Hej flickor och pojkar! Här söker vi försig bara flickor. Jag har tänkt på detta länge- det finns ju så otroligt många som läser min blogg och som vill bli modeller och kanske inte platsar in hos Mikas eller Elite. Nu söker vi ansiktsmodeller till plåtningar för Style by Tyra!

För att ansöka gör du såhär: Skicka in en osminkad bild till modell@stylebytyra.se och skriv namn, ålder och var du bor. Du behöver alltså inte skriva ner mått och skit-  för jag bryr mig ändå inte. The only thing I care about is your beautiful face! Lycka till!

Den här bilden tog vi på min vackra vän Angelica förra veckan. Hur fin?

56 kommentarer

 • Postat av: STYLE CRUSH

  VACKER bild! :)

 • Postat av: Mia

  Superfin. Jag har precis varit fot(o)modell, men mitt fejs håller jag för mig själv. HAHAHA…

 • Postat av: Kalmarflickan

  Fick nyss mail att jag vann kokboken din bror skrivit! Roligt som fan :) Tack!

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Lamarflickan- Gud vad roligt grattis!!!! :D

 • härligt initiativ :D

 • Postat av: Elin

  riktigt fin!

 • Postat av: Rebecca Hedendahl

  Hej Tyra!

  jag vill faktiskt be dig om sak just för att jag vet hur stor inpiratör du är för alla unga och gamla människor i sverige!

  Just nu som du kanske har hört håller p3, svt och radiohjälpen en gemensam insamling till alla världens barn för att stoppa barnhandeln: denna insamling går under namnet Musikhjälpen och spelas i p3 dygnet runt mellan den 13-19 december. och jag vill be dig skriva om detta i din blogg och uppmana folk om att skänka pengar till barn i nöd. Mer om detta kan du läsa på Musikhjalpen.se

  MVH Rebecca.

  BARN ÄR INTE TILL SALU!

 • Postat av: idda

  skulle vilja söka med skule aldrig gå eftersom jag bor typ 4 timmar från sthlm :P

 • Postat av: emma

  En helt seriös fråga.. har du silikonbröst? ser nästan ut som det :)

 • Postat av: Sanna

  Hej, jag hade jättegärna velat men bor i malmö…

 • Postat av: Amanda och Catrine

  Hejsan!

  Du kanske tycker det är jättekonstigt att vi hör av oss till just dig, men vi tror att vi skulle kunna bra hjälp från just dig, pga att ditt namn är något som man förknippar med något bra då man tänker på din blogg och den personlighet som du speglar där.

  Vi är två tjejer som läser sista året på gymnasiet Thoren Business School i Linköping. Nu i trean ska alla göra projektarbeten och vi har valt att slå till stort och göra ett välgörenhetsprojekt som kom att kallas Kronanprojektet. Vi har hittills samlat in 8600kr och mer kommer det bli! I Mars 2011 kommer vi åka ner under två veckor med alla pengarna till ett barnhem i Kenya som heter Gustaf Childrens Home. Hela resan kommer vi dokumentera och vi ska även se till att alla pengarna hamnar i rätt händer och går till rätt saker som barnen behöver. Under vistelsen i barnhemmet kommer vi även undervisa barnen och leva tillsammans med en Kenyansk familj. En resa som inte bara förändrar våra liv utan även barnens!

  Varför vi mailar till dig är för att vi undrar om du skulle vara intresserad av att sponsra oss. Alla pengar som vi samlar in kommer som sagt oavkortat gå till barnhemmet, resan finansierar vi själva och med hjälp av sponsorer. Och det är här du kommer in vid sponsorer. Vi skulle tycka det vore jättekul om du skulle vilja vara en av våra sponsorer och kanske om du skulle vilja skriva om det i din blogg och länka till vår sida ( http://www.kronanprojektet.se) där privatpersoner kan skänka pengar, det skulle betyda jätte mycket! Om du skulle vara intresserad av att sponsra oss som privatperson, med ditt bloggnamn eller med ditt företag avgör du själv såklart!
  Det vi erbjuder tillbaka är marknadsföring då vi komemr bli intervjuade av tidningar i Linköpings- och Motalatrakten, samt delar vi ut broschyrer där ens logga/namn trycks på och vi står även på olika ställen och samlar in pengar som Ikano, Gränden ( stora varuhus i Linköping), Ica Maxi och Coop Extra.

  Kom ihåg att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

  De vi vill understryka är att detta är ett seriöst projekt, bakom oss har vi en seriös organisation, Mount Elgonförening som är vår konakt med barnhemmet. Alla pengar kommer att redovisas både från de sponsorer och de vi samlar in, en presentation kommer att hållas efter att vi har varit nere i Kenya. Där vi kommer berätta om resan och hela arbetet från början till slut.

 • Postat av: Linn

  När jag skall beställa ringar från stylebytyra så står det hela tiden att jag “måste välja annan fraktmetod” men där finns inga alternativ. Tycker alla ringar är skitfina och vill gärna ha dem men förstår inte hur man ändrar detta. Kan du förklara?

  Tack! Kram

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Linn- Om du bor i Sverige ska det inte vara några problem :S

 • Postat av: johanna

  gud vilka fina bilder ni tar!! :) bilden över var verkligen vacker.

  hade varit väldigt kul att få testa på att ta bilder, speciellt till dig! synd att man bor lite långt bort.. :) kram!

 • Postat av: Anonymous

  måste man vara arton år ?

 • Postat av: sandra

  Gud vad kul! En fråga bara, vad händer om man bor i gbg???? ska man ta sig upp till sthlm då varann dag å helg osv? :) KRAM

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Sandra- Nej inte flera gånger fr vi kommer nog inte använda samma modell hela tiden utan variera oss mer :)

 • Postat av: Evelina

  Vilken fin!
  Trodde att det var du Tyra först. :O

 • Postat av: Lina

  Kan man söka fast man bor i Finland? eller har man någon chans att få stå som modell då för style by Tyra ?

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Lina- Absolut men det enda är ju att du bör kunna ta dig till Sverige :) kram

 • Postat av: jossi

  jag har en fråga, måste man vara “van” som modell? För jag skulle gärna vilja vara ansiktsmodell, men jag har aldrig varit modell förut så jag vet inte hur jag ska göra. Skulle bli väldigt tacksam om du svarade på min fråga på min mejl!!
  Kram :)

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Jossi- Ja helst lite vana är alltid bra, det underlättar :)

 • Postat av: alicia

  finns det en åldersgräns att man inte får vara för liten? :)

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Alicia- Helst över 18, men 16 år går också bra )

 • Postat av: ana-maria malesic

  hur gammal får man vara!?

 • Postat av: Anonymous

  åh coolt hoppas jag vinner ;)

 • Postat av: johanna

  åh coolt hoppas man vinner ^^

 • Postat av: ellaa

  ååå om jag inte hade varit sjuk i en vecka nu hade jag helt klart skickat en.. Men Jag ser seriöst dd ut i ansiktet och är fortfarande sjuk :( Men kolla gärna in min blogg (har ganska många bilder på mig själv där, dock sminkade…)

  • Postat av: Tyra Sjöstedt

   Ella- Men skicka in andra bilder som du redan har då :D

 • Postat av: lisen

  när kan man senast skicka in? :)

 • Postat av: Vanessa

  Sjukt vacker bild! När bestämmer du vem/vilka som blev valda? :D

 • Postat av: Anonymous

  så det går inte om man är 13?

 • Postat av: emma..................

  går det om man är 14 år, för det skulle vara helt okej för mig jag skulle bara vara glad om jag fick bli modell.
  jag skulle kunna göra vad som helst som måste göras fast att jag är lite yngre men jag tror att jag skulle klara av det

 • Postat av: vansessa

  går det om man är 14 år, för det skulle vara helt okej för mig jag skulle bara vara glad om jag fick bli modell.
  jag skulle kunna göra vad som helst som måste göras fast att jag är lite yngre men jag tror att jag skulle klara av det

 • Postat av: jennifer

  Riktigt fin bild!

 • Postat av: Micaela

  Åh, äntligen en modelltävling jag kan söka till! Är så kort men har stora modelldrömmar, så det här kändes som nåt för mig!

  Men jag har samma problem som någon här ovan har, jag har legat sjuk hur länge som helst och är alldeles blek och glåmig, men funkar det med bilder jag tagit hyfsat nyligen även om de är tagna med webcam och jag har lite smink på dem?

 • Postat av: Emilia

  Oj vad kul! Direkt när jag läste detta inlägg skickade jag ansökan om att få stå modell för dina Style by Tyra smycken. Det vore så roligt! :) Är van att bli fotad och tycker det är skitskoj. Dock är jag för kort för att vara modell sådär påriktigt! Nu får man bara vänta med spänning på svar! Ha en underbar kväll! Kram

 • Postat av: Anonymous

  Ungefär när är det ni vill ha modeller?:)

 • Postat av: ImmTaweesamarn

  Gud vad kul!
  Skickade ju ansökan med en gång till mailen du angett här i inlägget. Hoppas att blir uttagen då! Tyra, du rockar! :D

 • Postat av: isabelle

  Tycker det jätte kul att du låter folk få denna möjlighet. Har själv sökt nu och hoppas på att få stå modell. Keep it up :)

 • Postat av: ImmTaweesamarn

  Lästa kommentarerna här ovan och såg att man måste vara arton år? :O
  Det var inte förväntat… Jag som hoppades på att kunna bli någon slags modell… :(

 • Postat av: armiii

  hej tyra! När är deadline för att skicka in bilder.. skriv gärna ut det som ett inlägg inte kommentar! ser att många frågar efter det! Bra bloggggggg!!!!!<3

 • Postat av: CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥

  Ska söka i morgon, no snack! Är fotograf och vill med stå framför kameran. Dock har man tennismuskler och är 160 cm, så detta är min chans om det ska handla om mode :)

 • Postat av: annadang

  Hej Tyra! Måste man bo i stockholm, nära företaget för att vara modell? För jag bor i Göteborg.

 • Postat av: Sofie

  Gud va snygga bilder ni tar på Style by Tyra!!
  Det skulle vara jätte kul att få prova vara ansiktsmodell och få bli sminkad av någon som är duktig på det…
  Men bor tyvärr i Finland.

 • Postat av: emelie

  Jag ger det lätt chansen och slänger iväg ett mail! :)

 • Postat av: Roseline

  Vilken vacker bild <3

 • Postat av: Hanna

  Heeej tyra , jag har skickat ett mejl till dig men om du vill se mer bilder på mig så kan du ju gå in på min blogg =)

  Hoppas du hör av dig !

  Mvh hanna

 • Postat av: Pernilla

  Läste att man helst ska vara 18, men att 16 oxå går bra.
  Jag är 14, är det någon mening att jag skickar in då eller är jag för liten?

 • Postat av: Isabelle

  Hej! Jag undrar bara… svarar du på alla ansökningar även fast det är ett nej? :-) så man har en aning om hur det ligger till…;-)

 • Postat av: LP

  “Postat av: Kalmarflickan
  Fick nyss mail att jag vann kokboken din bror skrivit! Roligt som fan :) Tack!

  Postat av: Tyra Sjöstedt
  Lamarflickan- Gud vad roligt grattis!!!! :D

  Haha, sådanna missar kan vara rätt kul ibland. (Läs igenom den så förstår du.. haha.)
  Men åh, angående ditt inlägg – jag hade inte bangat! synd att man bor i skåne..

 • Postat av: Nikoline

  Tyra hur får man reda på hur det gick/går med att få bli ansiktsmodell åt stylebytyra?? Kollar mailen varje dag
  men inget ännu, svarar du alla? Även om det i te gick bra? Kram fina du!!

 • Postat av: Sessan

  Tyra babycake!
  *Vore som en dröm tagen direkt ut ur sagorna att få bära dina smycken under en dag, bli stylad utav en änglalik varelse, och få vara ansiktet utåt för dina produkter!*

  *Kramisar från en trofast läsare!*

 • Postat av: Ayan

  Hej bor lonköpingt

 • Postat av: yasna

  jag är verkligen intresserad men var kan jag skicka bilderna till dig? vart är din hotmail?

 • Postat av: Louise

  Hej jag under ifall du fortfarande söker ansiktsmodell. Är nämligen väldigt intresserad av detta. Tacksam för svar

Kommentera här

MINA VIDEOS