gillar hästar!

 46. Miki skriver:

  dressyrmupparna.se
  nellieberntsson.se
  teamsl.se
  och massa fler 🙂

 47. Helena skriver:

  Hej Tyra! Tycker de är kul att du börjat rida, det mår man så bra av! Häst är bäst eller hur? 😉
  Du fråga efter en hästblog men här ska du få nått så mycket bättre!
  Den här tjejen är gyrmt(!) duktig, kolla bara in hennes filmer, helt fantastiskt!! http://www.norahkohle.se/
  Kram, god jul o lycka till!!

 48. Tove skriver:

  Jag och min kompis har en blogg tillsammans, vi har varsinn häst. Jag en storhäst och hon en fjording, båda är tävlingshästar och det mesta vi skriver om handlar om hästarna och vardagen i stallet! Vi har varit lite dåliga på att blogga på senaste tiden men börjar komma igång igen nu 🙂 Kika gärna in!
  Så roligt att du också gillar hästar! 😀
  Kram

 49. jag och min syster har en hästblogg, tävlar i dressyr och hoppning med våra två valackar 🙂

 50. Linn Ingvarsson skriver:

  Hej, Jag och min kompis driver Sveriges största hästblogg http://dressyrmupparna.se

  Vi har nyligen designat en egen kollektion med rid och hästutrustning vilket har varit en stor dröm för oss länge.

  Jag har tidigare tävlat på nationell nivå i dressyr bland annat SM med min egenutbildade unghäst. Jag tävlade även flitigt i hoppning och fälttävlan upp till LA och lag-SM.

  Nu har jag en 4åring efter Scandic som jag tänkt satsa på i dressyr. Jag har själv ridit in honom men ej hunnit med så mycket mer. Han har en lång och tråkig skadeperiod bakom sig. Men den hoppas jag snart är slut så att vi får komma ut på banorna och visa vad vi går för.

  I bloggen skriver vi mycket om vad som är mode i hästvärlden, tips, fakta, åsiktsinlägg och om våran vardag till häst. Hoppas att du kikar in en snabbis^^

 51. Emma skriver:

  bloggar varje dag om mitt jobba som profisionell ryttare och mina hästar…dock en dressyrblogg ju 😉 Annars vet jag en hästskötare av världsklass som bloggar mest om grooming å hennes egna ridning samt hennes chefs internationella tävlingar å liknande

  http://lektra.blogg.se/esz

  fortsätt berätta om dig å dario och dina tankar om hästar å ridning ibland 🙂 Är jättekul att läsa!

 52. frida skriver:

  jag började i mars att ta hand om en fjording som i princip stått inne i en spilta ett halvår och bara i hage i säkert 10 år innan det (ägaren har alzheimers). för ca 2 månader sen köpte jag honom och har flyttat honom till ett fint stall. några månader tillbaka i min blogg( från april/maj ungefär) skrev jag en del om honom, om hur han utvecklades osv 🙂 eftersom han nästan aldrig ens blivit riden i sitt liv är allting vi gör ”första gången”. det har inte varit helt lätt men han är på god väg att bli en riktigt fin häst 🙂

 53. sofia skriver:

  dressyrmupparna!

 54. maria skriver:

  dressyrmupparna.se

 55. tanja skriver:

  min svägerska rider o tävlar upp hästar. hon skriver mkt om dettea samt tävlingar osv

  http://www.fridatinglof.blogspot.com
  trevlig läsning =)

 56. alexandra skriver:

  doverholtdanai.blogg.se
  kristinawarg.se
  tavlingsryttarninorr.blogg.se
  beatricenyberg.blogg.se
  😀

 57. Elin Hellberg skriver:

  Dressyrmupparna.se Sveriges största hästblogg! 🙂

 58. Emmy skriver:

  Minfux.blogg.se
  Dressyrmupparna.se

 59. julia skriver:

  Jag vet en jättebra hästblogg som drivs av min kompis johanna! 🙂 hon lägger ofta upp en massa coola outfits, samt filmer på när hon tränar/tävlar och även en massa bra tips! Bloggen är också EN av Sveriges största! 🙂
  Du hittar henne på http://johannagrant.se/ 😀

 60. Malin skriver:

  Då får du kolla in min blogg 🙂

 61. Elin F skriver:

  Tavlingsryttaren.se och Hoppryttarinnan tycker jag är väldigt bra! Båda är hoppryttare 😉

 62. Anonym skriver:

  kristinawarg.se
  hastdiggaren.se
  ponnyprinzarna.se
  teamnyman.se

 63. Jenny skriver:

  kristinawarg.se
  hastdiggaren.se
  ponnyprinzarna.se
  teamnyman.se

 64. Lina skriver:

  Minfux.blogg.se
  Vivanolivia.blogg.se
  Nobleride.blogg.se

  Den sistnämnda bloggar tyvärr väldigt sällan numer men gå in och läs hennes fantastiska/tragiska historia på bloggen <3

 65. Maria skriver:

  Känner en som skriver på dressyrsnack.se..ett tips =)

 66. cornelia skriver:

  lolad.se

 67. Petra skriver:

  http://norrlandsryttare.blogg.se/

  också en riktigt bra hästblogg med fina tävlingsponnysar!

 68. Johanna skriver:

  kristingawarg.se, tavlingsryttaren.se, agequestrian.blogg.se, mycket läsvärda hästbloggar! 🙂

 69. USS skriver:

  Vi är 5st unga tjejer som driver en hästblogg och även är en ungdomssektion. 🙂
  Kram!

 70. sara skriver:

  dressyrmupparna.se, sveriges största hästblogg och den är grymt bra! 🙂

 71. Miranda skriver:

  Hej Tyra! Tycker verkligen du ska kolla in min lillasysters blogg: http://evelinaoskarsson.blogg.se.

  Kram på dig och god jul 🙂

 72. Mikaela skriver:

  Internationalshowjumping.se och showjumper.se dressyrmupparna. Superbra hästbloggar. Vore kul om du började med dagens outfit på ridkläder 🙂 Du är verkar dessutom vara en super snäll tjej och med en grymt bra blogg. Ta hand om dig! Kram / Mikaela

 73. issa / elevating.blogg.se skriver:

  min (elevating.blogg.se)
  ponnysanning.com
  teamsl.se
  fantasias.blogg.se

 74. gunde svan skriver:

  Hej Tyra! Jag själv skriver ibland om min häst. Ligger på JSM-nivå, i dressyr dock så kanske inte så jätteintressant. Men beatricenyberg.blogg.se är en sjuuukt duktig tjej, som tagit sig från botten till toppen inom hoppning. Hon skriver mycket om sina träningar och tävlingar med sina hästar. Även mycket tips och sådär. hennes blogg bör du läsa!

 75. .. skriver:

  enflickasliv.devote.se

 76. Lina skriver:

  Min kusin har en jätte bra hästblogg!

  sagakullberg.blogg.se

 77. Camilla skriver:

  horsespot.se Är en bloggportal för de största hästbloggarna. Tävlingsryttaren och Showjumper är riktigt duktiga ryttarinnor båda två.

  ridochres.blogg.se mamma till Tävlingsryttaren och hastdiggaren.se driver HästochSportresor.se mkt reflektioner omkring hästar överlag.

  hippson.se riktigt grymma bloggare hos dom. Bla Alexander Zettermans hästskötare *grym*!!!!! De har även en prylblogg som får en att dreggla lite lätt 😉 Tidningen ridsport brukar ha gästbloggare då å då som är roliga

  Krya på dig!!

 78. Moa skriver:

  Jag har en hästblogg, om min skimmel som jag tävlar hoppning i 🙂

 79. meis skriver:

  Hej, jag vet bara en blogg om hästar och det är http://nellieberntsson.se/ 😉 =D

 80. Lina skriver:

  Hejhej Tyra! Hoppas du blir bättre snart 🙂 jag har samma problem som dig.. jag äter enbart när jag är sjuk 😉

  Nu till di förfrågan. Du ville ju ha tips på hästbloggar och jag har faktiskt en som jag kan tipsa om. Nämligen denna: http://teenhood.blogg.se/

  Mina två 15åriga klasskamrater har nyligen börjar blogga och deras blogg handlar till största del om deras hästliv! Skulle vara jättegulligt om du kunde ge dem en liten kickstart!

  Krya på dig
  KRAM <3

 81. Stina skriver:

  Nu kanske du är mer intresserad av hoppning, men jag driver en dressyrinriktad hästblogg där jag skriver om utvecklingen tillsammans med 6 åriga stoet Mira. Började rida henne i somras och vi har som mål att komma ut och tävla nu nästa säsong:-) skriver även om utrustning och mina tidigare hästar som jag själv utbildat och tävlat upp till MSV dressyr med. Hoppas du går in och kikar lite 🙂

 82. Anonym skriver:

  Du är grym!

 83. Claudia skriver:

  Hej Tyra!
  När du gjorde don laser behandling på din tatuering, tog du eller fick du smärtstillande? Hur ont gjorde de? Hur länge höll de på? Hur långt mellan rum hade du mellan behandlingarna?
  Tack på förhand!

 84. Anonym skriver:

  hippson.se

 85. Maricka skriver:

  Här är några av mina favorit häst bloggar.

  http://agequestrian.blogg.se/
  http://kristinawarg.se/
  http://johannagrant.se/

  Alla handlar om hoppning 🙂

 86. Sara skriver:

  Kolla in amandalindstrm.blogg.se , hon var med om en hemsk sak idag, precis som du igår eller förrgår. Hennes häst skenade med henne och hon hade inget att säga till om. några meter bort låg E4an.

  Hon har en väldigt fin hopphäst och är duktig! =)

 87. camille skriver:

  Jag har en blogg som handlar om hästar (plus annat i mitt liv)
  Jag tävlar i hoppning på mina D-ponnysar på nationell nivå så om du vill så kan du läsa min… 🙂

  Ha de bra! kram

 88. Moa Mildén skriver:

  http://http://www.tlop.se/ En jätte bra hästblogg, väldigt känd också 🙂

  Eller varför inte min nystartade? länk över 😀

 89. Felicia skriver:

  Hej Tyra! Så himla roligt att du har bröjat blogga om ridningen! Jag har själv tagit upp ridningen igen efter ett uppehåll på några år, hur kul som helst. Tycker du ska kolla in dressyrsnack.se en grymt bra blogg och jag finner oerhört mycket inspiration där. Dressyr behövs ju det med även om man är inriktad på hoppning :D.
  Ha det gött som vi säger här i värmland, OCH keep up the good work :D!

 90. melinda skriver:

  Jag tycker du ska kolla in TeamSL, två tjejer som bloggar där och jag diggar Linn starkt!
  Dessutom har jag en hästblogg, har en egen häst som jag börjat tävla hoppning med (köpte han sent i somras), innan det så har jag tävlat i mängder på ponny, kika gärna in!

 91. Anonym skriver:

  TEAMSL.SE

 92. Matilda skriver:

  Vill du läsa om utveckling och utbildning med variation så kan jag tipsa om systrarna Johansson som rider till hästar och är sjukt grymma på att utbilda. Dem har ett eget stall med hästar på olika nivåer clear round hoppning till 140 cm tävlingar ..

  Agnesjuliajohansson.blogg.se

  Dem lägger även upp vedeo klipp från tävlingar/träningar!

  F å r I n t e. M i s s a s!

 93. Elin skriver:

  dressyrmupparna.se
  teamsl.se
  ponilovers.se
  kristinawarg.se
  hastdiggaren.se
  tavlingsryttaren.se

 94. Anna skriver:

  Hej Tyra, det finns en blogg som heter ponnyohestar.blogg.se som är super ! Följer det varje dag och tycker att det är den bästa bloggen som finns 🙂
  / Anna

 95. Julia skriver:

  http://isabellaochsara.blogg.se två väldigt unga och duktiga ryttare från Göteborg! De tävlar mycket och satsar allt på deras hobby BESÖKVÄRT!

 96. Therese skriver:

  om du hittar några bra bloggar kan du väl lägga upp topp fem så vi också får se 😀

 97. Camilla skriver:

  Glömde: zaraknutson.blogg.se hon är beridare nere i Tyskland. agnesjuliajohansson.blogg.se riktigt duktiga syskon. TeamSL som flera nämnt Linn verkar vara en helt underbar person hon har blivit väldigt hårt utsatt för nätmobbning.

 98. Anna skriver:

  Nicholaihollesen.blogg.se
  Han skriver inte jätte mkt om hästar just nu då han väntar på att köpa storhäst´(han sålde sitt hjärta, BILBO för någon månad sedan)
  Men Om någon månad kommer han uppdatera dagligen om kille i ridvärlden.

  Han har medverkat i tvserien ponnyakuten.
  Han hoppar de högsta klasserna på ponny och storhästen han hoppade i somras kvalade han till 140cm på SJU VECKOR!!!!!
  Han är så oooootroligt bra.

  Han borde få äran att du läser hans blogg.
  Han kämpar och få stå emot ”bögstämpeln” varje dag pga att han valt att rida även att han är kille.
  Han är värd all uppmärksamhet han kan få.
  GRYM!!!!!!!!!

 99. mig skriver:

  sannanilssondressyr.blogg.se
  denna tjej har tävlat både ponny o stor häst till SM-nivå, hon var med på EM 2009(ej säker) o kom till A-final.. intressant blogg som handlar enbart om hästar, hennes vardagar och hon har brukar ha veckans träningstips eller så 🙂 riktigt roligt att läsa! (hon är 20 år o har 17 hästar, allt ingår i hennes företag hon startade)

 100. katta skriver:

  dressyrmupparna.se
  tlop.se

 101. Hanna skriver:

  Din blogg har bara blivit ännu grymmare sen du började sköta och rida Dario. Hästar är verkligen livet!

  Jag följer mest stora hästbloggar och självklart är de bra, annars hade jag inte klickat in där slaviskt varje dag 😉
  -http://dressyrmupparna.se/
  -http://johannagrant.se/
  -http://ponnyprinsessans.blogg.se/
  -http://carlssonpataket.se/
  -http://doverholtdanai.blogg.se/

  Det var väl de ”fina” och lite större bloggarna. Sedan följer jag kompisars hästbloggar också men de är nog inte särskilt intressanta för dig.

 102. Em skriver:

  Johannagrant, ztreliin, carlssonpataket och dressyrmupparna är mina favoriter. Har själv en hästblogg om min travare och hans utbildning från tävlingstravare till ridhäst. 🙂

 103. Amanda skriver:

  Jag läser två bloggar som är jättebra med mycket tips på övningar och man blir väldigt motiverad av att rida och testa när man läst dom. Den ena tjejen jobbar utomlands i ett stall och tävlar på högnivå och den andra här i Sverige men är också grymt duktigt!
  Hoppas att du också fastnar för dom!
  http://tavlingsryttaren.se/
  http://zaraknutson.blogg.se/

 104. Sofia skriver:

  Hejsan!

  Tänkte faktiskt rekomendera min syster blogg. linaw.blogg.se. Hon har 2 fina storhästar som hon tävlar med kontinuerligt. Hon skriver om både upp och nedgångar med hästarna och hur de utvecklas. Ena hästen är en unghäst så hon skriver varje dag om hur hon tränade och vad hon gjorde! Mycket bra tips. Hon lägger även upp kläder och utrustning som hon köper till hästarna och sig själv.

  Lycka till med ridningen:-)
  Kram

 105. Sofia skriver:

  De flesta har tipsat om de ”vanliga” bloggarna, som teamsl.se och dressyrmupparna.se och nellieberntsson.se, men en som faktiskt inte är alls som alla andra är mullebloggen.se som handlar om en helt (o)vanlig lippizaner och hans matte! den här bloggen är skriven med mycket humor, sarkasm och dialoger. Man blir alltid glad av att gå in på den och det förekommer inte elaka kommentarer som på en ”vanlig” blogg utan det är ett helt annat klimat där. Jag själv har läst igenom hela arkivet och det är så sjukt underhållande! Så alltså – mullebloggen.se, du kommer inte bli besviken!!!

 106. Linnea skriver:

  Isabellanilsson.devote.se!!

 107. Malin skriver:

  Showjumper.blogg.se

 108. Maria skriver:

  En grym blogg med en grym tjej! Skolar om en nordsvensk travare till dressyrhäst! http://Www.sensation.devote.se

 109. Malin skriver:

  Jag rekommenderar starkt min goda vän Linn Skjetne’s blogg, som du hittar på http://linnskjetne.blogg.se ! Hon är ung men väldigt målmedveten, och dessutom väldigt jordnära och ödmjuk, och har två riktigt fina hoppehästar som hon klättrar med i klasserna mer och mer! Detta år har de bl.a. hunnit vinna en semifinal i Falsterbo Horse Show, och delta och placera sig på 4:e plats i Agriahoppet i årets horse show i Globen! Så, vill du läsa en hästblogg med massa fina foton och inspireras har en toppenblogg där 🙂 sen gillar jag http://tessklintestam.blogg.se också. (Själv bloggar jag bara om min hobbyridning ibland.)

 110. Malin skriver:

  Jag driver en hästblogg om mina hästar, träning och tävling. Just nu ligger fokus på att göra om min nya häst från svårklass hopphäst till svårklass dressyrhäst. Följ ”förvandlingen” och se oss rida Kür i Globen om 3 år:)

 111. Johanna skriver:

  Hej Tyra! Alltså jag följer många stora hästbloggar men även de som är lite mindre. Jag har många jag verkligen gillar men en tjej som jag inte kan sluta att fascineras av är Emma 16 år. Otroligt målmedveten tjej som skriver väldigt bra, genomtänkta och kloka inlägg. Tror hon har 4 egen hästar i olika nivåer. Inriktning hopp, även en unghäst. Har hästar på tillridning och till försäljning.
  Bra uppdatering och man märker kärleken mellan henne och hennes hästar. Ååh om jag som är 22 år fick leva om mitt liv skulle jag verkligen vilja satsa mer på hästar, men det är ju aldrig försent 😉
  Mitt tips är alltså http://www.emmarichter.devote.se

 112. Kristin skriver:

  Ser att min bloggpartner redan har kommenterat det här inlägget. Men jag kan ju alltid skicka iväg en kommentar jag med..
  Vi driver alltså en rätt nystartad blogg tillsammans.
  Vi bloggar om allt som faller oss in..
  alla timmar vi lägger ner på våra underbara djur, framgångar & motgångar, tävlingsresultat m.m.
  Kika gärna in! 🙂

  Kram!

 113. Maja skriver:

  Haha min egen! Lagom satsig hoppryttare, försöker dela med mig så mycket som möjligt av alla grymma tips jag får av mina tränare :))

 114. MORA skriver:

  TEAMNYMAN.SE

 115. Anonym skriver:

  http://isabellanilsson.devote.se/ så fina hästar och så himla duktig ryttare! hennes lilla häst kan minsann hoppa den!

 116. Lorena skriver:

  TYRA, kolla in det här klippet på min syrras blogg!!!! Hon köpte faktiskt en häst för nåt år sedan som hon typ är kär i 😉 Hon är 22 också kan jag meddela 😉 Tror det går ganska bra för dom när dom tränar men har en ”blooper” som jag tänkte att du kanske ville se. Ska inte skriva nåt mer du får kolla själv, förstör lite annars men det kommer ge dig ett gott skratt 🙂 Kram på dig och jag tycker själv att det är jättekul att rida så förstår att du bloggar om det just nu!!

  http://dhaniis.blogg.se/2011/december/hopptraning-ikvall.html#comment

  http://dhaniis.blogg.se/2011/december/hopptraning-ikvall.html#comment

  HÄR kan du kolla också när hennes kille hoppar samma häst 🙂

  http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150433201373030

 117. Emma skriver:

  här är en bra hästblogg

  http://linneabrandt.blogspot.com/

 118. Emma skriver:

  Hej!

  http://www.tavlingsryttaren.se

  Ett grymt tips, bloggen är en stor inspirationskälla!

 119. Lisa skriver:

  Hippson.se/halsobloggen är en hälsoblogg för ryttare, tänkte eftersom att du gillar att träna 🙂 Det är Karin Warnmark som driver den, hon bloggar även på warnmark.blogg.se där hon även är officiell bloggare för Göteborg Horse Show tror jag det är :). Väldigt duktig tjej!

 120. My skriver:

  Min vän har en jättebra (tycker iaf jag) blogg, om hennes liv med hennes hästar, samt hur hon får det är gå ihop, då hon är allvarligt sjuk i ME. Hon har otroligt bra kontakt med sina hästar (trots sjukdomen, som gör att hon knappt orkar leva), håller på mycket med frihetsridning, trickträning, kommunikation och samspel samt är otroligt inspirerande. Hon fotograferar också mycket, så det finns mycket vackra bilder och liknande.Värt att kolla!
  http://www.joizmeds.mittspejs.se

 121. Linnea skriver:

  Hej Tyra! Jag vill tipsa om min favoritblogg: http://tavlingsryttaren.se/
  Grymt duktig tjej och hon har så sjukt fina hästar! =)

 122. Johanna skriver:

  Doverholtdanai.blogg.se (tävlar MsvA på båda hennes 2 ponnyer och har även storhäst!)

  Beatricenyberg.blogg.se (tävlar MsvA, 130 på ponny och sin storhäst)

  Kristinawarg.se (har en massa egna hästar, tävlar upp till 1.50, otroligt duktig)

  Johannaerikssonochoscar.blogg.se (min blogg, handlar om min ponny och vår utveckling, fick honom i ganska dåligt ”skikt” men nu är han underbar och vi har höga mål;) )

  Hoppas att det var nån bra:)?

 123. Lovisa Rengren Söderlind skriver:

  Kika under kategorin hästsport på bloglovin 😀 Annars är dressyrmupparna.se, teamSL.se, tavlingsryttaren.se, tavlingsryttarninorr.blogg.se, beatricenyberg.blogg.se 🙂
  P.S: Synd att jag just slutat blogga om hästar och mitt tävlande, har ridit sen jag var 3 år alltås i 13 år nu och tävlat sen 11år.

 124. Jenny skriver:

  Kyro.blogg.se det är min kompis Malin som precis som du jobbat för att uppnå sin dröm. Hon har startat ett företag där hon säljer fina produkter till häst och ryttare för bra priser. Sen gillar jag Linn från teamsl.se

 125. millan skriver:

  isabellanilsson.devote.se

 126. ems skriver:

  Hej! Snälla kan du hjälpa mig, vart finns alla paradise hotell avsnitt någonstans? Vart tittar du kan inte hitta:(

 127. Malin skriver:

  Jag är verkligen ingen hästtjej! Men jag läser dina inlägg iallafall, för de är så söta. Du gillar verkligen hästen. Gosi. & om någon inte gillar att du skriver om hästar kan dom ju bara hoppa över de inläggen. 🙂

 128. jennifer skriver:

  teamsl.se ztreliin.blogg.se johannagrant.se och isabellanilsson.devote.se

  dessa är de bästa jag vet 😀

 129. Anonym skriver:

  Zaraknutson.blogg.se – grym häst blogg

 130. Isabel skriver:

  hej tyra såg att du tog bort en tatuering med laser för ett tag sen vill också göa det, men undrar gick din tatuering bort? och hur många behandlingar gjorde du?

 131. Malin skriver:

  Hej!! Kolla in min väns hästblogg http://www.zahlo.se hon både tränar och fotar super fina bilder på sina två hästar! In och kollaaa!!!!!!!

 132. Malin skriver:

  Hej!! Kolla in min väns hästblogg http://www.zahlo.se hon både tränar och fotar super fina bilder på sina två hästar! In och kollaaa!!!!!!!

 133. Ebba skriver:

  om du vill läsa en riktigt bra hästblogg måste du gå in på dressyrsnack.se
  grymt duktiga tjejer!

 134. Alan skriver:

  Gissa kändisen? -> GossipGuy.se

 135. Mia skriver:

  Kolla in http://www.erikalickhammer.se hon är en jätte duktig ryttare som bloggar !

 136. Annie skriver:

  Jag vill i så fall tipsa om min kompis som driver sin blogg, och skriver mycket om hennes häst Pim. En nordsvensk på 3 år och hon skriver mycket om dersas utvecklign tillsammans nu när han ska ridas in osv…
  http://loloiis.blogspot.com/

 137. Ulrica skriver:

  Måste tipsa om en blogg som min vän driver, kristinawarg.se hon är en av Sverige bästa juniorer och är så otroligt duktig med sina hästar. Hon skriver även bra inlägg om tävlingar, press från föräldrar, bloggvärlden och superbra tips om hur du gör för att lyckas bäst!!
  Superambitiös tjej!!!

 138. Emma skriver:

  jag läser:

  http://www.showjumper.se
  tavlingsryttaren.se
  ridochres.blogg.se
  alvidaochalice.blogg.se
  hastdiggaren.se
  zaraknutson.blogg.se

 139. Sabina skriver:

  Här kan du läsa min blogg =) Den handlar om mig och min häst med olika träningar osv. =) Så hoppas verkligen att du kollar in den =)

 140. JOhanna skriver:

  tavlingsryttaren.se

 141. josefin skriver:

  du ska definitivt ta en titt på ronda.blogg.se! min vän men också en så otroligt driven tjej som är sjukt bra på att rida. hon liknar dig lite faktiskt, många bollar i luften, vägrar ge upp och gör alltid sitt bästa. tyra, läs så får du se vad jag menar 🙂

 142. Mikaela skriver:

  http://Www.victoriaochsanna.blogg.se , de skriver mycket om deras hästarboch utveckling 🙂

 143. ida skriver:

  så vacker tjej! fattar inte varför du inte satsar mer på modellandet 😀 !

 144. Lina skriver:

  Jag läser en blogg som under en väldigt lång tid varit en hästblogg fast just nu bor hon i Singapore och jobbar som aupair. DEt kommer fortfarande några inlägg om hur hästarna mår och så. Tycker bloggen är väldigt bra nu även när hon bor utomlands.
  Den heter http://www.vickysutbildning.blogg.se

 145. Malin skriver:

  Jag har en hästblogg 🙂

 146. Ebba skriver:

  Jag tycker att du ska kika på http://www.teamsl.se. Som drivs av två tjejer (en hopp och en dressyr) de är en av Sveriges största häst loggar och Linn som tävlar hoppning har bl.a. Varit och föreläst på skolar om internet osv. Intressant läsning! Sen tycker jag att du ska läsa Sveriges största hästblogg http://www.dressyrmupparna.se! De har även släppt en helt egen kollektion! Kika gärna på min oxå, http://www.ebbasponnyprylar.devote.se

  Kram!

 147. Anna skriver:

  En hemsida jag tror du kan uppskatta, som handlar om trauma fri träning av hästar, kroppsspråk osv. Att lära sig hästens eget språk equus osv.

 148. Amanda skriver:

  Hej Tyra! Måste bara säga att jag tycker du verkar vara en jättehärlig tjej och grattis till all din framgång med ditt företag.

  Jag har själv ridit och tävlat hela mitt liv inom hästhoppning och är uppvuxen med hästar och jag tycker det är jättehärligt att du tagit upp ditt hästintresse igen, det är aldrig försent! Min åsikt kanske inte är så viktig men jag tycker iaf det ser jättebra, bara att kämpa på för det finns alltid massa att lära av dessa underbara djur.
  Keep up the good work! 🙂

  Men nu till mina tips på fantastiskt duktiga, ambitiösa och ödmjuka tjejer som har hästbloggar:

  kristinawarg.se
  agequestrian.blogg.se
  agnesjuliajohansson.blogg.se

  Hoppas du tycker dom är bra.
  Krya på dig! Och God Jul och Gott Nytt år!

 149. Julia Sjöstedt skriver:

  min egen blogg: http://www.nattstad.se/juliasjostedt där jag bloggar allt från min vardag och mina hästar, har eget stall med 4 hästar. Ett extra är att jag har ett coolt efternamn, Sjöstedt 🙂 pusspuss!

 150. Emelie skriver:

  Denna hästblogg är min absoluta favorit: http://www.tlop.se/

  2 grymt duktiga tjejer=)

 151. J. skriver:

  Dressyrmupparna.se är sveriges största hästblogg. Den är grym, läser den varje dag!

 152. Evelina skriver:

  dressyrmupparna.se tycker jag definitivt att du ska kika in på, två målmedvetna och duktiga tjejer som bloggar om mycket hästar men även lite annat roligt. De har faktiskt Sveriges största hästblogg och har precis släppt en egen kollektion med ridkläder osv!

 153. Alexandra skriver:

  Hej hej:)

  Jah och en kompis driver en blogg, men vi satsar mer på dressyren 😉

  Men våra klasskompisar som också har en blogg, satsar mer på hoppningen: http://www.Flyingeliv.blogg.se

 154. jessica skriver:

  Här är min häst blogg, jag skriver om mitt liv som student vid Lunds universitet och om min 4 åriga häst som jag håller på att utbilda=)

 155. Tennisryttarna skriver:

  Kolla gärna in på våran blogg!

  -en islandshäst ryttare på elit nivå och en hoppryttare, tennisryttarna.blogg.se.

  /Filippa och Malin 🙂

 156. Alida skriver:

  Självklart ska du läsa min blogg, handlar om min häst och våra träningar, tävlingar, jag pluggar och jobbar som ridlärare!

 157. Nelly skriver:

  Den här bloggen är verkligen en av mina favoritbloggar! Sjukt stark tjej som står upp för sig själv och tagit upp en ponny till sm nivåsom ingen trodde på.
  —> http://isabellanilsson.devote.se/

 158. Amandass skriver:

  Jag är lite mer dressyrmupp så jag läser om Sofia Nelzén som är stallchef i Danmark. Hon groomar också så hon ger inspiration av lite allt möjligt! Apduktig som verkligen jobbar!!

  adressen: http://lektra.blogg.se/esz

 159. Anna skriver:

  Den här är både rolig och har bra träningstips 🙂 http://www.mullebloggen.se

 160. Emma skriver:

  välkommen till mig isf 🙂 Äger 3 hästar, egen uppfödning efter Cardento, om utbildat en fd circus häst till hopp häst samt ponnyn jag ägt i över 10 år som jag utbildat och fått honom till 3 elit serier, 3 lag SM m.m 🙂
  Hörs!

 161. sara skum skriver:

  Hej Tyra, jag heter sara och för ett ar och sju manader sedan flyttade jag till Island för att göra det jag alskar, trana islandshastar. Jag skriver bloggen för att min familj skall kunna hanga med i mitt liv och för nagra vanner men jag har nog inte mer an tio lasare, men om du vill lasa om ett fartfyllt liv med islandshasttraning pa hög niva sa ar du valkommen 🙂 jag har jobbat för olika tranare og nu aker jag hem 3 veckor och tranar da hastar i sverige och nar jag kommer tillbaka till island börjar jag jobba i ett nytt kant traningsstall 🙂 valkommen till min blogg, och glöm inte att du ar en bra person!

 162. Ebba Johansson skriver:

  Kolla in kristinawarg.se.
  Riktigt bra! 🙂

 163. Johanna skriver:

  kolla min kompis hästblogg: johannagrant.se

 164. Anonym skriver:

  myllenberg.se

 165. Sanna skriver:

  Hej Tyra!
  Super fin är Dario! Eftersom han är så stor så är det ganska facinerande att han kan hoppa såpass högt en hel bana, det är ju ganska tungt.
  Hindret är nog inte 1:50 men 1:40 är det deffi!
  Kul att du också tar del av den otroliga ridvärlden 🙂

 166. Emma skriver:

  Om du vill läsa några av de största hästbloggarna så kan jag tipsa dig om: http://teamsl.se/ , http://dressyrmupparna.se/ och http://nellieberntsson.se/

 167. emilie skriver:

  Hej, driver en hästblogg från linköping. Skriver om våra hästar osv.. kika in 🙂

 168. Pernilla skriver:

  Hehe, jag har en hästblogg 🙂 Varvar den dock med annat, och nu på vintern finns det inte lika mkt kul o skriva om som när det är tävlingssäsong 🙂 Bor för övrigt i Söderköping..

 169. Sara skriver:

  http://emmawwendin.blogg.se Är väldigt bra, Inspirerande kul och en verkligen jätte duktig tjej 🙂 Kraaam

 170. Bella.R skriver:

  Hej Tyra! Måste bara få säga att du ´är min idol o va det innan jag visste att du ens red.. Men nu när jag vet det är det ju ännu bättre!! Dario var en sjukt fin häst o trots att han såg lite marktung ut o lite ”framtung” (ta mig inte fel nu 🙂 ) Så ver det grymt högt hoppat för en sådan häst! Ovanligt att se den lite ”tyngre” typen hoppa runt 140! 🙂 Brukar oftast vara dom mer fullblodstyperna som hoppar såpass.. Sen har jag en fråga också : Vem är Dario efter o är han importerad eller svenskfödd?? O isånafall, vilket stuteri födde upp honom? Men somsagt, fin häst detdär! Kram från Bella, är själv ponnyryttare så jag är inte så pro på storhäst.. 😉

 171. Cecilia skriver:

  Du får gärna läsa min blogg. Handlar om min unghäst e Danzas som jag ridit in själv och nu är under utbildning, min förra tävlingsponny som jag tävlade Msv dressyr med som numera min 3,5 åriga dotter rider 🙂

 172. Moa skriver:

  Min kompis har en blogg där hon skriver mycket om bloggar den heter: klaraarnesson.devote.se 🙂 Ha de bra o krya på dej 🙂

 173. Jasmin skriver:

  Här kan du läsa min häst blogg om mig och min ponny Musse pigg!

 174. molly skriver:

  Kolla horsespot.se s bloggar! 🙂

 175. M skriver:

  sannanilssondressyr.blogg.se (tävlat JEM och har byggt världens anläggning i Eskilstuna, endast 20 år men extremt talangfull och oerhört ambitiös).
  Sök på Emelie Brolin på google. Alla som håller på med dressyr känner till henne och hennes familj, grymt duktig. Hur många SM-guld som helst.
  Endast dressyrbloggar, men grymma sådana!

 176. sofia höglund skriver:

  dressyrmupparna.se

 177. Evelina W skriver:

  Läs min vän Pontus hästblogg på: http://pontuslidsell.blogg.se/

  Han känner Erik Askered som tidigare hade Dario! 🙂 Kram kram

 178. Jessica skriver:

  Älskar att en stor bloggare börjat blogga om hästlivet!! Så mycket roligare att kolla din blogg nu för tiden (måste jag erkänna) :))

 179. Isabel skriver:

  Hej! Dario kommer ju från en jätte rutinerad familj,
  familjen Emteryd! Flertal placeringar upp till 150 har döttrarna i familjen..

  Lite bloggar du kan följa : detta är mina närmaste vänner alla rider upp till 140-150 och min ena är nere på stora stallet Schockemöhle och jobbar som beridare

  http://www.zaraknutson.blogg.se

  http://www.tavlingsryttaren.se

  http://www.agnesjuliajohansson.blogg.se

  ageguestrien.se

  sen lite övriga groom bloggar som jobbar åt 2 utav svenska landslagets ryttare

  Jens fredricsson groom

  http://www.showgroomjf.blogg.se

  svante johansson blogg

  http://www.Hejack.blogg.se

  övriga:
  hoppryttarinnan.blogg.se

  finns även bloggar på hippson.se

 180. sofie skriver:

  TeamSL 🙂

 181. Anonym skriver:

  jätte kul att du skriver om hästar 😉 jag tycker du borde läsa http://WWW.JOHANNAGRANT.SE http://WWW.TAVLINGSRYTTAREN.SE och http://WWW.NELLIEBERNTSSON.SE hon är bara elva men är sjukt mogen och du borde kolla in man bli sjukt förvånad över vad hon lyckats med 😉

 182. Johanna skriver:

  dressyrmupparna.se 🙂

 183. Nathalie skriver:

  Min kompis har en hästblogg som är väldigt bra. Det är hon och hennes syster som skriver..

  catago.blogg.se, helt klart värd att gå in och kolla på

 184. agnes skriver:

  http://marieglebenius. blogg.se/ ;))) <3

 185. Lina skriver:

  Hej Tyra!
  Vad kul att se att du rider Dario, Eriks gamla häst!
  En bra hästblogg du kan läsa är Eriks bästa kompis, Pontus blogg! Han skriver om utvecklingen på hans häst Champion… Och om du kollar längre bak i arkivet, kanske du hittar Dario där.
  Kram

  Pontus blogg:
  http://pontuslidsell.blogg.se/

 186. Ida skriver:

  ”Team BXB är unikt i Sverige, ingen annanstans finns det ett koncept där ryttare gått samman inom samma gren för att träna tillsammans för en välkänd och mycket hästkunnig tränare.”

  ”Vi har ett mål;
  …att lyckas i en idrott där inte skicklighet och talang hos utövaren är de enda ingredienser som behövs, utan där samspelet mellan människa och djur är den mest avgörande komponenten….För att nå framgång i ridsport läggs mängder av timmar ner på träning för att ständigt bli bättre. ”

  http://www.teambxb.se/
  http://teambxb.blogg.se/

 187. Malin skriver:

  Man får verkligen bättre uppfattning om hur stor han är här 🙂

 188. Ida skriver:

  Hej Tyra! Jag tycker det är jättekul att du skriver så mycket om Dario eftersom vi delar samma intresse! 😀

  Några väldigt bra hästbloggar är :
  http://tennisryttarna.blogg.se
  http://maloousan.blogg.se
  http://nellieberntsson.se

 189. Emelie skriver:

  I min blogg kan du få läsa om mig och min 2åring ”Joker”. 🙂 Har haft honom sen han var föl och nu håller jag på att rida in honom. 🙂

  Han är stor.. 175cm i mkh. ^^

 190. carro skriver:

  fortsätt blogga om hästar 😀

 191. malin skriver:

  jag o min syster har en blogg, typ bara hästrelaterat. enjoy 😉

 192. linnea skriver:

  dressyrmupparna.se
  sagakullberg.blogg.se

  riktigt bra bloggar alltså !

