Hej! Ok. Nu har jag bestämt mig för att hypnotisera mig. Ellen på MTV tipsade om det, och nu jäklar ska jag testa. Det är psykiskt, och jag tror verkligen på det, så jag tror att det kommer att fungera på mig! Jag ska hypnotisera mig mot sömn, och sedan om det funkar så kör vi mot mitt sockerberoende. Men först och främst sömnen.

Så jag bollar ut frågan till er: Vet ni någon bra hypnotisör i Stockholm? Har någon erfarenhet av det? Själv ryser jag av tanken efter tt ha läst Kepler “Hypnotisören”, men jag ska försöka att skilja på bok och verklighet ;)

33 kommentarer

 • Postat av: ellen :)

  gud vad häftigt om de funkar :D !
  kan du snälla lägga ut en del 2 med frågor o svar :D ?? Kram!

 • Postat av: Nina

  Gör absolut INTE det, min faster gjorde det i USA hos en av dom kändaste hypnotisörerna från Beverly Hills och hon somnade överallt och mådde fruktansvärt dåligt efter det.

 • Postat av: Shecity

  Jeg går til en healer for å få hjelp med min angst. Det har hjulpet meg kjempemasse!

 • Postat av: Louise

  Du är inte sockerberoende. Ett sockerberoende fungerar precis som ett knarkberoende. Om du inte äter socker på en längre tid för du alla men en knarkare får om han inte knarkar. Väldigt många tror att dom är sockerberoende för att dom känner att dom måste äta godis och sånt varje dag/kväll. Jag lovar, du är inte sockerberoende. Bestämmer du dig för att inte äta godis på en månad tex klarar du det, även om du så kommer vara lite sugen ibland

 • Postat av: ajsen

  Åå! Ska bli spännande att läsa om hur du tyckte det var! Hoppas det hjälper dig!

 • Postat av: mamma82

  Har blivit hypnotiserad, och jag var oxå livrädd i början. Därför funkade det först inte på mig, jag var stel som en pinne och kunde inte slappna av. Det är iaf inget läskigt, du är medveten om vad som sägs och händer hela tiden, men du är väldigt avslappnad och känns som du väger ton och inte kan röra dig. Tycker absolut du ska prova, vet att det hälpt många psykist att komma över vissa hinder osv. Mig hjälpte det att ta itu med vissa problem, jag vågade konfrontera minnen osv. Hoppas det hälper!

 • Postat av: Cherry

  Såg du på svenska hollywoodfruar när Isabelle skulle hypnotisera bort sin skräck för clowner? Jag tror bara att det fungerar om man verkligen verkligen tror på att det fungerar. Hoppas allt går bra för dig sötnos! Blir så ledsen när du mår dåligt :(

  Min idol <3

 • Postat av: Annie

  Hej fina Tyra!
  Måste bara tipsa om tv-serien ” The Mentalist ” om du inte har sett den. Den är så sjukt bra! Med charmiga Simon Baker i huvudrollen! ( tänkte att det passade lite med inlägget om hypnos, för det handlar ju lite om det kan man säga) Tips Tips! :)
  Kram på dig :)

 • Postat av: frida

  älskar dig! skulle fan kunna gifta mig med dig Tyra, så jävla härlig verkar du vara.. blir så glad av dig :) (kommenterar på random inlägg hihi)

 • Postat av: hanna

  Jag har hört talas om en hypnotisör, vet inte om han kan hjälpa dig men det är i alla fall värt ett försök :)
  Han heter Fredrik Praesto och han har bland annat hypnotiserat Josefin i vakna med the voice och filip och fredrik och utifrån vad jag sett så verkar han vara en bra och seriös hypnotisör :)

 • Postat av: Anonymous

  Erik Olkiewicz är hypnotisör i Stockholm!

 • Postat av: sandra

  fredrik Preasto är supergrym! Hela min familj har vart hos honom! :D Puss på dig!

 • Postat av: Christine Melchert

  Hej Tyra!
  Jag jobbar med hypnoanalys och jag garanterar att det inte alls är som i Keplers bok! :-)

  Jag finns i Norrköping, men jag kan varmt rekommendera Jörgen Sundvall i Stockholm på SSEAH.

  Med vänlig hälsning
  Christine Melchert

 • Postat av: maria fredholm

  Hej Tyra ! jag är hypnoterapeut och ska tillbringa 3 dagar i Stholm för att utföra hypnoterapi .. har någon plats kvar på söndagen den 27/11
  Mvh Maria Hypnoterapeut

 • Postat av: Molly

  Mot sömn? FÖR sömn kanske?… Du menar väl sömnlöshet? För jag antar att du vill sova…

 • Postat av: C

  Låter spännande, du får berätta mer sen:-) Jag har själv inte sovit normalt på flera månader så tro mig jag vet vad du pratar om. Du känner själv vad som är rätt för dig men det första jag tänkte när du skulle till Irland med MTV var “Oj, det här är inte bra”…. Och idag jobbar du med inköp, OK om det är i ett lugnt tempo och gör dig gott men inte om det är något som skapar stress. Vad du behöver göra är att lyssna på din kropp, det finns en anledning till att du sover dåligt. Du måste ta hand om dig, du är ung och tänk hur långt du redan kommit! Vad gör en time-out, när du är dig själv igen kommer du ta igen det du tror att du missar, och mer! Eller göra något helt annat om du vill det. Lyssna på din magkänsla och följ ditt hjärta så kommer du dit du ska. Jag vet att det är tråkigt och frustrerande och SKIT att detta händer men det går inte att skynda fram ett må bra. Du kommer att lära dig saker på kuppen, var glad över dina nära och kära och ta hand om dig:-)

 • Postat av: Christine Melchert

  Det du ska skilja på är hypnos som underhållning och hypnos vid terapi. Hypnos är bara ett naturligt tillstånd, där kroppen är avslappnad, men sinnet är koncentrerat. Vid terapi, har du full kontroll och du kan inte fastna i något konstigt tillstånd.

  Men en av de absolut viktigaste sakerna vid terapi är din relation med terpeuten. Om du inte känner förtroende för vederbörande, kommer du heller inte kunna slappna av och säkert inte vilja prata om allt det som dyker upp. Ibland växer dock förtroendet efter några sessioner. Det är bra att be om ett möte med terapeuten först, så får du känna dig för om det är en person du kan tänka dig att gå hos.

 • Postat av: Alicia

  fråga Keela.se jag vet att hon bor i stockholm och gick till en hypnotisör nyligen, hon verkade tycka det funkade hur bra som helst!

 • Postat av: Freja

  Jag har en kompis vars mamma är hypnoterapeut och har en lokal på odenplan i Stockholm. Alla jag vet som har gått dit är supernöjda! Hennes mailadress är Mickahellmer@mac.com om du vill ha mer information. Lycka till! :)

 • Postat av: Amanda White

  http://susanneivarsson.se/ är en otroligt bra livscoach som även utför hypnos, har gått till henne i flera år och hon är super bra! Kolla hennes hemsida, finns många artiklar om henne och hur hon har hjälpt andra!

 • Postat av: Lina

  Jag gick till Fredrik Praesto i våras för att behandla min broskräck! Det är väldigt svårt att förklara om man inte varit med om en hypnos själv men han får en att hamna mellan att vara vaken & sovandes genom att prata in dig i det! Min broskräck har lindrats, sjukt men det är sant! Allt är inte borta men en stor hjälp på vägen! Hypnoser fungerar inte på alla men det är ibland värt att ge det ett försök, som jag gjorde & det har hjälpt mig! Fredrik sitter på götgatan i Sthlm. Googla på honom så får du upp hans hemsida, där står all info. Lycka till bruden! Hoppas du kan sova ordentligt snart igen!!

 • Postat av: Felicia

  Det här med sockret – för ett år sedan var jag sockerberoende, jag åt något smått jättesött (typ godis eller kaka eller whatever) och jag kunde inte sluta. Jag älskade det över allt annat, haha. Men jag tvingade mig själv att dra ner på det, och tro mig – om du tvingar dig själv att dra ner på det (tänk inte att det är omöjligt, sedan närdå är det fysiskt omöjligt att inte stoppa godis i munnen, ärligt nu?) så kommer sockersuget att avta. Jag klarade det, och jag är bara 14 år :) Lycka till iallafall!

 • Postat av: Anonymous

  kerstin ullhed

 • Postat av: anna

  du skulle testa att gå på meditation ju! jag går på meditation en gång varannan vecka, och jag sover sjukt mycket bättre efter det. man hitar sig själv på ett helt annat sätt och kommer verkligen till ro!

 • Postat av: U

  Kerstin Löfdahl, http://www.kl-insikt.se :) hon är superduktig!

 • Postat av: Johanna

  Jag var hos den här killen för några år sedan: http://www.aftonbladet.se/halsa/article11700334.ab

  Det funkade inte riktigt på mig, men jag betvivlar inte att han är duktig! Det är nog bara jag som har för mycket kontrollbehov för att ge mig hän i hypnosen. :)

 • Postat av: Elin

  Erik Maria Bark! ;) supersnygg är du!<3

 • Postat av: Amanda Mungsgård

  Jag kan varmt rekommendera Kim Elman som coachar på många olika plan och även håller kurser praktisk hypnos. Jag själv blev coachad av honom där han använder (vad jag skulle vilja kalla det) en slags medveten hypnos som får dig att verkligen hitta lugn och fokus. Totalt fyra gånger blev det och jag använder än idag väldigt mycket av det han lärde mig, två år senare. Jag tycker verkligen du ska ta kontakt med honom Tyra, jag tror att han kan hjäpa dig väldigt mycket! :)

  http://www.kimelman.se

 • Hej Tyra. Jag har testat hypnoscoachning här i Stockholm, läs mer här: http://sparkibaken.se/valbefinnande/hypnoscoachning/

  Mycket intressant! Tycker du ska testa.

 • Postat av: sofie

  I have been hypnotized because of my anxiety, it was a session that lasted 1 hour..
  I can say after the session my anxiety has been reduced with approximately 98 percent… I do not notice it anymore, I think it is one of the best decisions i have ever made in my entire life!! Im sooo happy I did it.
  I really think you should go for it! It is not everyone it works for, but i cross my fingers that its going to help you…
  Good luck from Denmark!:-)

 • Postat av: evelina carlson

  gud va grymt!! önskar dig all lycka

 • Postat av: sARA

  Fredrik Praesto, helt klart! Går inte att hitta en bättre i Sverige! Lycka till tjejen! ;)

 • Postat av: sophia

  Fredrik Praesto!! Vet flera st som varit hos honom och det är helt sjukt imponerande vad han hjälpt dom!!
  http://www.praesto.com/

Kommentera här

MINA VIDEOS