Guten morgon! Jag har varit vaken sedan kl 6 imorse, vaknade jätteförkyld och hade legat konstigt med armen inatt igen, så nu har jag tagit tabletter och känner mig lite flummig. Gud tänk om jag blir beroende av tabletterna? Lite oroligt blir man ju, haha… Hade världens mysigaste kväll med min pojkvän igår, han lagade middag och tog hand om mig hela kvällen :) Ska försöka bli frisk för sen ska jag fika med Kenza kl 2 och så ska vi på ett möte efteråt. Åh hur ska det gå? orkar knappt röra mig ju, men jag får bita ihop. har inte så mycket annat inplanerat den här veckan, förutom allt jobb jag kan sköta hemifrån, så sen får ja vila :)

Kommer ni ihåg när jag bad er skicka in era finaste och roligaste sommarbilder? Det resulterade i många skratt och jag valde ut några favoriter som jag la upp i detta inlägg. Det blev så lyckat så nu tänkte jag göra samma sak men med kärleksbilder.

Jag väljer ut mina favoriter och visar upp i bloggen. Ingen vinner något utan det här gör vi för att det är kul att dela med sig, men självklart länkar jag er som har en blogg :) Det behöver absolut inte vara typiska kärleksbilder när man pussas eller nått, utan det kan vara djur, blommor- ja allt som symboliserar kärlek för dig på en bild :D Nu väntar jag spänt, när jag ligger här i sjukstugan hemma :)

Älskar den här bilden på mig och min pojkvän, som John tog på oss i Thailand, Phra Nang beach.

28 kommentarer

 • Hejsan Tyra!
  Hur blev du den stora bloggaren du är idag?
  Hur blir man upptäckt?
  Har du några tips?
  Jag är en tjej från Göteborg. Jag älskar att blogga. Men jag får inga läsare.
  Hur gör man sig synlig?
  Om du inte vill skriva här kan du gärna mejla mig på adelen116@hotmail.com

  Tacksam för svar!
  Kramar Madde

 • Postat av: Carolin

  Vet inte om jag får skicka in den bilden för min pojkvän, men om jag får hans godkännande ska jag skicka in en bild där han har somnat på min axel, haha. Tycker det var himla gulligt.

 • Postat av: Lilly och Jossan

  Kika gärna in på våran SKÖNHETSBLOGG, Här hittar du massa tips inom hår, smink och naglar.

 • Postat av: Alexandra

  Gud vilken UNDEBAR bild :) såå otroligt vacker :)
  Att ni inte förstorar upp den till en tavla :)

  Krya på dig Tyra, hoppas allt blir bättre snart med armen och allting :)

  KRAM

 • Postat av: Anna

  Hej Tyra!
  Hade praktik på lasarettet här där jag bor för nåt år sedan. Där fick jag lära mig att så länge man har ONT och faktiskt behöver värktabletterna, så blir man inte beroende av någon konstig anledning. Det är om du skulle fortsätta ta dem när det kanske egentligen räckt med ipren eller liknande.
  Kram

 • Postat av: Lina

  Fyfan vilken underbart vacker bild! Printa ut och sätt upp på väggen alltså..

 • Postat av: Moa

  Du kan inte bli beroende utav dom så länge du har ont. bara så du vet. Försök att trappa ned lite själv sen efter hand. ‘Äter du dexofen, citodon, ketogan, mo… vad det nu helter? förösk att ta minde mitt på dagen tex, eller kvällen, beroende på om du kan somna utan dom, ersätt en/två tabletter med två alvedon och en ipren istället så blir den mycket enklae! :)

 • Postat av: Carla

  Hihi jag har skickat in <3 Fin bild förresten :D

 • Postat av: Lisa

  gud vilken vacker bild!!!

 • Postat av: Hej

  Hej. Jag förstår om det är privat, men jag undrar bara vad som hände mellan dig och Bella? Varför är ni inte vänner längre?

 • Postat av: Bea

  Vilken otroligt vacker bild, super fin! :) Kramar

 • Postat av: Cicki Öhrman

  Naw. <3 Själv firade jag alla hjärtans dag med mina fina vänner<3! Förresten, det vore roligare om du kunde komma med lite hälsotips=)

  Läs gärna min blogg Tyra och alla ni andra=)

 • Postat av: Malin

  Har bara en fråga:
  Hur många bilder från man skicka in? :)

 • Postat av: Sofia

  den där bilden var fan bra alltså. svår att slå.

 • Postat av: evelina carlson

  åh jisses vilken fin bild!

 • Postat av: Emelie

  Guuuuud va fin blid =)

 • Postat av: Amanda

  Jag har skickat in tre stycken och skrivit lite till dig i mailet :D Läs gärna! Kraaaaaaaam

 • Postat av: j

  Tyra, kan du inte snälla berätta vad som hände med Bella? Jag tycker att hon har blivit konstig sen hon gjorde slut med Nils… Typ som om hon inte fick göra något när hon va med honom och nu måste hon supa varje dag för att ta igen det.

  Krya på dig,!<3

 • Postat av: emma

  vilken vacker bild! <3

 • Postat av: clara

  shiet va fin bild :)

 • Postat av: Sofie

  Gud vilken fin bild Tyra!

 • Postat av: kitty

  jävlar vilken vacker bild!

 • Postat av: linda

  åh vilken underbar bild! :)

 • Postat av: jennifer

  Gud vilken vacker bild!

 • Postat av: Josefine

  Gud va vacker bild! En 10 poängare, helt klart! Krya på dig fina fina fina Tyra :D

 • Postat av: Elin

  jag skicka in en nu :D

 • Postat av: sofie

  Hej tyra! alså oj, jag kan inte beskriva med ord vilket starkt inlägg det här var för mig. Jag sitter faktiskt med tårarna rinnandes nerför kinderna just nu. Jag blev så oerhört berörd av alla dessa vackra fina och otroliga bilder. Det är sällan man ser så mycket kärlek på en och samma dag.. Grymt imponerad av dig, dina känslor och ditt engagemang för det fina i oss människor även fast du själv har det tungt och jobbigt just nu. Det finns för lite av sådana personer som du! Bara genom ett inlägg i din blogg får du massor av människor att tappa andan, känna kärlek och hopp för människan, fast det finns så mycket skit och elände. Inte bara för att det varit alla hjärtans dag precis nyligen – men jag älskar dig och din blogg! Du är en stor förebild för mig och jag hoppas att oturen vänder snart för dig, du förtjänar så mycket fint! Och inte bara för att det var alla hjärtans dag nyligen – men detta inlägg kommer jag spara som favoriter på min dator för alltid för att ha något att titta på och glädjas åt när allt är som värst. Snälla, ta aldrig bort detta inlägg, låt det stå kvar, som i sten, och fortsätta glädja människor som behöver glädjas. Kärlek föder kärlek.

  Krya på dig och hoppas armen din läker snabbt! tack för en otrolig blogg. har inga ord <3

 • Postat av: joham

  JOHN ÄR SÅ JÄVLA BRA.

Kommentera här

MINA VIDEOS