 193. emelie skriver:

  Skriver om min häst och våra tävlingar!

 194. Ida skriver:

  Du får jättegärna kolla in min hästblogg 🙂

  Min favorithästblogg är http://www.hamreryttarna.blogg.se

 195. Nathalie skriver:

  Min kompis har en grym hästblogg http://hastdiggaren.se/ där hon skriver om sina 2 hästar, tävlingar, utveckling, dagens ridpass m.m. Gå gärna in och kika! 🙂

 196. Anonym skriver:

  läs Amanda Landeblads hästblogg! Hon jobbar heltid med sina hästar och tävlar på hög nivå – både i Sverige & utomlands.. Dessutom är hon världens härligaste person! Rekommenderas 🙂 http://www.na.se/bloggar/amandalandeblad

 197. Felicia skriver:

  Om du vill ha enklar men använd bara tips så kolla på barnprogrammet PONNYAKUTEN. Trots att de är ett barnprogram så ha jag snappat upp många tips 🙂

 198. Evelina skriver:

  Jätteroligt att läsa om utvecklingen och träningen med Dario! Fortsätt ;D

 199. Emelie skriver:

  http://www.corren.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=4705871

  Där har du en grym blogg. Det är min förra ridskolelärares blogg. Hon är otroligt duktig!

 200. Mia skriver:

  marialindstroms.blogg.se

  Skriver en del om min häst, tävlar på elitnivå.

 201. Känns lite egoistiskt att skriva det här, men jag har en blogg som nog skulle kunna gå under kategorin ”hästblogg”. Den handlar om mitt liv som 17-årig tjej att bo lååångt upp i Norrland, kombinera dagarna med att tackla en kronisk sjukdom och på samma gång vara hästägare till en underbar vit liten sagoponny vid namnet Shikira. 🙂

 202. Emma skriver:

  http://vivanolivia.blogg.se/
  Är en tjej som skriver mycket om sina hästar och lägger ut jätte fina bilder!

 203. Virre skriver:

  Rekommenderar tlop.se, riktigt bra hästblogg 🙂

 204. matilda skriver:

  hoppa över dressyrmupparna. deras blogg har spårat så att de knappt skriver om hästar och ingen av deras hästar är i gång just nu. jag rekommenderar tlop.se – en hopptjej som rider 110-115 och en dressyr tjej som tävlat upp till juniorsm! sjukt fin blogg med snygg design och fina bilder. kristina warg är en fantastisk hoppryttarinna med flera hästar på olika nivåer, upp till 150, har silver i juniorsm i år. agequestrian.blogg.se är på samma nivå som kristina warg! även zaraknutson.blogg.se, jobbar som beridare i tyskland. teamsl.se är den bästa ”storbloggen” i hästvärlden 🙂 lägg gärna upp ett inlägg med vilka du gillar sen!

 205. alexandra skriver:

  Gör det tyra!! 😀
  du behöver inte skriva på den varje dag men kanske några gånger i veckan? tror att din hästblogg(med massa bilder/filmer) skulle bli populärt faktiskt, du kommer säkert slå dressyrmupparna och teamsl! 😀

 206. Elin Stedenfeldt skriver:

  min bästa kompis har en jätte bra häst blogg!
  http://dressyrisabelle.blogg.se

  Kika in på hennes blogg!!

 207. Beatrice skriver:

  Har själv en blogg där jag skriver om mig och min häst..

  bloggar jag tycker är bra annars är
  tesskliintestam.blogg.se
  ussing.blogg.se
  orlysofie.blogg.se
  pontuslidsell.blogg.se
  kristinawarg.se

 208. Sara-Sofia skriver:

  Mina favoriter är lamiamichelle.se samt internationalshowjumping.se, rekommenderas! Jag skriver själv på kameliabloggen.com, Kamelia är mitt älskade halvblod och hon har ett föl som är fem månader nu så bloggen handlar mkt om hur han lär sig att vara en häst, haha 🙂

 209. elin skriver:

  Här är länken till min klasskompis hästblogg:

  http://hannarostedt.webblogg.se/

  Tycker den är bra! Hon skriver om hennes och hennes hästs (ponnys) vardag.

  /elin

 210. Sofia skriver:

  Jag följer Lisen Bratt Fredricsson’s blogg, http://www.litovet.se. Hon visar bra övningar av olika slag! Rekommenderas!

 211. Johanna skriver:

  johannaand.blogg.se

 212. Olivia skriver:

  Hoppryttarinnan.se

 213. Hanna skriver:

  isabellanilsson.devote.se

  riktigt bra hästblogg!

 214. matilda j skriver:

  http://doverholtdanai.blogg.se/

  superduktig bloggerska som iallafall mig motivation!

 215. Lea skriver:

  Dressyrsnack.se !! 🙂

 216. Cissi skriver:

  linnebrandt.blogspot.com utbildar sig till ridinstruktör och skriver massor om hästar 🙂

 217. Gaia skriver:

  Hi Tyra,
  I’m a SHOW JUMPING RIDER from ITALY =)
  It would be really interesting for me too stay in contact and merge my passion, horse riding, knowing it even in other countries like Sweden.

  So please keep in touch and see all our news about our competitions, pictures, videos, technique advices and accessorizes, visit us on:
  – BLOGLOVIN:
  http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchi
  – FACEBOOK:
  http://www.facebook.com/IconaDeiRonchi
  – YOUTUBE:
  http://www.youtube.com/user/iconadeironchi
  – TWITTER:
  http://twitter.com/GaiaVincenzi

  hope to see you soon
  Gaia

 218. malin skriver:

  dressyrmupparna.se
  teamsl.se

  De är dem jag läser ^^

 219. Ellen skriver:

  Min syster och hennes kompis driver Sveriges största hästblogg, dressyrmupparna.se 🙂

 220. L skriver:

  Kan tipsa om denna bloggen, jätteintressant att läsa 🙂
  http://zaraknutson.blogg.se/

 221. Lenore skriver:

  måste säga att dario är ju sjukt duktig på att hoppa för att vara så stor. rider själv en häst som är 1.80+,han är en sjukt duktig dressyrhäst, men är så klumpig i kuperad terräng att jag skulle inte våga hoppa honom. men att också nämna att ägaren har hopptränat med honom, men de trillade ganska illa och ägaren skadade sig. så till poängen, ni båda två är ett duktigt par och hoppas det kommer gå bra för er!

 222. Rebecca skriver:

  skriver om hästar, humor och mode 🙂

 223. jessica skriver:

  Får väl skriva min egna blogg. 🙂

  Jag skriver om min häst, ridpass, träningar, tävlingar och våran utveckling tillsammans varje dag. 🙂

  jessicaasling.blogg.se heter min blogg. 🙂

 224. Kristin skriver:

  Sveriges största hästblogg; dressyrmupparna.se! Hur bra som helst 🙂 Sen gillar jag även teamsl.se och tlop.se

 225. Amanda Palm skriver:

  http://Www.teambxb.blogg.se
  http://Www.teambxb.se

  Besök gärna våran hemsida och blogg 🙂

 226. Emelie skriver:

  Får väl också tipsa om min blogg. Jag skriver om min träning, alla ridpass och såklart om tävling. Har just nu 4 hästar som alla är i på olika stadier i utvecklingen 🙂 dock har Dagmar dödat mitt internet så rätt kass uppdatering just nu 😉

 227. Annie skriver:

  kristinawarg.se

  Fantastiskt ryttare med höga ambitioner och professionell med många meriter! 🙂

 228. Anonym skriver:

  teambp.blogg.se 🙂

 229. Malin skriver:

  Hej Tyra, jag vill rekomendera en jättemysig hästblogg: http://vivanolivia.blogg.se/

 230. Håller med Malin ovan om http://vivanolivia.blogg.se 🙂 Fantastisk hästmänniska!

 231. Viktoria skriver:

  Hej, jag skulle rekomendera zaraknutson.blogg.se
  annars så driver jag själv en blogg som hanldar om mitt liv i Toscana. Här jobbar i ett stall sen 1 år tillbaka, jag skriver om alla träningar jag får med olika hästar, tävlingar jag får följa med på, min egna häst som jag har med mig osv. Tack för en bra blogg!

 232. sara skriver:

  Hej! Jag tänkte rekomendera min kompis blogg http://veradrangel.blogg.se/ hon har drivit den här bloggen i två månader efter att ha haft en annan blogg tidigare… hon har en egen häst och är väldigt duktig på att rida. Själv har jag ingen blogg men är fest vid att följa hennes blogg!
  Din blogg är jätterolig att läsa och är väldigt bra! 🙂

 233. Jessie skriver:

  Hejsan, jag startade min blogg idag, men har dock fått väldigt många lovord, http://ungdressyr.blogg.se Hoppas du tar och kikar in 🙂

  Sedan så tycker jag att du ska titta in på min kompis blogg http://fantasias.blogg.se, den är awesome, haha.

  Tack för en bra blogg!

 234. olivia skriver:

  Tänkte tipsa om en jätte bra hästblogg som jag läser!
  http://dressyrmupparna.se/

 235. Ellen M skriver:

  Först å främst vill jag bara säga att din blogg har blivit ännu bättre efter du började rida igen, du har en helt annan energi + glädje känns det som. Visserligen är jag hästmänniska men det märks i allt annat du skriver också.
  För det andra så vill jag bara säga att du kommer säkert få en massa negativa kommentarer (vissa verkar ju bokstavligen talat go helt nuts redan nu) men ridsporten är faktiskt en ganska dum sport på det viset! Känns som att otroligt många klankar ned på varandra i den sporten, inget som jag har märkt av inom varken handbollen eller thaiboxningen. Hur som helst Tyra,, bry dig inte om dem!

  ”If people are trying to bring you down, it only means that you’re above them”
  Kram, och fortsätt med hästinläggen (+ dina vanliga med såklart).
  😀

 236. HEJ TYRA! 😀 VI är två 20åriga tjejer som precis startat en blogg där vi skriver om våra hästar, vi båda har två unghästar och vi tränar och tävlar dressyr hoppning och fälttävlan. Kika gärna in och lägg gärna en kommentar på hur du tycker våra blogg är! Eftersom du sökte hästbloggar tänkte jag att du kanske hade tid att kolla in, vi hade blivit superglada. Dario är ju med ganska ung så du kanske får ut något utav våra tips och vi får såklart av dina tips! Därför vi läser:D
  Älskar din blogg och dig såklart!!
  Kram Jannika och Josefine

  (blev lite fel glömde att skriva där uppe innan)

 237. Ida skriver:

  Kul att du ska köpa Dario! Följde honom under tiden som Erik hade honom och bloggade. Det är en riktigt fin häst. 🙂

  Besök gärna min och mina två kompisars blogg!
  http://www.dalahastarna.blogspot.com

 238. Caroline skriver:

  Titta gärna in på min blogg som handlar om mej och min dotter som är 5år som är med på lite hopptävlingar.

  http://ridemyhorse.blogg.se/2011/june/lilla-km-och-pay-and-jump.html#comment

 239. Josefine skriver:

  läs min, jag har ett varmblod 😀

 240. Har också en stor häst.. Min är 183 cm och fux 🙂

 241. emelie skriver:

  hälsa på hos mig vetja 🙂

 242. Natta & Madde skriver:

  Kolla våran då! & lämna en kommentar! 😀
  kram!

 243. nijsskjpkl skriver:

  wkbveebsjpt, fcokeddehm , [url=http://www.kcabdgazbp.com]omrzewgymq[/url], http://www.zkgmmbdius.com fcokeddehm

 244. IA skriver:

  Kolla in min blogg om du vill 🙂 Har 2 unghästar som jag utbildar och 2 äldre tävlingshästar. FInns en hel del filmer från tävlingar och träningar. Och älskar utrustning och shopping, så är en del inlägg på den fronten med, hehe.

 245. Ester skriver:

  Det hade varit super kul om du ville kika in på min blogg http://evh.blogg.se
  Kram!! 😀

  PS: Älskar din blogg! <3

 246. Moa skriver:

  ryttaarens.blogg.se – LÄÄÄS
  (tog hennes adress då jag nt har nån)

 247. emma skriver:

  hejsan! vi är tre flickor som som skriver om vårt liv runt hästar från FINLAND på svenska!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »