Allmänt

Ha en trevlig kväll

Hej alla underbaringar. Vill bara önska er en jättetrevlig kväll! Min lördag har varit perfekt hittills. Start med frukost hos syrran o Patrik. Fika och jobbplanering med Beata. Till stallet. Tommy med barn kommer förbi. K får sitta på Dario och blir överlycklig! En härlig ridtur med en glad och pigg Dario. En lång och härlig dusch. Avslutar kvällen med att umgås med min bästa Lisa, tacos och en bra film. Hade dock ha velat ha med städning och tvätt på listan, haha. Har inte ens packat upp från Oman….Aj då.

Har precis sminkat av mig och smörjt in mig med en härlig kräm så att min lilla solbränna ska hålla:) Ha en jättefin kväll alla ni ♥

2 kärlekar <3 Kan inte förklara hur mycket livsgnista jag fått tillbaka sedan jag började rida… Är så lycklig.

41 svar till “Ha en trevlig kväll

 1. Sanna skriver:

  Alltså ärligt talat, du är nog den snyggaste jag sett!! Och fy vilken fin bild på Dario 😀
  Sitter med ett stort ilandsproblem för tillfället, vet inte om jag ska beställa din metallic top i silver, brons eller svart, och inte om jag ska ta byxorna i vinrött eller svart… hrm… Ha en bra kväll 😀

 2. Annika skriver:

  Låter kanon! du är absolut den bästa bloggaren!

 3. Sabina skriver:

  Haha du kör grabbstilen på första bilden ser jag, underkläder och strumpor ftw! 😀

 4. A-K skriver:

  Vart kommer sadelgjorden ifrån? Måste ha en sån=)

 5. Moa skriver:

  du förtjänar det verkligen Tyra, så otroligt bra du är !
  stor förebild för mig, puss på dig snygging <3

 6. Moa skriver:

  du förtjänar det verkligen Tyra, så otroligt bra . stor förebild för mig!
  puss på dig snygging <3

 7. Ellen skriver:

  Du är så himla vacker Tyra!

 8. Ellen skriver:

  Det är så härligt att rida och vara i stallet, bara få komma ut och greja i stallet och sen sätta sig på hästryggen och släppa allt 🙂

 9. Julia skriver:

  otroligt fin häst! Är det din eller en foderhäst? Häftigt att han är så stor!!

 10. Mari skriver:

  Hm, så tråkigt att folk ska behöva gnälla över allt. Varför ens kommentera då. Jag blir så trött.

  Du är superfin på hästen i alla fall. Ha en bra kväll med din vän nu.

 11. Elin skriver:

  Vilken underbar häst! Har också varit sugen på att börja rida ett tag. Kanske ska ta tag i det jag med. 🙂

 12. Emelie skriver:

  Åh, hästar är så härliga 🙂

 13. Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar Dario, så sjukt fin!
  Kan du inte göra ett inlägg där du berättar mer om honom? ras, ålder osv? 😀

 14. Klara skriver:

  åh gud vad söt liten tjej som sitter på hästen, hon når knappt över med benen <3

 15. LM skriver:

  Tack det samma Tyra! Låter som en underbar dag och kväll. Kul och höra att du verkar piggare oxå. Det är du värd.. Själv, ska man bege sig ut i stormen. Inte kul men men. This is Sweden. Ha d mys!!! // MvH L 🙂

 16. Ellen skriver:

  Gud vad söt 🙂
  Är det du på bilden ?

 17. Dafina skriver:

  snälla snälla snälla snälla snälla ber dig svara bara på min fråga har undrat och letat överallt vart jag kan hitta en sån mössa som du har på dig den vinröda??? vart kan man köpa en sån o vart köpte du den?? hade varit sååååå jävla tacksam omdu svarat, snälla snälla men du svarar inte säkert har fullt upp med annat vilket jag förstår,, men har ett hopp kvar iaf hahahah älskar din bloggggggg

 18. eliiin skriver:

  vilken ras är Dario ? 🙂

 19. ellen :) skriver:

  haha ne vad sött ! Hon ser mini ut på hästryggen! :’) Haha :’) <3

 20. Malin skriver:

  Jag tycker att det ärkul att du börjat rida igen! Hästar och ridsporten är otrolig. Men tror många hade höga förväntningar därvav kommentarna. Tycker du ska fortsätta lägga upp bilder o skaka av dig kommentarerna o visa att du visst kan o förbättras. Men att gå i försvarsposition i säga att jag faktiskt vunnit allsvenskan tycker jag visar på barnslighet. Nu snackar vi inte sm nivå utan allsvenskan som är i alla höjder. Hoppas att hopptränaren även är duktig på dressyr för det är en himla speciell känsla när hästen jobbar under sig osv och dressyren är ju grunden t all ridning, säger dressyrryttren.

 21. A :D skriver:

  Så vacker utan smink tyra! 🙂

 22. H skriver:

  Hej tyra! Du kommer för modlingen inte läsa det här men om du gör det vill jag säga hur glad jag blir av att läsa din blogg. Inte avundsjuk inte irriterad inte arg utan bara glad och du är en av dom få bloggar som fyller mig med varma känslor. Man kan se att du är människa och att du kan bli arg och att du kan bli ledsen och att du kan bli lycklig. Det är inte lixom åh kolla på mitt glamorösa perfekta liv där allt är bäst. Jag säger inte att du är oglamorös på nått sett för att jag som läsare kan se att du inte har fått allt serverat på ett silverfat utan att du verkligen jobbat för det. Du är äkta, keep up the good work!

 23. Vad är det för kräm som ska hålla solbrännan som du snackar om? är tacksam för svar för jag åker utomlands snart=)

 24. Alexandra skriver:

  Hej tänkte bara säga att jag älskar din klädkollektion! beställde precis hem leighton dress i rött perfekt till julfesten och nyår! 🙂

 25. mavina skriver:

  har ni kvar bästis halsbandet med en nyckel och ett hjärta kvar på style by tyra? jag vill jättegärna ha ett sånt tacksam för svar gärna i ett inlägg 🙂

 26. Paulina skriver:

  åh ridning är så kul!

 27. becca skriver:

  Fortsätt lägg upp häst/rid bilder, för det är så himla kul att se och läsa om! så mer sånt, blir så glad när jag kommer in och läser om det 😀 keep up!

 28. emilia skriver:

  http://www.youtube.com/user/Megaemiliaa?feature=mhee#p/a/u/1/D42npMDM7so

  Kolla gärna på min musikvideo. I wanna go!

  Älskar din blogg btw. DU är så jordnära och helt underbar:)

 29. Linnea skriver:

  Hej 🙂 går det inte att beställa skor från din hemsida ? :/ när kan man börja göra det i sådana fall? 🙂

 30. fannny skriver:

  snälla söta rara tyra, ta in dom svarta lårhöga stövlarna igen, så jäkla snygga! men jag insåg inte hur snygga dom var förens dom var borta, så snlla ta in dom igen! jag måste ha dom ju! 😀

 31. Mikaela skriver:

  Du är så sjukt snygg! 🙂

 32. Anonym skriver:

  Supersöt bild på hästen! 🙂 kanske att du och jag kan göra ett länkbyte? 🙂

 33. Ronja skriver:

  Vad fin han var på bilden! Men tyris! Jag tänkte beställa era esmeralda skor men vet inte vilken storlek som skulle passa, är dom lite större/mindre än vanligt eller är dom ”normala”? Tänkte också passa på och fråga om ni tänker ta in dom lårhöga skorna igen? Hoppas du kan svara 🙂 Kram

 34. LinaH skriver:

  Förstår verkligen då du säger att du fått livsgnistan tillbaka tack vare Dario igen , hästar är något av det bästa man kan ha i sitt liv om man vill må bra 🙂 jag ska iväg och prov rida en häst idag , haft paus några år..men blev så inspererad då jag såg att du börjat igen 🙂

 35. Sandra skriver:

  Herreguuud va du grejar Tyra! Städ & tvätt OCKSÅ denna dag – skulle du inte ta det lugnare? =/ Kramar, var rädda om er allesammans!

 36. Malin skriver:

  Vad vördnadsfull han ser ut 🙂

 37. Monika skriver:

  Jag vill också vara brun! Snygging!! 🙂

 38. Å skriver:

  Hästar är underbara djur! Jag har två själv och även om de ibland kräver väldigt mycket tid vet jag inte vad jag hade gjort utan dem. De är på något vis balsam för själen 🙂

 39. Louise skriver:

  jag vill också börja rida igen, har bott i sthlm i 2år nu(tiden som varit mitt uppehåll från ridningen) vill börja igen efter att ridit i 15år, både på ridskola och egen häst. hjälp mig? är inte från stan och vet inte vart jag ska rida om jag bara vill rida 1-2gånger i veckan.. blir rätt avis på dig när jag ser dig som börjat rida igen!! Tipsa gärna om du vet vart man ska vända sig..

 40. julia skriver:

  du rider skitbra. du har ridit i typ 17 år.. du har en bra sits. ridning är en snobbsport. men det är också tufft.
  btw. benskydden sitter lite för högt. den sitter inte där vars den är meningen o skydda! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »